DoldaSkolan.se

"De vet att det finns en makt någonstans så organiserad, knappt märkbar, så vaksam, så sammankopplad, så komplett, så genomträngande, att de inte nör tala högre än de andas då de tala fördömande om den"

U.S. President Woodrow Wilson (1856-1924)

"Somliga tror till och med att att vi är del i en hemlig sammanslutning som arbetar mot USA's intressen, och karakteriserar min familj och mig som 'internationalister' och att vi konspirerar med andra runt om i världen för att bygga en mer integrerad global politisk och ekonomisk struktur, en enhetlig värld så att säga.
Ifall detta är anklagelsen, då står jag skyldig, och jag är stolt över det."

David Rockefeller (1915-2017)

"Vi står på gränsen till en global omstrukturering. Allt vi behöver är den rätta stora krisen och nationerna kommer att acceptera den nya världsordningen."

David Rockefeller talar på FNs företagskonferens 1994.

David Rockefeller (1915-2017)

"den riktiga sanningen är den, som du och jag vet, att finanselement inom de stora maktstrukturerna har ägt den amerikanska regeringen sedan Andrew Jacksons tid [president 1829-1837]."

U.S. President Franklin D. Roosevelt (1933 – 1945)

"Om kongressen har fått rätten att genom konstitutionen själva trycka upp pengar, vilket har givits dem, då skall inte detta delegeras till andra individer eller företag."

U.S. President Andrew Jackson (1829-1837)

"Regeringen ska skapa, ge ut och cirkulera alla pengar och krediter som behövs för att tillgodose regeringens finansieringskraft samt konsumenternas köpkraft. Genom att anta dessa principer skulle skattebetalarna bli besparade enorma summor ränta. Pengar skulle sluta att vara mästaren och istället bli tjänaren åt mänskligheten."

U.S. President Abraham Lincoln (1861-1865)

"Det är väl att befolkningen inte förstår vårt bank- och pennings-system, för ifall de gjorde det, tror jag att det skulle bli revolution innan morgonen nästa dag."

U.S. Industrialist Henry Ford (1863-1947)

Medicin
Vår mun
• Rotfyllningar är mord
Mycket tyder på att rotfyllningar kan ligga bakom många olika typer av ohälsa t ex bröstcancer och hjärtsjukdomar. Delvis vill makten att vi ska vara dumma och svaga, men de vill också tjäna pengar. Hur stor tror ni inte hjärt- och cancer-industrin är idag?
Av Nils, 2018-06-04

• Covid-19 är en Bluff!
Corona viruset Covid-19 började sin spridning December 2019, i Wuhan, Kina. När man undersöker det vetenskapliga arbetet kring viruset och dödstalen är det katastrofalt uselt gjort. Efter att ha gjort efterforskningar i några veckor anser jag att viruset är en bluff. Man vill införa mer kontroll, injicera ett dödligt virus med nanoteknologi, bygga ut 5G, krascha ekonomin och bygga sin efterlängtade globala fascistiska/kommunistiska världsdiktatur (NWO).
Av Nils, 2020-04-13 till 2021-02-14

• Bettskenan gjorde mig sjuk
Plastförgiftning har blivit ett hett ämne de senaste åren. Tandläkarindustrin verkar åter igen vara insyltade. Att ge en bettskena i plast till någon som gnisslar tänder är ju som att mata personen med gift!
Av Nils, 2019-06-21

• Kemisk attack mot mänskligheten avslöjad
Dr Clymer avslöjar i sin bok Your Health and Sanity in the Age of Treason, giftiga tillsatser i livsmedel och fluor med dokumentation vilken majoriteten är allmänt erkända vetenskapliga studier som kan verifieras många gånger om. Vad som gör denna bok unik är det faktum att dr Clymer var den första som påpekade uttalande av eliten som indikerade att dessa gifter var medvetet utsläppta!
Vaken.se, 2019-06-18

• Fluor är ett cellgift
En vetenskapligt skriven artikel som visar att fluor är ett cellgift. Du ska använda fluorfri tandkräm och fluorfritt dricksvatten!
Av Ph. D. Jan Sällström, 2003


Artikel-kommentar av
Nils
Många sevärda videos i denna artikel. Sanningshalten är hög, men du får själv avgöra. Det handlar ju om ditt liv.

Covid-19 är en Bluff!

