DoldaSkolan.se

"De vet att det finns en makt någonstans så organiserad, knappt märkbar, så vaksam, så sammankopplad, så komplett, så genomträngande, att de inte nör tala högre än de andas då de tala fördömande om den"

U.S. President Woodrow Wilson (1856-1924)

"Somliga tror till och med att att vi är del i en hemlig sammanslutning som arbetar mot USA's intressen, och karakteriserar min familj och mig som 'internationalister' och att vi konspirerar med andra runt om i världen för att bygga en mer integrerad global politisk och ekonomisk struktur, en enhetlig värld så att säga.
Ifall detta är anklagelsen, då står jag skyldig, och jag är stolt över det."

David Rockefeller (1915-2017)

"Vi står på gränsen till en global omstrukturering. Allt vi behöver är den rätta stora krisen och nationerna kommer att acceptera den nya världsordningen."

David Rockefeller talar på FNs företagskonferens 1994.

David Rockefeller (1915-2017)

"den riktiga sanningen är den, som du och jag vet, att finanselement inom de stora maktstrukturerna har ägt den amerikanska regeringen sedan Andrew Jacksons tid [president 1829-1837]."

U.S. President Franklin D. Roosevelt (1933 – 1945)

"Om kongressen har fått rätten att genom konstitutionen själva trycka upp pengar, vilket har givits dem, då skall inte detta delegeras till andra individer eller företag."

U.S. President Andrew Jackson (1829-1837)

"Regeringen ska skapa, ge ut och cirkulera alla pengar och krediter som behövs för att tillgodose regeringens finansieringskraft samt konsumenternas köpkraft. Genom att anta dessa principer skulle skattebetalarna bli besparade enorma summor ränta. Pengar skulle sluta att vara mästaren och istället bli tjänaren åt mänskligheten."

U.S. President Abraham Lincoln (1861-1865)

"Det är väl att befolkningen inte förstår vårt bank- och pennings-system, för ifall de gjorde det, tror jag att det skulle bli revolution innan morgonen nästa dag."

U.S. Industrialist Henry Ford (1863-1947)

Medicin
Vår mun
• Rotfyllningar är mord
Mycket tyder på att rotfyllningar kan ligga bakom många olika typer av ohälsa t ex bröstcancer och hjärtsjukdomar. Delvis vill makten att vi ska vara dumma och svaga, men de vill också tjäna pengar. Hur stor tror ni inte hjärt- och cancer-industrin är idag?
Av Nils, 2018-06-04

• Covid-19 är en Bluff!
Corona viruset Covid-19 började sin spridning December 2019, i Wuhan, Kina. När man undersöker det vetenskapliga arbetet kring viruset och dödstalen är det katastrofalt uselt gjort. Efter att ha gjort efterforskningar i några veckor anser jag att viruset är en bluff. Man vill införa mer kontroll, injicera ett dödligt virus med nanoteknologi, bygga ut 5G, krascha ekonomin och bygga sin efterlängtade globala fascistiska/kommunistiska världsdiktatur (NWO).
Av Nils, 2020-04-13 till 2021-02-14

• Bettskenan gjorde mig sjuk
Plastförgiftning har blivit ett hett ämne de senaste åren. Tandläkarindustrin verkar åter igen vara insyltade. Att ge en bettskena i plast till någon som gnisslar tänder är ju som att mata personen med gift!
Av Nils, 2019-06-21

• Kemisk attack mot mänskligheten avslöjad
Dr Clymer avslöjar i sin bok Your Health and Sanity in the Age of Treason, giftiga tillsatser i livsmedel och fluor med dokumentation vilken majoriteten är allmänt erkända vetenskapliga studier som kan verifieras många gånger om. Vad som gör denna bok unik är det faktum att dr Clymer var den första som påpekade uttalande av eliten som indikerade att dessa gifter var medvetet utsläppta!
Vaken.se, 2019-06-18

• Fluor är ett cellgift
En vetenskapligt skriven artikel som visar att fluor är ett cellgift. Du ska använda fluorfri tandkräm och fluorfritt dricksvatten!
Av Ph. D. Jan Sällström, 2003


Artikel-kommentar av
Nils
Det som fövånar mig mest är att många tandläkare jag pratat med inte ens vet om att det finns en debatt och et ifrågasättande av rotfyllningar. Mycket skrämmande...

