DoldaSkolan.se

"De vet att det finns en makt någonstans så organiserad, knappt märkbar, så vaksam, så sammankopplad, så komplett, så genomträngande, att de inte nör tala högre än de andas då de tala fördömande om den"

U.S. President Woodrow Wilson (1856-1924)

"Somliga tror till och med att att vi är del i en hemlig sammanslutning som arbetar mot USA's intressen, och karakteriserar min familj och mig som 'internationalister' och att vi konspirerar med andra runt om i världen för att bygga en mer integrerad global politisk och ekonomisk struktur, en enhetlig värld så att säga.
Ifall detta är anklagelsen, då står jag skyldig, och jag är stolt över det."

David Rockefeller (1915-2017)

"Vi står på gränsen till en global omstrukturering. Allt vi behöver är den rätta stora krisen och nationerna kommer att acceptera den nya världsordningen."

David Rockefeller talar på FNs företagskonferens 1994.

David Rockefeller (1915-2017)

"den riktiga sanningen är den, som du och jag vet, att finanselement inom de stora maktstrukturerna har ägt den amerikanska regeringen sedan Andrew Jacksons tid [president 1829-1837]."

U.S. President Franklin D. Roosevelt (1933 – 1945)

"Om kongressen har fått rätten att genom konstitutionen själva trycka upp pengar, vilket har givits dem, då skall inte detta delegeras till andra individer eller företag."

U.S. President Andrew Jackson (1829-1837)

"Regeringen ska skapa, ge ut och cirkulera alla pengar och krediter som behövs för att tillgodose regeringens finansieringskraft samt konsumenternas köpkraft. Genom att anta dessa principer skulle skattebetalarna bli besparade enorma summor ränta. Pengar skulle sluta att vara mästaren och istället bli tjänaren åt mänskligheten."

U.S. President Abraham Lincoln (1861-1865)

"Det är väl att befolkningen inte förstår vårt bank- och pennings-system, för ifall de gjorde det, tror jag att det skulle bli revolution innan morgonen nästa dag."

U.S. Industrialist Henry Ford (1863-1947)

Maktens historia
Makten brott
• Napoleon mot Rothschild
Napoleons goda kamp för Frankrike och dess folk i början av 1800-talet har grovt förvanskats! Hade Napoleon lyckats med att regera Frankrike och influera de europeiska affärerna, hade Rothschilds Nya Världs-Ordnings-kommunism blivit dödad i sin linda. Så vore även den judiska farsoten med penga-belåning, vilken fortfarande förslavar Europa och USA.
Av Nils, 2019-12-29


• Var Hitler en Rothschild?
I denna artikel avslöjas Hitlers band till Rothschild-familjen. Den förklarar att den ytterst onda makteliten finansierar båda sidor i alla konflikter och styr mänskligheten genom att söndra och härska.
Av David Icke, 2003-08-17


Maktens ursprung
• Khazariska Maffian
Den Khazariska maffian verkar vara roten till otroligt mycket ont här i världen. En ytterst verklig, rasistisk och satanistisk maffia som hotar samtliga människor på planeten.
Av Nils, 2017-12-29

• Bill Cooper
Här kan du lyssna på Bill Coopers gigantiska arkiv. Han var en fantastisk grävade journalist med bakgrund inom militären. Han hade en egen radioshow och skrev en mycket populär bok, Behold a Pale Horse. Han älskade den amerikanska konstitutionen och var en nagel i ögat på den djupa staten. Han avslöjade många djupa konspirationer och är mycket trovärdig. Han föddes 6 Maj 1943 och mördades av civilklädda poliser framför hans hus, vid midnatt 6 November 2001.
Av Nils, 2021-01-06

• Jim Marrs illuminati
Några månader innan hans död avslöjar topp-författaren Jim Marrs fullkomligt illuminatiordern. Det blev, kanske inte förvånande, hans sista bok. Den vågar lysa upp maktens hemliga och mörka lögner med otaliga citat och referenser. Boken är en fantastisk sammanfattande grundbult för framtiden.
Av Nils, 2021-05-14

