DoldaSkolan.se

"De vet att det finns en makt någonstans så organiserad, knappt märkbar, så vaksam, så sammankopplad, så komplett, så genomträngande, att de inte nör tala högre än de andas då de tala fördömande om den"

U.S. President Woodrow Wilson (1856-1924)

"Somliga tror till och med att att vi är del i en hemlig sammanslutning som arbetar mot USA's intressen, och karakteriserar min familj och mig som 'internationalister' och att vi konspirerar med andra runt om i världen för att bygga en mer integrerad global politisk och ekonomisk struktur, en enhetlig värld så att säga.
Ifall detta är anklagelsen, då står jag skyldig, och jag är stolt över det."

David Rockefeller (1915-2017)

"Vi står på gränsen till en global omstrukturering. Allt vi behöver är den rätta stora krisen och nationerna kommer att acceptera den nya världsordningen."

David Rockefeller talar på FNs företagskonferens 1994.

David Rockefeller (1915-2017)

"den riktiga sanningen är den, som du och jag vet, att finanselement inom de stora maktstrukturerna har ägt den amerikanska regeringen sedan Andrew Jacksons tid [president 1829-1837]."

U.S. President Franklin D. Roosevelt (1933 – 1945)

"Om kongressen har fått rätten att genom konstitutionen själva trycka upp pengar, vilket har givits dem, då skall inte detta delegeras till andra individer eller företag."

U.S. President Andrew Jackson (1829-1837)

"Regeringen ska skapa, ge ut och cirkulera alla pengar och krediter som behövs för att tillgodose regeringens finansieringskraft samt konsumenternas köpkraft. Genom att anta dessa principer skulle skattebetalarna bli besparade enorma summor ränta. Pengar skulle sluta att vara mästaren och istället bli tjänaren åt mänskligheten."

U.S. President Abraham Lincoln (1861-1865)

"Det är väl att befolkningen inte förstår vårt bank- och pennings-system, för ifall de gjorde det, tror jag att det skulle bli revolution innan morgonen nästa dag."

U.S. Industrialist Henry Ford (1863-1947)

Maktens historia
Makten brott
• Napoleon mot Rothschild
Napoleons goda kamp för Frankrike och dess folk i början av 1800-talet har grovt förvanskats! Hade Napoleon lyckats med att regera Frankrike och influera de europeiska affärerna, hade Rothschilds Nya Världs-Ordnings-kommunism blivit dödad i sin linda. Så vore även den judiska farsoten med penga-belåning, vilken fortfarande förslavar Europa och USA.
Av Nils, 2019-12-29


• Var Hitler en Rothschild?
I denna artikel avslöjas Hitlers band till Rothschild-familjen. Den förklarar att den ytterst onda makteliten finansierar båda sidor i alla konflikter och styr mänskligheten genom att söndra och härska.
Av David Icke, 2003-08-17


Maktens ursprung
• Khazariska Maffian
Den Khazariska maffian verkar vara roten till otroligt mycket ont här i världen. En ytterst verklig, rasistisk och satanistisk maffia som hotar samtliga människor på planeten.
Av Nils, 2017-12-29

• Bill Cooper
Här kan du lyssna på Bill Coopers gigantiska arkiv. Han var en fantastisk grävade journalist med bakgrund inom militären. Han hade en egen radioshow och skrev en mycket populär bok, Behold a Pale Horse. Han älskade den amerikanska konstitutionen och var en nagel i ögat på den djupa staten. Han avslöjade många djupa konspirationer och är mycket trovärdig. Han föddes 6 Maj 1943 och mördades av civilklädda poliser framför hans hus, vid midnatt 6 November 2001.
Av Nils, 2021-01-06

• Jim Marrs illuminati
Några månader innan hans död avslöjar topp-författaren Jim Marrs fullkomligt illuminatiordern. Det blev, kanske inte förvånande, hans sista bok. Den vågar lysa upp maktens hemliga och mörka lögner med otaliga citat och referenser. Boken är en fantastisk sammanfattande grundbult för framtiden.
Av Nils, 2021-05-14

• Mystery Babylon
Mystery Babylon är den urgamla religionen som fortfarande styr vårt samhälle i bakgrunden. Religionen är utformad för att med hemliga nätverk förslava mänskligheten genom socialism och satanism. Den hatar Jesus eftersom man anser att kristendomen har förvanskat denna ursprungliga religion.
Av Nils, 2021-01-17