Globalisternas handlingar tyder mycket starkt på att det finns en länk mellan 5G och Covid-19


Corona viruset Covid-19 började sin spridning December 2019, i Wuhan, Kina. När man undersöker det vetenskapliga arbetet kring ”viruset” och dödstalen är det katastrofalt uselt gjort. Jag har lagt till information i denna artikel under ett år nu och är övertygad om att det rör sig om en gigantisk bluff. Man vill införa mer kontroll, injicera ett dödligt virus med nanoteknologi, bygga ut 5G, krascha ekonomin och bygga sin efterlängtade globala fascistiska/kommunistiska världsdiktatur (NWO).

Varning från italienska läkaren Dr. Roberto Petrella 2020-08-22 med svenska undertexter.

Senaste nytt - Februari 2022

Hjälten och läkaren Mikael Nordfors förklarar bedrägeriet:
De genmodifierande injektionerna fyller inte kriterierna på medicinskt experiment. Inget informerat samtycke, ingen seriös uppföljning. Förmodligen 2-20 miljoner döda världen över och många fler skadade/handikappade Obduktionsresultat har visat attack på inre organ med resulterande immunbrist. Mikael Nordfors sida på BitChute.com:
https://www.bitchute.com/channel/mikaelnordfors/


Senaste nytt - December 2021

Den kanadensiska alliansen för covid-vård, CCCA, gjorde i december 2021 en mycket bra och tydlig dokumentär av Pfizers vaccinfusk angående Covid-19!
Här kan du ladda ner det tillhörande Pdf-dokumentet:
The-COVID-19-Inoculations-More-Harm-Than-Good-REV-Dec-16-2021.pdf (8.2 MB)


Senaste nytt - Augusti 2021

Nu går även Trumps livläkare ut och varnar för vaccinerna. Han har behandlat 6000 patienter och utöver Trump och Brasiliens president Bolsanoro även Israels hälsominister. Han citeras i över 200 forskningsrapporter om corona avseende sin framgångsrika behandlingsmetod som minskar risken att dö med 85% även för högriskgrupper.
Informationen han har om hur CDC, amerikanska folkhälsomyndigheten valde att stoppa verksamma mediciner som Ivermektin är ett obehagligt bevis för att myndigheten är korrupt.
Reservlänk: Covid-19 SwebbTV Ledaren nr 84 - Trumps lakare - Vaccinet till barn är barnoffer.mp4


Dr. Robert Malone ( www.rwmalonemd.com) är en vetenskapsman. 1989 var han med och skrev artikeln "Katjonisk liposom-medierad RNA-transfektion" ("Cationic liposome-mediated RNA transfection").
Nu varnar Dr. Robert Malone dig från att vaccinera ditt barn!


Helena är Legitimerad sjuksköterska. Alltså har hon MINST exakt samma utbildning som de som sätter sprutan i armen på er. Skillnaden är att Helena INTE sluta söka fakta och vandrade runt i fullständig okunskap om vad man gör eller tar sig till i arbetet. Genom att stå upp för sitt kall, en etik som ska i sin gärning alltid ha patientens hälsa som det främsta målet och om möjligt bota, ofta lindra och alltid trösta. Man ska besinna vikten av att skydda människoliv och får aldrig vidta åtgärder som syftar till att påskynda döden, så riskerar hon hela sin framtid för att just rädda dig som läser. Det är för din skull ingen annans. Ljuger hon då? Är hon en foliehatt? Är hon betald av en organisation som tjänar på desinformation?
NEJ! -Hon är en legitimerad sjuksköterska som tar sitt kall på största allvar!
Reservlänk: Covid-19 Helena leg sjuksk;terska - Blodbanor och spikproteins inverkan 2021-07-20.mp4


Senaste nytt - Juni 2021

En fantastisk sammanfattning av den stora missledande pandemin. Som används i förmån av makteliten för att centralisera makt och införa totalitär kontroll med ursäkten att det är för befolkningens hälsa och säkerhet... Följ: https://www.facebook.com/projektvaken/
Reservlänk: Covid-19DavidIckeWithDoctors2021-06-02.mp4SwebbTV intervju med Peter Abilin och Lars Bern 2021-06-18.
Reservlänk: Covid-19SwebbTVPeterAbilinLarsBern2021-06-18.mp4


Senaste nytt - Maj 2021

Öystein Rönne # 85 - Nu dras snaran åt på massmördarna!
Texas Senatsundesökning om tvångs-vaccinering.
Startar vid 13:20 (SB1669 Senator Hall 2021-05-08).