• Mystery Babylon
Mystery Babylon är den urgamla religionen som fortfarande styr vårt samhälle i bakgrunden. Religionen är utformad för att med hemliga nätverk förslava mänskligheten genom socialism och satanism. Den hatar Jesus eftersom man anser att kristendomen har förvanskat denna ursprungliga religion.
Av Nils, 2021-01-17


Maktens ideologi
• Frimuraren
Många frimurare har blivit totalt grundlurade. De är med i en organisation där de inte vet vem som styr eller vad agendan är. Frimureriet fungerar som ett filtreringssystem för att hjälpa de sjukaste och mest kontrollerbara människorna till höga positioner i vårt samhälle.
Av Nils, 2023-03-19

• Protokollen
En av världens mest läsvärda böcker! Den mycket sjuka och onda satanistiska makt som för länge sedan infiltrerat och tagit över de ledande rörelserna bland judar, kristna och muslimer avslöjas här. Detta dokument är satanisternas egen plan för att förslava världen.
Författare: Okänd, Slutet av 1800-talet

• Leonard Cohens texter förklarade
Det är förbluffande hur mycket som Leonard Cohen avslöjar om makteliten och dess agenda. Eftersom maktelitens värld är okänd hos många kommer jag först berätta kort om hemligheterna kring hur världen, de som styr och dess hemska plan för framtiden ser ut. Sedan kommer jag sakligt gå igenom några sång-texter och förklara dess redan faktiskt ganska tydliga budskap.
Av Nils, 2018-06-04


Artikel-kommentar av
Nils
Här avslöjar konspirationsteoriernas fader, Bill Cooper, religionen som ligger bakom den djupa korruptionen som finns idag.

Mystery Babylon - De styrande mörka krafternas hemliga religion


Mystery Babylon är den urgamla religionen som fortfarande styr vårt samhälle i bakgrunden. Religionen är utformad för att med hemliga nätverk förslava mänskligheten genom socialism och satanism. Den hatar Jesus eftersom man anser att kristendomen har förvanskat den ursprungliga religionen.
Här avslöjar hjälten Bill Cooper (1993) religionen, och förseglar samtidigt sitt öde, att bli mördad (2001) av den djupa staten.

Milton William "Bill" Cooper


Bill Cooper med dotter.
Bill Cooper var en fantastisk grävade journalist med bakgrund inom militären. Han hade en egen radioshow och skrev en mycket populär bok, Behold a Pale Horse. Han älskade den amerikanska konstitutionen och var en nagel i ögat på den djupa staten. Han avslöjade många djupa konspirationer och är mycket trovärdig. Han föddes 6 Maj 1943 och mördades av civilklädda poliser framför hans hus, vid midnatt 6 November 2001.

Bill Cooper hade en bra och avslöjande radioshow som du kan lyssna på här. Ladda gärna även ner Bill Coopers bok här:

Som PDF på engelska: Behold A Pale Horse - William Cooper (PDF Book).pdf
Som ljudbok på engelska (mp3): Behold A Pale Horse - William Cooper (Audio Book).mp3

Mystery Babylon (ljudfiler är på engelska)

Nedan kan du lyssna på Bill Coopers avslöjande av den dolda maktelitens religion, Mystery Babylon.

Ladda ner Mystery Babylon-avsnitten delande i 20 delar i hög kvalitet med bortklippt musik: Bill Cooper - Mystery Babylon 1-20 HQ.zip (850 MB).

Ladda ner Mystery Babylon-avsnitten (de som finns i innehållsförteckningen nedan) i 43 delar: Bill Cooper - Mystery Babylon 0-42.zip (500 MB).

Här kan du ladda ner hela manuskriptet till Mystery Babylon-föreläsningarna (på engelska): mystery_babylon_transcribed.pdf (4 MB).