Maktens ideologi
• Frimuraren
Många frimurare har blivit totalt grundlurade. De är med i en organisation där de inte vet vem som styr eller vad agendan är. Frimureriet fungerar som ett filtreringssystem för att hjälpa de sjukaste och mest kontrollerbara människorna till höga positioner i vårt samhälle.
Av Nils, 2023-03-19

• Protokollen
En av världens mest läsvärda böcker! Den mycket sjuka och onda satanistiska makt som för länge sedan infiltrerat och tagit över de ledande rörelserna bland judar, kristna och muslimer avslöjas här. Detta dokument är satanisternas egen plan för att förslava världen.
Författare: Okänd, Slutet av 1800-talet

• Leonard Cohens texter förklarade
Det är förbluffande hur mycket som Leonard Cohen avslöjar om makteliten och dess agenda. Eftersom maktelitens värld är okänd hos många kommer jag först berätta kort om hemligheterna kring hur världen, de som styr och dess hemska plan för framtiden ser ut. Sedan kommer jag sakligt gå igenom några sång-texter och förklara dess redan faktiskt ganska tydliga budskap.
Av Nils, 2018-06-04


Artikel-kommentar av
Nils
Napoleons goda kamp för Frankrike och dess folk i början av 1800-talet har grovt förvanskats! Det man kan läsa i våra vanliga tidningar och i våra historieböcker är som väldigt ofta, ganska uppenbar osanning! När man läser M.S. Kings bok om Napoleon framstår han som en god kraft emot monarkin av den gamla världsordningen och satanisterna inom den nya världsordningen (Rothschild).

Napoleons kamp mot den första och andra värlsdordningen


När man läser M.S. Kings bok om Napoleon framstår han som en god kraft emot monarkin av den gamla världsordningen och satanisterna inom den nya världsordningen: "Hade Napoleon lyckats med att regera Frankrike och influera de europeiska affärerna, hade Rothschilds Nya Världs-Ordnings-kommunism blivit dödad i sin linda. Så vore även den judiska farsoten med penga-belåning, vilken fortfarande förslavar Europa och USA". Denna artikeln baseras på boken.


MS Kings övriga böcker nedan rekommenderas också starkt:

(hemsida RealHistoryChan.com/)
 1. Napoleon vs the Old and New World Orders (artikeln du läser nu)
 2. Planet Rothschild volume 1, The forbidden history of the new world order (1763-1939)
 3. Planet Rothschild volume 2, The forbidden history of the new world order (WW2-2015)
 4. The bad war, The truth NEVER taught about world war 2
 5. The war against Putin, What the government media complex isn't telling you about Russia
 6. The REAL Roosevelts: An omitted History

Napoleons goda kamp för Frankrike och dess folk i början av 1800-talet har grovt förvanskats! Det man kan läsa i våra vanliga tidningar och i våra historieböcker är som väldigt ofta, ganska uppenbar osanning! Man säger att Napoleon var en självupptagen son av den republikanska revolutionen som installerade sig själv som monark. Man säger att han hade "en kort mans mindervärdes-komplex" och att han försökte förslava det europeiska folket. Enligt M.S King, en privat-forskande journalist i New York, i hans bok "Napoleon vs the Old and New World Orders", är den officiella historiebeskrivningen om Napoleon inget annat än förbannad lögn!


Bildandet av Illuminati och tagandet av familjenamnet Rothschild

1743 öppnar guldsmeden Amschel Moses Bauer en myntaffär i Frankfurt, Tyskland. Ovanför affären hänger han en romersk örn på en röd sköld och affären blir känd som Röda Skölden (Rothschild på tyska). Han baserade emblemet den röda flagga som användes av revolutionärs-lystna judar i östra Europa.

Amschel Bauer får en väldigt intelligent son, Meyer Amschel Bauer, som gjorde framgångsrik karriär på en bank i Hannover hos Oppenheimer-familjen. Han kunde sedan återvända till Frankfurt, där han köpte tillbaks sin fars företag och tog ett nytt familjenamn: Rothschild.

Efter mycket lukrativa utlåningsaffärer till främst regeringar blir Rothschild den rikaste familjedynastin i historien. Ända tills idag är Rothschild och dess allierade den dominerande kraften inom världfinans, globalism, miljöpolitik och liberalism. Den judisk-sionistiska Rothschildfamiljen spelade också en avgörande roll vid bildandet av Israel. "Det är ingen tvekan; Meyer Amschel Rothschild var den ursprungliga 'Gudfadern' till den Nya Världsordningen" (New World Order, NWO, som man fortfarande försöker implementera).