Intervju med Michael Yeadon, tidigare vicepresident och Chief Science Officer för Pfizer, 16 år.
Han beskriver sin ståndpunkt om pandemin, vaccinet, frågan om varianter, boosters och förlusten av våra medborgerliga friheter. Det är verkligen en vädjan till världen.

En bra sida som sammanfattar det senaste med massa videos (på engelska): www.truthunmasked.org/p/stay-away.html

Mina slutsatser

Pfizers och Modernas vacciner är mRNA-vacciner. Denna typ har aldrig testats förrut, och nu utvecklar man dem på ca 1 år... Låter inte bra. Viruset har aldrig isolerats, man har bara låtit några RNA-kedjor definiera viruset. Dessa kedjor finns dock i vårat mänskliga genom (DNA/RNA), så det är högst tvivelaktigt om man kan använda dem för att påvisa viruset. PCR-testet bygger på en bedräglig artikel från januari 2020 och den peerreview'ades på 3 dagar.. Den har i november review'ats igen och man hittade 10 allvarliga fel med den. PCR-testet använder bl a för mycket förstärkning.

Slutsatsen är alltså att man varken har bevisat att viruset finns eller att PCR-testet som ska påvisa viruset fungerar!!

Döda per vecka från vecka 1 år 2015 till och med vecka vecka 14 år 2021.
Man ser tydligt att det inte finns någon överdödlighet att oroa sig om. Dödstalen är ju nere i de normala, så "pandemin" (som aldrig varit) är ju över. Men - verkar det inte som att man medvetet behandlat de gamla bättre 2019 för att de ska hamna på "rätt" sida om utbrottet?

Under lång tid under 2020 var det inte fler i Europas länder som dog i influensa än under tidigare år. Under början av 2021 har dock statisiken för Sverige 2020 sammanfattats av SCB och visar en 6-7 % ökning. Citat från NyaTider.nu:

"Siffrorna tyder alltså på att corona­vågorna har lett till en överdödlighet, men man måste även komma ihåg att myndigheterna under våren ofta rekommenderade att de äldre som hade svårt att andas skulle ges morfin istället för syrgas. Många kallar det en skandal där man aktivt medverkade till att ta livet av de äldre, då morfin sänker syreupptagningsförmågan."

Är det så att vi i Sverige har dödat våra äldre för att få upp statistiken?

Citat från NyaTider.nu:

"Statistik från Eurostat och nationella statistikmyndigheter, som Svenska YLE sammanställt, visar att de nordiska länderna, med undantag för Sverige, har en dödlighet på i stort sett samma nivå 2020 som genomsnittet för de fem föregående åren (2015-2019).
Norge har underdödlighet på – 0,8 procent."

Slutsatsen jag drar är alltså att våra politiker (riks-nivå, de andra är för oinsatta) är korrupta och utför förräderi mot sin befolkning. Bill Gates har ständigt klagat på att vi är för många i världen... och samtidigt skapar han vacciner, som han blir mycket rik på. De skapar kroniska skador och kommer bli framtida inkomstkällor för läkemedelsindustrin. Många, speciellt i Afrika och Indien har skadats allvarligt av hans vacciner. Bill Gates är inte medicinskt utbildad.

Vaccinet innehåller all möjlig skit. Aborterade pokj och flick-foster, aluminium och formaldehyd mm. Men det nya är mRNA. Detta kommer skapa en autoimun sjukdom, där kroppen skapar sitt eget gift och angriper sig själv.

 1. Viruset är en bluff.
 2. Vaccinet är en bluff.
 3. Viruset har aldrig isolerats.
 4. Det finns inga pandemiska nivåer av människor som dör av detta virus.
 5. 5G elektromagnetisk strålning är länkat till Covid-19.
 6. Testet kan ge dig förmodligen göra dig sjuk (ge dig "Covid-19").
 7. Testet fungerar ej. Det kan feldiagnosticera dig till att ha Covid-19 även ifall du är frisk.
 8. Många får utslag i testet men har inga symptom.
 9. Vaccinet är mycket skadligt och kommer förmodligen innehålla nano-teknologi.
 10. Dödsfall är ofta felaktigt rapporterade som Covid-19.
 11. Youtube, Google och Facebook begår brott i censurens namn. Den främsta slutsatsen man vill dölja är kopplingen mellan Covid-19 och 5G.
 12. 5G är tyranni. Det kan förmodligen mörda på beställning och rikta sig mot dissidenter. Denna höga bandbredd kommer förmodligen kunna användas till att hacka och manipulera människors hjärnor. Jag kan intyga personligen att denna teknologi finns, jag vet inte hur den fungerar, men jag vet till 100% att man kan hacka, förhöra, sätta in och föra ut information ur hjärnan på distans, trådlöst.
 13. Virus finns förmodligen inte. Det är människans eget immunförsvar som skapar exosomer som hjälper cellerna lösa upp gifter. Dessa exosomer kan felaktigt ha rapporterats som virus.
 14. Virus/exosomer verkar bara kunna smitta genom injicering.
 15. WHO är en genomkorrupt organisation.
 16. Pfizers och Modernas vacciner är av den helt nya typen mRNA-vacciner som skapar en autoimmun sjukdom där kroppen själv skapar de skadliga proteinerna.
 17. Artikeln (från jan 2020) som PCR-testet beseras på har peer review'ats på nytt (nov 2020) och 10 allvarliga bedrägliga fel hittades.
 18. Vaccinet verkar kunna förändra ditt DNA.
 19. Du blir kroniskt sjuk av vaccinet.
 20. Du ska aldrig ta vaccin.
 21. Du ska aldrig testa dig.