Innehållsförteckning - Avsnitt 0-42

 1. Introduktion: Mänsklighetens gryning
 2. Gudens sol
 3. Egyptisk Magi
 4. Isis och Osiris del 1
 5. Isis och Osiris del 2
 6. Den Nya Världsordningen (NWO) och Frimureriet
 7. Herren Maitreya
 8. Ekumenism (målet att främja enhet bland världens kristna kyrkor)
 9. Initieringen
 10. Gnostisism
 11. Assassinerna (assassin betyder mördare)
 12. Tempelriddarna och Assassinerna
 13. Slutet för Tempelriddarna
 14. Skull and Bones (Skallar och ben)
 15. Roshaniya'isterna
 16. Citat från Frimurare
 17. Soldyrkan
 18. Källförteckning
 19. Dyrkan av Lucifer
 20. Grundläggande lagar
 21. Frimureriet infiltrerat 1
 22. Frimureriet infiltrerat 2
 23. Frimureriet infiltrerat 3
 24. Intervju med Jordan Maxwell (Varning: JM tros vara mystery-medlem)
 25. Etableringen av USA del 1
 26. Etableringen av USA del 2
 27. Etableringen av USA del 3
 28. Den kommande konflikten
 29. Mystery Babylon
 30. Skaparna av Gudar
 31. FNs meditationsrum
 32. Den ultimata katastrofen
 33. Den humanitära polisen
 34. Den dolda regeringen
 35. Dolda sällskap och Vatikanen II
 36. Från Kristendomen till Babylon
 37. Det röda korset del 1 - Den heliga gralen
 38. Det röda korset del 2 - Merlin
 39. Det röda korset del 3 - Den kristna identiteten
 40. Den ockulta historien av Hitlers Tredje rike 1
 41. Den ockulta historien av Hitlers Tredje rike 2
 42. Den ockulta historien av Hitlers Tredje rike 3
 43. Mörkret

0. Introduktion: Mänsklighetens gryning (hem)


Gen 3:14 And the LORD God said unto the serpent, Because thou hast done this, thou art cursed above all cattle, and above every beast of the field; upon thy belly shalt thou go, and dust shalt thou eat all the days of thy life.
Gen 3:15 And I will put enmity between thee and the woman, and between thy seed and her seed; it shall bruise thy head, and thou shalt bruise his heel.

Det finns bara två religioner i världen, Mystery Babylon och Christianity, och de från Mystery Schools tror att kristendomen är en förvrängning av deras sanna religion och försöker förstöra den. När programmet fortskrider kommer du tydligt att se att Satan noggrant och bedrägligt har skapat en hednisk religion av den döende och uppväxande guden som förfalskar Kristi religion före Kristi ankomst, för Satan var inte omedveten om profetian om den kommande Människosonen först profeterade i Edens trädgård.

"När jag först såg filmen 2001 blev jag förvånad, minst sagt förbluffad. Hela filmens omfattning var överväldigande och för de flesta av världens människor var det helt förvirrande. De flesta som såg den filmen gjorde det förstod inte från början till slut vad det var som de hade upplevt, men de visste, alla som såg det, visste att de hade upplevt något djupt. Att något hade kommunicerats till de mörka, djupa fördjupningarna i sinnet som de inte förstod och i själva verket, som de inte kunde förstå. För ni ser, filmen var inte avsedd för "profane" som de flesta av oss kallas av Adepts, eller de invigda, eller prästerna från Mystery Schools. För den filmen var ett budskap till de invigda som var väl insatta i symbologin och mysterietreligionen i en forntida religion som praktiseras i dag i hemlighet. Nu ska jag berätta för er meningen med symbologin som ni såg i filmen 2001, för det är historien om hela h uman ras, enligt historien om Mystery Religion i forntida Babylon. Nu kan jag försäkra dig om att du inte kommer att förstå något av det du kommer att höra utan riklig förberedelse och utan en grundläggande förståelse i den antika religionens symbologi. Och du kommer att få det. Och detta kommer att bli en serie program som faktiskt kommer att ta förmodligen många timmar att slutföra."

Lyssna här: Mystery Babylon 00.mp3


1. Gudens sol (hem)


Isa 19:1 The burden of Egypt. Behold, the LORD rideth upon a swift cloud, and shall come into Egypt: and the idols of Egypt shall be moved at his presence, and the heart of Egypt shall melt in the midst of it.

Förstå religionen Mystery Babylon och dess kodifiering i Egypten.