Napoleons tidiga liv

Napoleon föddes den 15 augusti 1769 på den italienska ön Korsika som var under fransk kontroll. Han visade sig mycket duktig i matematik och blev antagen till en elitisk militär skola i Paris där han studerade till artilleri-officer. Napoleon växer upp och "...Napoleon har inte 'en kort mans mindervärdes-komplex'. Hans vuxna längd på 5'7" är faktiskt en medellängd för det tidiga 1800-talet. Han kommer att välja långa män till hans livvaktsstyrka, vilket kanske kunde givit ett falskt intryck av att Napoleon var kort i växten."

Skapandet av Illuminati 1776

Den judiska professorn Adam Weishaupt skapar den hemliga ordern Illuminati, i Bevarien i Tyskland den 1 maj 1776. "De planerar att överta regeringar, förstöra kristendomen och införa den framtida världsomspännande kommunist-staten (den Nya Världs-Ordningen)". Illuminati, som betyder de upplysta, infiltrerar frimurar-loger som agerar som skydd för deras aktiviteter. Genom fantastisk (kanske gudomlig) tur, avslöjas deras onda planer och myndigheter i Bevarien förbjuder ordern 1784.

Den franska revolutionen 1789

Till skillnad från den amerikanska frihetskriget 1776, där dietister och kristna ledare begränsade regeringens makt, var det ateistiska radikaler som genom den "spontana" Franska revolutionen söker absolut makt. Finansierade och organiserade av agenter från den internationella nya världsorningens hemliga ordrar. Deras slagord "frihet, broderskap och jämlikhet" är tomma ord för att lura den lättlurade delen av befolkningen.

1793-1794 är den fruktansvärda Jacobianska terrorn (som kommer utvecklas till kommunismen) frisläppt genom den sjuka mördaren Robespierre. 1795-1799 är Jacobianerna avsatta och ett "Direktorat" tar över makten och Robespierre avrättas, medan Europas monarker för krig mot Frankrike. För Frankrike finns olika maktelement uppdelade i stöd för Jacobianerna, Republikanerna och Monarkerna från Bourbon.


Den tidiga 1900-tals författaren Nesta Webster avslöjar den Franska revolutionen som ett orkestrerat folkmord av ockulta rörelser som vill starta en världsrevolution.

Kungahusen i Europa, under ledning av Storbritannien, kommer totalt orkestrera 7 krig mot Frankrike. "Napoleon startade aldrig dessa ändlösa Europeiska krig mot Frankrike. Han fick ärva dem."

Första koalitions-kriget mot Frankrike (1793-1797)

Storbritannien, Spanien, Holland, Österrike, Preussen och Sardinien går samman för att övermanna den Jacobin-republikanska Franska revolutionen.

Napoleon börjar som artilleri-kommendör och börjar sin karriär med att besegra britterna med tagandet av Toulon. Han blir befordrad till brigad-general vid 24 års ålder.

Efter att Napoleon gift sig med Josephine de Beauharnas, 1796, tar Napoleon kommandot över den franska armen i Italien. Napoleon sätter stopp för det första koalitions-kriget genom att inta Rom, 1997.

Krigskampanjen i Egypten (1798-1801)

Ledningen av Frankrike, Direktoratet, fruktar Napoleons ökande popularitet och skickar Napoleon för att kriga i Egypten. Krigs-kampanjen blir en framgång och Napoleon bemöter inte egiptierna som en erövrare utan som befriare. Han respekterar storartat deras kultur och religion. Egypten frigör sig senare från det Turk-Osmanska imperiet.

John Robinson, en framgångsrik fysiker och filosofi-professor vid Edinburgs Universitet i Skottland, skriver boken "Bevis på en konspiration mot religionerna och regeringarna i Europa". Där avslöjar han de hemliga nätverken bakom den terror-sjuka Franska revolutionen. Han skriver:

"En förening har skapats för det omedelbara syftet att förstöra alla religiösa rörelser och omkullkasta alla regeringar ... ledarna ämnar regera världen med okontrollerbar makt, medan resten skulle vara anställda som verktyg för deras okända överhuvuden."

Rothschilds fem söner sprider penga-utlånings-imperiet

Mayer Amschel Rothschild expanderar imperiet genom att skicka sina fem söner utomlands:

 • Amselm: Stannar i Frankfurt för att ansvara för den tyska operationen.
 • Salomon: Wien, Österrike.
 • Nathan: Manchester och senare London, England. Blir mest förmögen och mäktigast bland bröderna. Hans makt går förbi de existerande jude-familj-dynastierna som äger Bank of England (Montefiores, Goldmids, Mocattas). Rothschild i London blir centrum för arbetet för att införa den Nya VärldsOrdningen, NWO.
 • Carl: Neapel, Italien.
 • Jacob: Paris, Frankrike.