Nedan kan du se på videor och dra dina egna slutsatser. Önskar du en mer djupgående artikel som bevisar fusket, läs artikeln från NyaDagbladet.se av den grävande journalisten Iain Davis: Covid-19 - Bevisen för det globala bedrägeriet .


Ingredienser i det nya vacciner

Youtube: Håkan Bergmark - Ingredienser i nya vacciner


Reservlänk 720p: Håkan Bergmark - Ingredienser i nya vacciner - Covid-19 Hakan Bergmark - Ingredienser I Nya Vacciner_Dec2020.mp4


WakeUpGlobe.se - Intervju med läkare Mikael Nordfors

BitChute: WakeUpGlobe.se - Intervju med läkare Mikael Nordfors


Reservlänk: WakeUpGlobe.se - Intervju med läkare Mikael Nordfors - Covid-19 WakeUpGlobe.se - Intervju med läkare Mikael Nordfors kring Covid-19.mp4


Tom Barnett med svenska undertexter

Youtube: Tom Barnett - The Video Youtube Can’t Handle


Reservlänk 720p: Tom Barnett - The Video Youtube Can’t Handle - Covid-19 Tom Barnett - The Video Youtube Can’t Handle_Mar2020_Slow_Swesub.mp4


Öystein Rönne - Världsnyhet, PCR-test är ogiltigt!

Youtube: Öystein Rönne - Världsnyhet, PCR-test är ogiltigt


Reservlänk 720p: Öystein Rönne - Världsnyhet, PCR-test är ogiltigt - Covid-19 Oystein Ronne - Varldsnyhet, PCR-test är ogiltigt_Dec2020.mp4


Amerikanska läkare vid frontlinjen - med svenska undertexter

Amerikanska läkare vid frontlinjen - Svenska undertexter - 27 Juli 2020


Detta är den mycket hårt censurerade videon från "Amerikanska läkare vid frontlinjen" som står utanför den Amerikanske Kongressen måndagen den 27 Juli 2020. Videon är hårt censurerad av youtube och facebook. Deras hemsida har till och med stängts ned efter talet!

-Detta är en video som läkemedel-industrikomplexet inte vill att du ska se!

Videon beskriver hur läkemedlet mot Covid-19 (Hydroxychloroquine) har förtryckts.

OBS! Notera att videon inte innehåller alla pusselbitar! Förklaringen som ges av Andrew Kaufmann är mer detaljerad och mycket trovärdig och bör ses för en djupare förståelse! Sanningen är att Covid-19 viruset inte ens smittar - det är en bluff!


David Icke med svenska undertexter

Covid-19 David Icke London Real interview 2020-04-03. Detta är videon med David Icke och LondonReal.tv med svenska undertexter som youtube och facebook förbjudit.


Youtube: Covid-19 David Icke London Real interview - https://youtu.be/mSueo7eCdDY

Varning från italienska läkaren Dr. Roberto Petrella 2020-08-22 med svenska undertexter

Youtube: Varning från italienska läkaren Dr. Roberto Petrella 2020-08-22 med svenska undertexter.


Reservlänk: Varning från italienska läkaren Dr. Roberto Petrella 2020-08-22 med svenska undertexter - Covid-19 ItalianDoctorPetrella.mp4


Video M.D Andrew Kaufman

Andrew Kaufman avslöjar att Covid-19 är missuppfattad Exosom April 2020.