"Ikväll, mina damer och herrar, vi börjar ursprunget, historien, dogmen och identiteten hos de antika mysteriereligionerna, som nu är kända som Mystery Schools, Order of the Quest, Freemasonry, the Ancient Order of the Rose och kors, Templarriddarna, den suveräna och militära orden av riddarna på Malta, orden av Johannes Johannes av Jerusalem, Prieure de Sion, Thule Society, eller ibland känd som Thuley Society, Order, Skull and Bones , Russell Trust, Jason Society, Scroll and Key, Illuminati och jag kunde fortsätta och fortsätta och fortsätta.

Men det viktigaste att inse är att de alla har varit kollektiva kända genom tiderna som Mystery Schools. Illuminati, som bokstavligen betyder "upplysta". Internationell socialism, kommunism, de är alla en och samma som du kommer att lära känna, och du kommer att förstå perfekt hur de har kunnat infiltrera hela vårt samhälle.

Det du hör ikväll återspeglar inte nödvändigtvis mina åsikter, mina övertygelser eller religion ... inte heller de från WWCR."

Lyssna här: Mystery Babylon 01.mp3


2. Egyptisk Magi (hem)


"Vi fortsätter där vi slutade förra fredag ​​kväll den 12 februari, och jag vill snabbt upprepa att det du kommer att höra inte nödvändigtvis återspeglar min tro eller min religion eller troen på personalen eller ledningen för WWCR, över hela världen Christian Radio. Vad ni hör, folkens, är för första gången i historien den offentliga uppenbarelsen av ursprunget, historien, dogmen och identiteten hos dem som arbetar i hemlighet för att åstadkomma en världsomspännande totalitär socialistisk regering.

De är kända för kristna som Mystery Babylon. Det är en gammal religion.

De av er som är tillräckligt smarta för att veta vad som händer här vet att det här är historiska sändningar och genom att göra dessa sändningar har jag förseglat mitt öde. "Solen går in i varje himmelskt tecken eller Zodiakens hus i det som kallas den 30: e graden och lämnar vid den 33: e graden. Således sägs Guds sol av de gamla att börja sin tjänst vid 30 och dör vid 33. [William Cooper: En frimurare får inte veta sanningen om objektet för hans tillbedjan förrän han når den 30: e graden, och] Det är därför den högsta graden i frimureriet är den 33: e [graden] - för ingen kan stiga högre än solen! " När man tittar på de skimrande solstrålarna på en vattenkälla vid gryning eller solnedgång kan man fortfarande se idag hur Guds sol 'går på vatten'. ""

Lyssna här: Mystery Babylon 02.mp3


3. Isis och Osiris del 1 (hem)


Jer 7:18 The children gather wood, and the fathers kindle the fire, and the women knead their dough, to make cakes to the queen of heaven, and to pour out drink offerings unto other gods, that they may provoke me to anger.

Hur mysterierelionen för de rika männen och kungarna på jorden utvecklades i Egypten och parallellerna mellan kristendomen och Mystery Religions Dying and Rising Sun-gud.

"Fabeln om Isis och Osiris, som den har fallit ner till oss i berättelsen från Plutarch, har inte förstärkts kraftigt av någon modern forskning. De egyptiska fragmenten som har översatts under senare år ger ingen fullständig redogörelse för födelsen, livet, Osiris död och uppståndelse, och det har inte heller hittats någon nyckel för att låsa upp detta stora drama som mycket väl kan kallas "Passionsleken i Egypten." Det är inte vår avsikt att fortsätta Plutarchs redogörelse bara för dess yttre utseende utan snarare från samma motiv som inspirerade Synesius, platonisk filosof och kristen biskop, att sammanställa sin berättelse om samma fantastiska historia.

Synesius i sin avhandling om försynen [William Cooper: och du hör det ordet mycket i de hemliga samhällena, och särskilt i frimureriet] så introducerar den osiriska myten: "Den här fabeln är egyptisk. Egyptierna överskrider i visdom. Kanske därför har detta också varit en fabel, vilket tydligt betyder något mer än en fabel, för den är egyptisk. Om det emellertid inte är en fabel, utan en helig diskurs, kommer det i ännu större grad att förtjänas att få höra det och förpliktat sig att skriva. "

Lyssna här: Mystery Babylon 03.mp3


4. Isis och Osiris del 2 (hem)


Rev 17:5 And upon her forehead was a name written, MYSTERY, BABYLON THE GREAT, THE MOTHER OF HARLOTS AND ABOMINATIONS OF THE EARTH.
Rev 17:6 And I saw the woman drunken with the blood of the saints, and with the blood of the martyrs of Jesus: and when I saw her, I wondered with great admiration.