Andra koalitions-kriget mot Frankrike (1799-1802)

Olyckliga över Frankrikes expansion initierar Storbritannien, Österrike och Ryssland nästa krig. De allierade är väldigt lyckosamma men Napoleon gör en kupp i Paris och tar makten från "Direktoratet".

Männen bakom den nya världsordningen som initierade den Franska revolutionen för att störta monarkin, har nu förlorat kontrollen över Frankrike, genom Napoleons snabba tillförskansning av makt.

Jacobianerna försöker mörda Napoleon

De kommunistiska Jacobianerna som arbetar för deras hemliga Nya VärldsOrdnings Rothschilds-bossar i London, vill ha tillbaks deras blodiga diktatur. De proklamerar öppet att Napoleon ska mördas. Jacobianerna försöker först mörda Napoleon likt Caesar med kniv och senare med en bomb, men misslyckas båda gångerna.

Napoleon sluter fred med Katolska kyrkan

Efter år av religiös förföljelse av de ateistiska radikala Jacobianerna och också av "Direktoratet", försvarar och bevarar Napoleon den Katolska kyrkan. "Napoleon är också imponerad av Islam, och har åsikten att människor av alla trosuppfattningar, ska ha frihet att tro som de vill."

Ett meritbaserat utbildningssystem

För att hjälpa medelklassen etablerar Napoleon ett meritbaserat utbildningssystem kallat Lycée. Systemet ger lärarna en fast lön med ett bonussystem och har två huvudsyften:

 1. Att skapa en utbildad elit som kan hjälpa till att styra landet och dess militär.
 2. Att skapa en starkare och lyckosammare medelklass som därmed blir icke-revolutionär.

Napoleon: "Av alla våra institutioner är den allmänna skolan den viktigaste. Allt beror på den, nutid och framtid. Det är viktigt att moraliska och politiska idéer hos generationen som växer upp idag, inte längre är beroende av nyheter för dagen eller momentana omständigheter. Framför allt behöver vi säkra sammanhållningen: Vi måste kunna gjuta en hel generation i samma form."

Tredje koalitions-kriget mot Frankrike (1803)

Åter igen försöker man krossa Napoleon. Denna gång består koalitionen av Storbritannien, Ryssland, Neapel, Sicilien och Sverige. Utan Rothschilds finansiering hade krigen inte varit möjliga, i alla fall inte på längre sikt. Både den brittiska gamla världsordningen (oinformerade oligarker) och den nya världsorningen (Rotchild-Illuminati-Jacobianer) försöker båda förgöra Napoleon.


Napoleon säljer Lousiana till USA istället för att låna från bankerna

Napoleon: "När en regering är beroende av banker för pengar, är de och inte ledarna av regeringen i kontroll, eftersom den hand som ger är över den hand som tar. Pengar har inget moderland; finansiärer har ingen patriotism och är utan sjysthet; deras enda mål är förtjänst."

Napoleon fastställer den Napoleanska koden 1804

Koden förbjuder privilegier baserat på födelse, tillåter religionsfrihet och specificerar att regeringsjobb måste gå till den mest meriterade. Koden implementeras i andra länder i Europa. Den utvecklar även medelklassen eftersom den ger alla rätt att äga tillgångar. Trots att Napoleon är en "diktator" använder han sin makt till att upplyfta meritokrati, likhet inför lagen och frihet - inte endast för det franska folket utan även för de erövrade länderna, efter vinsterna från koalitions krigen mot Frankrike.

Napoleon krönts av påven som härskare över Frankrike 1804

Napoleon krönts av Påve Pius VII i Notre Dame Katedralen. Historien att Napoleon tog kronan från påvens händer för att undvika underkasta sig påvens auktoritet stämmer inte, eftersom proceduren var överenskommen i förväg.

"Napoleon är nu 'större än livet självt' - en utveckling till britternas, Bourbonernas och Nya världsordnings-typerna avsky."

Napoleon styr Frankrike som en upplyst despot och är övertygad om att reson, och inte viljan av de lättmanipulerade massorna är den bästa och naturligaste vägen att följa.