Ytterligare en video från M.D Andrew Kaufman

Intervju från Augusti 2020 av Andrew Kaufman som avslöjar att Covid-19 är missuppfattad Exosom.


En presentation om vad Virus egentligen är

Presentation från Jeff G och www.virusesarenotcontagious.com om att virus inte smittar! Här är ytterligare mycket bra information från en intervju med Jeff G att lyssna på


Övriga videor som kanske inte finns länge på Youtube

Länk: Aajonus Vonderplanitz - Covid-19 Aajonus Vonderplanitz - The Only Way to Get a Virus is to Get Injected with It.mp4


Länk: Corbett Report - Covid-19 Corbett Report - Questions For Corbett_Mar2020.mp4


Länk: 5 Experts - Covid-19 There is NO Virus - 5 Experts Weigh In_Mar2020.mp4


Länk: About Tom Barnett - Covid-19 Tom Barnett - About Tom.mp4


Länk: Tom Barnett - The Video Youtube Can’t Handle - Covid-19 Tom Barnett - The Video Youtube Can’t Handle_Mar2020.mp4


Länk: Zakleo Se Bumbar - Corona - Covid-19 Zakleo Se Bumbar - Corona_Mar2020_Swe.mp4


Länk: Zakleo Se Bumbar - Definitionane av pandemi.mp4 - Covid-19 Zakleo Se Bumbar - Definitionane av pandemi_Mar2020_Swe.mp4


Länk: Zakleo Se Bumbar - Men var är dödstalen - Covid-19 Zakleo Se Bumbar - Men var är dodstalen_Mar2020Swe.mp4


Länk: Alexix Bugnolo - Warning of Operation Warp Speed - Covid-19 OperationWarpSpeed.mp4


Länk: Vernon Coleman varnar för att Covid-19 Vacciner är Massförstörelsevapen - Covid-19 Vernoncoleman.org 2021-03-13 Covid-19 Vaccines Are Weapons of Mass Destruction.mp4


Länk: Amazing Polly diskuterar järn-molekyler i vaccinet - Covid-19 AmazingPollyOnCovFeFe2021-06-20.mp4


Länk: Overifierad dold inspelning som avslöjar agendan med vaccin - Covid-19 Overifierad dold inspelning som avslöjar agendan med vaccin.mp4


Hjälp till! Sätt upp klisterlappar och dela flyers!

Skriv ut och dela ut dubbelsidiga flyers (klipp i fyra delar): flyerprintout.pdf (1.8 Mb).

Ladda ner, köp klister-lappar och skriv ut. Klistra sedan upp dessa för att varna allmänheten!

Ladda ner och skriv ut klisterlappar från dessa filer: Covid-19-Klisterlappar.zip (1.8 Mb).


   Corona viruset Covid-19 började sin spridning December 2019, i Wuhan, Kina. När man undersöker det vetenskapliga arbetet kring viruset och dödstalen är det katastrofalt uselt gjort. Efter att ha gjort efterforskningar i några veckor anser jag att viruset är en bluff. Man vill införa mer kontroll, injicera ett dödligt virus med nanoteknologi, bygga ut 5G, krascha ekonomin och bygga sin efterlängtade globala fascistiska/kommunistiska världsdiktatur (NWO).
Av Nils, 2020-04-13 till 2021-02-14
Mycket tyder på att rotfyllningar kan ligga bakom många olika typer av ohälsa t ex bröstcancer och hjärtsjukdomar. Delvis vill makten att vi ska vara dumma och svaga, men de vill också tjäna pengar. Hur stor tror ni inte hjärt- och cancer-industrin är idag?
Av Nils, 2018-06-04
Plastförgiftning har blivit ett hett ämne de senaste åren. Tandläkarindustrin verkar åter igen vara insyltade. Att ge en bettskena i plast till någon som gnisslar tänder är ju som att mata personen med gift!
Av Nils, 2019-06-21
Dr Clymer avslöjar i sin bok Your Health and Sanity in the Age of Treason, giftiga tillsatser i livsmedel och fluor med dokumentation vilken majoriteten är allmänt erkända vetenskapliga studier som kan verifieras många gånger om. Vad som gör denna bok unik är det faktum att dr Clymer var den första som påpekade uttalande av eliten som indikerade att dessa gifter var medvetet utsläppta!
Vaken.se, 2019-06-18
En vetenskapligt skriven artikel som visar att fluor är ett cellgift. Du ska använda fluorfri tandkräm och fluorfritt dricksvatten!
Av Ph. D. Jan Sällström, 2003