Gå djupare in i den esoteriska och exoteriska betydelsen av berättelsen om Mystery Religion's Dying and Rising Sun-gud. Viktiga grunder för att förstå tron hos de hemliga samhällena och världens härskare.

"Välkommen igen, folkens, till Time of the Time. Jag är din värd, William Cooper, och ikväll fortsätter vi med vår serie om ursprunget, historien, dogmen och identiteten till Mystery Babylon, den hemliga organisationen som har infiltrerat alla nivåer i vårt samhälle, militär och regering och åstadkommer en totalitär världssocialistisk regering som de kallar den nya världsordningen. Ikväll, del fyra. "

Lyssna här: Mystery Babylon 04.mp3


5. Den Nya Världsordningen (NWO) och Frimureriet (hem)


Rev 13:7 And it was given unto him to make war with the saints, and to overcome them: and power was given him over all kindreds, and tongues, and nations.
Rev 13:8 And all that dwell upon the earth shall worship him, whose names are not written in the book of life of the Lamb slain from the foundation of the world.
Rev 13:9 If any man have an ear, let him hear.

Illuminati, frimureriet och socialismen.

Mysteriets Babylon-infiltration i världens regeringar, religiösa, sociala och utbildningsinstitutioner och deras marsch mot en global socialistisk regering genom världsrevolutionen och slaveri av massorna.

Den nya mannen och den kommande New Age. Albert Pike. Manly P. Hall.

Teosofi. Kommunism. Nationalsocialism. Plus mer.

"Och vad är människans nummer? 666. Du ser, i den nya världsordningen kommer bara en människa att få leva, den nya människan, den upplysta människan och numret på den mannen är 666. Du kommer att se det numret alltmer runt omkring dig. Du kommer också att börja se pyramider alltmer runt omkring dig, och ögat i pyramiden, och ögat ensamt. Och du kommer att se cirklar med prick i mitten. överallt. Och det här är inte de enda tecknen. Det finns många, många, många fler. De är tecknen på religionen Mystery Babylon. "

Lyssna här: Mystery Babylon 05.mp3


6. Herren Maitreya (hem)


Mat 24:24 For there shall arise false Christs, and false prophets, and shall shew great signs and wonders; insomuch that, if it were possible, they shall deceive the very elect.
Mat 24:25 Behold, I have told you before.
Mat 24:26 Wherefore if they shall say unto you, Behold, he is in the desert; go not forth: behold, he is in the secret chambers; believe it not.

Mystery Babylons kommande Kristus, gudmannen, Lord Maitreya.

Alla kommer att följa med New Age-religionen, som verkligen är den äldre religionen i Mystery Babylon, de som inte kommer att utrotas.

"Människor, något är fel i Amerika, ingen tvekan om det. Det finns en ny religion som dyker upp." New Age-religionen verkar vara den exakta motsatsen till den gamla åldersreligionen, vilket betyder religionen för judar och kristna. "Det är inte verkligen så annorlunda. Jag har studerat det, jag har pratat med människor som utövar det. De hävdar att det inte är en religion men det är. Kristus har upphört att bli en människa, Guds son, Guds verkliga manifestation i köttet på jorden och har blivit medvetenheten, Kristusmedvetenheten. Och vem som helst kan vara Kristus om de har detta Kristusmedvetande i New Age-religionen.

"Det här är de två religionerna som sätter Förenta staterna på sin väg för att dessa religioner lärde att mänskligheten hade några grundläggande mänskliga rättigheter. De ansåg att familjen var basenheten i hela världen; de trodde på rätten till privat egendom; de trodde på den obestridliga rätten till liv; de ansåg att varje person hade rätt att tillbe sin gud; och de ansåg att alla hade rätt till föreningsfrihet, dessa positioner ... ansågs vara "självklara" av de som skrev den amerikanska självständighetsförklaringen och konstitutionen, blev hörnstenarna i den amerikanska civilisationen.