Rotfyllningar är mord

Figur 1: En rotfylld tand ses på röntgen

Man har aldrig kunnat lita på tandläkarna – de gör bara det de blir tillsagda och studerar bara de saker man vill tuta in i dem. Okunskapen om rotfyllningar och dess problem verkar vara mycket utbredd ibland dem. Vi vet att läkemedelsindustrin är ytters vårdslös med liv och hälsa och gör allt för att tjäna sina enorma pengar. Vi vet ju att man använde amalgam som tandfyllning i många år. Hur kan man lita på en läkarkår som har fyllt människors munnar med en metallförening som innehåller ca 50% kvicksilver?

Mycket tyder på att rotfyllningar kan ligga bakom många olika typer av ohälsa t ex bröstcancer och hjärtsjukdomar. Delvis vill makten att vi ska vara dumma och svaga, men de vill också tjäna pengar. Hur stor tror ni inte hjärt- och cancer-industrin är idag?

Giftigheten hos rotfyllningar avslöjades runt år 1910 av Doktor Weston Price tillsammans med Mayo’s Clinic. Dr. Price’s bok om rootfyllningar kom ut 1922 och omskakade tandläkarvärlden – det gör den fortfarande. Snart kanske striden och mördandet får sitt slut. För makten vet. De utnyttjar naiviteten och okunskapen hos tandläkarna för att skada mänskligheten för sin egen vinnings skull.

Doktor Thomas E. Levy hävdar i sin bok Hidden Epidemic:

”Tysta muninfektioner orsakar de flesta hjärtattackerna och bröstcancerna”


Hur fungerar en tand?

Figur 2: En tand och dess uppbyggnad

En (icke rotfylld) tand lever. Den har nervsystem och blodtillförsel. Emaljen är den hårda ytan och därunder finns det mindre hårda dentinet. Området med nervsystem och blodtillförser kallas pulpa och kanalen som närverna och bloder går i kallas rotkanal. Tanden sitter fast i käkbenet med hjälp av det periodontala ligamentet.

Tanden lever och blodet tillför energi och näring till tanden. Emaljen och dentinet är känslolöst men ifall en kariesinfektion går för djupt i tanden skickar nervsystemet impulser om att det gör ont. Vanligtvis ifall hålet inte gått för djupt kan man laga hålet och tanden kan fortsätta leva.

Figur 3: Foto av mikroskop visar de små gångarna (tubules) i dentinet

I dentinet finns kilometervis med små små gångar där vätska sipprar ut genom tanden och håller den i god hälsa. Vätskan i dentinet har flera fördelar:

  1. Näringsämnen förs från pulpan till övriga tanden.
  2. Flödet hindrar syror och bakterier från att penetrera tanden.
  3. Eftersom vätskan är alkalisk neutraliserar den syran som bakterierna genererar.
Vad är en rotfyllning?

Figur 5: Tandens rot borras ur och steriliseras
Figur 4: En tand med ett hål i som går för djupt för att tanden ska kunna räddas.

Ifall ett hål i en tand blivit så djupt att det inte går att laga borrar man ur pulpan och rotkanalen. Man försöker sterilisera tanden så gott det går med diverse giftiga ämnen för att sedan fylla igen hålet med fyllnadsmaterial. Längst ner i rotkanalen används fyllnadsmedlet Gutta-Perka.

När blod- och nersystemet är urborrat är tanden död. Nervsystemet fungerar inte och den näringsrika alkaliska vätskan i dentinet är borta.

När man utfört en rotfyllning hoppas man att tanden inte kommer bli infekterad och läcka ut gifter i blodomloppet eller starta inflamationer i det närliggande benet och tandköttet. Men det har visat sig med många expriment att det är näst intill omöjligt att en rotfylld tand inte blir infekterad igen.

En inflamation syns på röntgen ifall den är tillräkligt kraftfull och då måste tanden lagas på nytt. Det farliga är dock de inflamationer och gifter som inte gör ont eller kan ses på röntgen. Dessa kallas tysta infektioner och i många fall läcker mycket farliga gifter ut i blodomloppet och leder till ytters allvarliga komplikationer.