Fjärde koalitions-kriget mot Frankrike (1806-1807)

Denna gång är det Storbritannien, Preussen och Ryssland som ingår i koalitionen. Den besegras av Napoleon vid Pravdinsk i nuvarande Kaliningrad Oblast.

Napoleons bröder blir kungar

Den äldre brodern Joseph Bonaparte blir kung i Neapel, sedan Sicilien och slutligen Spanien, som José I. Bourbon / brittisk propaganda uppfinner sagan om Joseph's alkoholism.

Den yngre brodern Louis Bonaparte blir kung i Holland. Den goda nya kungen lär sig snabbt holländska, tar den holländska versionen av sitt namn Lodewijk, och deklarerar sig som holländsk, inte som fransk. Lodewijk kräver vidare att alla ministrar endast pratar holländska och avsäger sig deras franska medborgarskap.

Napoleon försöker lösa problemet med judarna

Napoleon är väldigt tolerant emot judarna och som resultat vinner han respekt från många av dem.

Historikern Rabbi Berel Wein skriver följande:

"Napoleons yttre tolerans och rättvisa mot judarna var faktiskt baserad på hans stora plan att få dem att försvinna totalt genom total assimilering, blandäktenskap och konvertering."

Napoleon, i ett brev 1806:

"Det är nödvändigt att förminska, om inte förstöra, tendensen hos de judiska folket att praktisera det väldigt stora antalet aktiviteter som är skadliga för civilisationen och det offentligt ordnade samhället, i samtliga världens länder. Det är nödvändigt att stoppa skadan genom att förhindra den; för att förhindra den, är det nödvändigt att ändra judarna. ... När väl en del av deras ungdom blir en del av vår armé, kommer de upphöra att ha judiskt intresse och motiv; deras intresse och motiv kommer att vara franskt."

Napoleon, i ett brev 1808:

"Jag har tagit mig an uppgiften att reformera judarna, men jag har inte ämnat att dra till mig fler av dem till mina områden. Långt ifrån, jag har undvikit att göra någonting som skulle kunna visa något tycke för de mest avskyvärda bland den mänskliga rasen."

Som svar på klagomålen angående de judiska penga-utlånarna, frös Napoleon 1806, alla skulder till dem. 1808 går han ett steg längre, där han vill påverka judarna att lämna sitt traditionella praktiserande av penga-utlåning. Han begränsar kraftfullt möjligheten att praktisera penga-utlåning. Han annullerar samtliga lån som innehas av gifta kvinnor, minderåriga och soldater. Även lån med över 10% ränta annulleras.

Ledda av Nathan i Storbritannien, är de fem Rothschild-bröderna fast beslutna att förstöra Napoleon innan hans anti-utlånings-politik får fäste i Europa.

Femte koalitions-kriget mot Frankrike (1809)

Åter igen går Storbritannien samman med Österrike, men Napoleon vinner även denna gång. Men Storbritannien fortsätter vara aktiva i Spanien och förblöder sakta Frankrike med gerillakrigsföring.

Sjätte koalitions-kriget mot Frankrike (1811)

Nu bryter den ryska tsaren fredspakten med Frankrike. Medan Napoleon attackerar Ryssland backar ryssarna och bränner det de lämnar efter sig. Napoleon återvänder från Moskva med det mesta av sin arme intakt, men på tillbakavägen slås det mesta av Napoleons arme ut av sjukdomen typhus som sprids av löss.

"Var det inte för Rothschilds ändlösa förmögenhet, skulle de allierade säkerligen varit tvungna att sluta fred med Napoleon vid det här laget."

Sjunde koalitions-kriget mot Frankrike (1013)

Napoleon vinner flera slag men förlorar slutligen mot den sjunde koalitionen bestående av Ryssland, Preussen, Österrike, Sverige, Storbritannien, Spanien och Portugal. Napoleon förlorar för första gången i Leipzig och efter att de allierade ingår Chaumont-avtalet med finansiering från Rothschild, kommer Frankrike aldrig tillåtas resa sig igen.

Napoleon fängslas på Elba men flyr ett år senare

Napoleon tvingas i exil som fånge på ön Elba utanför Italiens fastland, år 1814 i April. Napoleon överraskar Europa med att fly Elba, år 1815 i februari.

Napoleon kommer åter till det franska fastlandet och övertar armén som var ämnad att fånga honom. Med denna armén återtar han Paris men förlorar slutligen vid slaget i Waterloo, Belgien, Juni 1815.