(Uttrycket "självklart" betyder att dessa mänskliga rättigheter inte var värda att debattera för att de stod på egen hand, helt enkelt för att de var sanna. De kunde inte debatteras. "Idag är dessa hörnstenar i det amerikanska livet inte längre "självklart" De diskuteras offentligt: ​​människor och organisationer diskuterar nu om en individ har de grundläggande mänskliga rättigheterna till liv, frihet och egendom. "Frederick Wilhelm Nietzsche, en tysk filosof, och en av lärarna till många av världens ledande kommunistiska revolutionärer, uttryckte argumentet helt kortfattat i detta uttalande: 'Jag fördömer kristendomen. Jag tar upp den mest fruktansvärda av alla anklagelser som någon anklagare uttalade mot den kristna kyrkan är den högsta tänkbara korruptionen.' ""

Lyssna här: Mystery Babylon 06.mp3


7. Ekumenism (målet att främja enhet bland världens kristna kyrkor) (hem)


2Th 2:3 Let no man deceive you by any means: for that day shall not come, except there come a falling away first, and that man of sin be revealed, the son of perdition;
2Th 2:4 Who opposeth and exalteth himself above all that is called God, or that is worshipped; so that he as God sitteth in the temple of God, shewing himself that he is God.

Romarriket dog aldrig, det förändrade bara formen och blev den romersk-katolska kyrkan och Caesar blev påven. Den katolska kyrkan är syntesen av den hedniska Mystery Religion and Christianity. Den katolska kyrkan och Mystery Religion har varit i krig genom historien. Martin Luther var en initierad i Mystery Religion, och protestantismen var ett verktyg som utvecklats av de hemliga föreningarna för att bekämpa den katolska kyrkans makt. Mystery Religion har infiltrerat och säkrat den katolska kyrkan och får kontroll över världens religioner genom ekumenism. Att skapa en ny religion för den nya världsordningen genom enande på gemensamma grunder för att i slutändan föra alla religioner under Mystery Religion. Världsrådet för kyrkor. Plus mer.

"Idag sker något oöverträffat i historien. Ledande statsmän och religiösa ledare föreslår en ny världsordning, en plan som många uppriktigt tror kan ge fred på jorden. En enhet tänks som kommer att överskrida instinktiva barriärer som länge har separerat kulturer och Betydande framsteg mot en ny världsordning ses i en anda av ekumenism, eller samhörighet, som nu uppmanas av framstående religiösa ledare och förverkligas, förverkligas av World Council of Churches [WCC]. I det ekumeniska planen, läggs grundläggande teologiska eller ideologiska skillnader åt sidan, medan man istället lägger tonvikten vid de element som är gemensamma för de flesta religioner. Ny världsordning."

Lyssna här: Mystery Babylon 07.mp3


8. Initieringen (hem)


Luk 12:2 For there is nothing covered, that shall not be revealed; neither hid, that shall not be known.
Luk 12:3 Therefore whatsoever ye have spoken in darkness shall be heard in the light; and that which ye have spoken in the ear in closets shall be proclaimed upon the housetops.
Luk 12:4 And I say unto you my friends, Be not afraid of them that kill the body, and after that have no more that they can do.
Luk 12:5 But I will forewarn you whom ye shall fear: Fear him, which after he hath killed hath power to cast into hell; yea, I say unto you, Fear him.

Beskrivningar, betydelser och syfte med inledningarna av Mystery Religion.

Användningen av symboler, musik, magi och ritualer för att förmedla hemligheterna från Mystery Religion till de invigda. Initiering som ett verktyg för mind control. Inledande svurna till sekretess genom blodedar. Stigande grader av uppenbarelse i inledningsritualer. Initiate är "märkt" som ägs av Mystery Babylons gud och högsta grader avslöjar Mystery Babylons sanna gud.

Plus mer.

"Vilka var mysterierna? Fram till relativt nyligen, och på grundval av relativt utspridda fragment som Apuleius 'Golden Ass, hade historiker och religiösa författare bildat en åsikt om dem som har visat sig vara extremt naiva. De visste att vid ceremonierna symbolisk undervisning ägde rum och drog därför slutsatsen att mysterierna var en relik från de tider då akademisk kunskap bevakades av de väldigt få och vetenskapliga sanningar endast gavs till de utvalda. De visste att orgiastisk trummande och dans var en del av många av ritualerna, och berättade därför för sina läsare att detta var en degenererad form av religion, eller enbart en ursäkt för ojämnhet.