Varför är en rotfyllning farlig?

Figur 6: Roten fylls med ämnet Gutta-Perka och andra fyllnadsmaterial högre upp i tanden.

Saken är den att det nästan är omöjligt för en rotfylld tand att inte bli infekterad. Eftersom dentinet innehåller kilometervis med små små gångar går det inte att sterilisera tanden helt då man gör rotfyllningen. Eftersom vätskan i dentinets kanaler har slutat att flöda kan bakterier även komma in den vägen.

Eftersom gångarna är så små och tanden död kommer en syrefattig miljö att uppstå i tanden. Bakterierna i denna miljö muterar till anaeroba bakterier vilka skapar ett mycket potent gift. Detta gift kan läcka ut i blodomloppet utan synlig inflamation vid tanden. Bakterierna och giftet är mycket skadliga för kroppen.

Man har gjort DNA-tester på hjärtat hos hjärtsjuka patienter och visat att det är samma bakterier som var i munnen. Det betyder att de har tagit sig från munnen till hjärtat via blodomloppet.

Figur 7: En levande tand har 1,1% invaderade dentin-kanaler jämfört med en rotfylld tand som har 39%

Många tandläkare har fått sina karriärer förstörda

Ifall man som tandläkare går ut och påstår att rotfyllningar är farliga kommer man förmodligen förlora sin läkarlegitimation, dvs ens levebröd. Många heroiska personer som försökt att berätta sanningen om rotfyllningar har blivit mycket hårt ansatta av makten. Många har förlorat ”allt” (karriär, hus och familj).


Böcker

Nedan näms tre mycket läsvärda böcker.

George E. Meinig - Root Canal Cover Up

DDS Robert Kulacz - The Toxic Tooth: How a root canal could be making you sick

MD JD Levy - Hidden Epidemic: Silent Oral Infections Cause Most Heart Attacks and Breast Cancers


Länkar

Tandvårdskadeförbundet, Tf.nu - Livsfarligt med rotfyllningar

Kurera.se - Rotfyllningar främsta orsaken till cancer och hjärtsjukdom

UNE 25, 2010 BY HAL HUGGINS, DDS, MS - Root Canal Dangers

RiordanClinic.org - The Mouth-Body Connection


Youtube

Dr. Thomas Levy - Discussion of a topic from his recent book on root canals.Corona viruset Covid-19 började sin spridning December 2019, i Wuhan, Kina. När man undersöker det vetenskapliga arbetet kring viruset och dödstalen är det katastrofalt uselt gjort. Efter att ha gjort efterforskningar i några veckor anser jag att viruset är en bluff. Man vill införa mer kontroll, injicera ett dödligt virus med nanoteknologi, bygga ut 5G, krascha ekonomin och bygga sin efterlängtade globala fascistiska/kommunistiska världsdiktatur (NWO).
Av Nils, 2020-04-13 till 2021-02-14
Mycket tyder på att rotfyllningar kan ligga bakom många olika typer av ohälsa t ex bröstcancer och hjärtsjukdomar. Delvis vill makten att vi ska vara dumma och svaga, men de vill också tjäna pengar. Hur stor tror ni inte hjärt- och cancer-industrin är idag?
Av Nils, 2018-06-04
Plastförgiftning har blivit ett hett ämne de senaste åren. Tandläkarindustrin verkar åter igen vara insyltade. Att ge en bettskena i plast till någon som gnisslar tänder är ju som att mata personen med gift!
Av Nils, 2019-06-21
Dr Clymer avslöjar i sin bok Your Health and Sanity in the Age of Treason, giftiga tillsatser i livsmedel och fluor med dokumentation vilken majoriteten är allmänt erkända vetenskapliga studier som kan verifieras många gånger om. Vad som gör denna bok unik är det faktum att dr Clymer var den första som påpekade uttalande av eliten som indikerade att dessa gifter var medvetet utsläppta!
Vaken.se, 2019-06-18
En vetenskapligt skriven artikel som visar att fluor är ett cellgift. Du ska använda fluorfri tandkräm och fluorfritt dricksvatten!
Av Ph. D. Jan Sällström, 2003