Nathan mångdubblar sitt kapital med hjälpa av slaget vid Waterloo

Rothschild-bröderna använder brevduvor som snabbt underrättar Nathan i London om att Napoleon har blivit besegrad. Han säljer mycket av sina aktier och lurar marknaden att tro att Napoleon vunnit. Detta skapar panik på marknaden som kraschar.

Rothschild köper sedan upp de kraftigt devalverade aktierna. När nyheten når allmänheten stiger marknadsvärdet i raketfart och Nathan Rothschild förökar sin förmögenhet hela 20 gånger.

Napoleon förflyttas slutligen till ön St. Helena där han slutligen dör 1821 vid 51 års ålder, troligtvis av arsenik-förgiftning.

Rothschild åter vid makten

Napoleons begränsningar i utlånings-praktiserandet tas bort 1818 och Rothschild är åter i kontroll.

Rothschilds kommunistiska grupperingar erövrar Europa i en "spontan" rörelse som får utbrott i en kaotisk "europeisk vår", 1848. Samma år publicerar Karl Marx det "Kommunistiska manifestet".

Förutsättningarna för det extremt blodiga 1900-talet är på plats.

Genom de "Napoleanska krigen" manövrerar Rothschilds skickligt Ryssland, Preussen (Tyskland), Österrike att kriga mot Napoleon. För detta ändamål bistod Nathan Rothschild med obegränsad finansiering.

Hur ironiskt, kortsiktigt och poetiskt tragiskt att ett århundrade senare, var det samma Rothschild-brittiska komplex som (med amerikansk hjälp) förstörde var och ett av dessa imperier!

"Hade Napoleon lyckats med att regera Frankrike och influera de europeiska affärerna, hade Rothschilds Nya Världs-Ordnings-kommunism blivit dödad i sin linda."

Många frimurare har blivit totalt grundlurade. De är med i en organisation där de inte vet vem som styr eller vad agendan är. Frimureriet fungerar som ett filtreringssystem för att hjälpa de sjukaste och mest kontrollerbara människorna till höga positioner i vårt samhälle.
Av Nils, 2023-03-19
Det är förbluffande hur mycket som Leonard Cohen avslöjar om makteliten och dess agenda. Eftersom maktelitens värld är okänd hos många kommer jag först berätta kort om hemligheterna kring hur världen, de som styr och dess hemska plan för framtiden ser ut. Sedan kommer jag sakligt gå igenom några sång-texter och förklara dess redan faktiskt ganska tydliga budskap.
Av Nils, 2018-06-04
Napoleons goda kamp för Frankrike och dess folk i början av 1800-talet har grovt förvanskats! Hade Napoleon lyckats med att regera Frankrike och influera de europeiska affärerna, hade Rothschilds Nya Världs-Ordnings-kommunism blivit dödad i sin linda. Så vore även den judiska farsoten med penga-belåning, vilken fortfarande förslavar Europa och USA.
Av Nils, 2019-12-29
Här kan du lyssna på Bill Coopers gigantiska arkiv. Han var en fantastisk grävade journalist med bakgrund inom militären. Han hade en egen radioshow och skrev en mycket populär bok, Behold a Pale Horse. Han älskade den amerikanska konstitutionen och var en nagel i ögat på den djupa staten. Han avslöjade många djupa konspirationer och är mycket trovärdig. Han föddes 6 Maj 1943 och mördades av civilklädda poliser framför hans hus, vid midnatt 6 November 2001.
Av Nils, 2021-01-06
Mystery Babylon är den urgamla religionen som fortfarande styr vårt samhälle i bakgrunden. Religionen är utformad för att med hemliga nätverk förslava mänskligheten genom socialism och satanism. Den hatar Jesus eftersom man anser att kristendomen har förvanskat denna ursprungliga religion.
Av Nils, 2021-01-17
Den Khazariska maffian verkar vara roten till otroligt mycket ont här i världen. En ytterst verklig, rasistisk och satanistisk maffia som hotar samtliga människor på planeten.
Av Nils, 2017-12-29
I denna artikel avslöjas Hitlers band till Rothschild-familjen. Den förklarar att den ytterst onda makteliten finansierar båda sidor i alla konflikter och styr mänskligheten genom att söndra och härska.
Av David Icke, 2003-08-17
Några månader innan hans död avslöjar topp-författaren Jim Marrs fullkomligt illuminatiordern. Det blev, kanske inte förvånande, hans sista bok. Den vågar lysa upp maktens hemliga och mörka lögner med otaliga citat och referenser. Boken är en fantastisk sammanfattande grundbult för framtiden.
Av Nils, 2021-05-14