De fann att berättelser om forntida gudar och hjältar reciterades och var säkra på att mysterierna utgjorde lite mer än en underjordisk överlevnad av förhistorisk religion, magi eller staminitiering. Eller kanske var det precis vad de ville att vi skulle tro, medvetna att det var falskt. Och, naturligtvis, om de som gjorde var medlemmar i mysterierna, skulle de aldrig ha tillåtit hemligheterna att avslöjas för den profana. "Men tiderna har förändrats. Studien av" hjärntvätt "och konditionering av sinnet under det senaste decenniet har hjälpt till att avslöja kärnan i mysterierna och har svarat på gåtorna som omgav dem.

I den här processen har de som har försökt behålla firandet av de levande mysterierna, som har försökt återuppliva dem, har visat sig förlita sig på den symboliska tolkningen ensam. Och denna uppenbarelse har på sitt eget sätt varit en av de mest häpnadsväckande utvecklingen av samtida religion. Nästan alla, kan till exempel komma undan med att berätta för någon annan att han var en egyptisk präst i en tidigare inkarnation, eftersom det finns så mycket lite verifierbart material tillgängligt för att bevisa det omvända. "

Lyssna här: Mystery Babylon 08.mp3


9. Gnostisism (hem)


Act 8:9 But there was a certain man, called Simon, which beforetime in the same city used sorcery, and bewitched the people of Samaria, giving out that himself was some great one:
Act 8:10 To whom they all gave heed, from the least to the greatest, saying, This man is the great power of God.
Act 8:11 And to him they had regard, because that of long time he had bewitched them with sorceries.
Act 8:12 But when they believed Philip preaching the things concerning the kingdom of God, and the name of Jesus Christ, they were baptized, both men and women.

Gnosticism, ett annat medel för Mystery Babylons dolda hemligheter.

En jämförelse av de dolda betydelserna, symbologin och inledningarna visar att gnostiskismen och frimureriet är samma sak.

Plus mer.

"Tja, för att fortsätta ... kom ihåg att den första religionen i världen var religionen för himlens tillbedjan. Och människan kom så småningom att erkänna solen som en representation av kraften och förmågan hos universums dolda gud. Den universella osynliga guden, den al-mäktiga skaparen av allt. Men människan, när han fick sin intellektuella förmåga, började se mot sig själv, mot intellektet som den guden.

Och solen, representeringen av det som brukade vara den osynliga universumsguden då för att representationen av intellektet, ljuset, Lucifer. Och människan började tillbe den Luciferianska filosofin. tro - att mannen hölls fånge i Edens trädgård av en orättvis, hämndlysten och mycket grym Gud, Bibelns Gud. Och att han befriades från okunnighetens banden genom intellektets gåva, som gavs honom av Lucifer genom sin agent, Sat en. Nu tror många att Lucifer och Satan är samma individuella enhet, och det kan de vara. Jag vet inte svaret på det, jag vet bara vad Mystery Schools tror på, och jag vet vad jag personligen tror och vad jag personligen tror inte har någon betydelse för någonting.

Kunskap, sanningen, är det som räknas, och det är vad vi försöker komma till botten här. Nu så småningom blev denna filosofi att dyrka intellektet, eller visdom, eller sinnet känt som gnosticism. Och anhängarna av gnosticism började bli kända som gnostikerna. "

Lyssna här: Mystery Babylon 09.mp3


10. Assassinerna (assassin betyder mördare) (hem)


Mic 7:2 The good man is perished out of the earth: and there is none upright among men: they all lie in wait for blood; they hunt every man his brother with a net.
Mic 7:3 That they may do evil with both hands earnestly, the prince asketh, and the judge asketh for a reward; and the great man, he uttereth his mischievous desire: so they wrap it up.
Mic 7:4 The best of them is as a brier: the most upright is sharper than a thorn hedge: the day of thy watchmen and thy visitation cometh; now shall be their perplexity.

Historien om Hashshashin, varifrån ordet "mördare" härstammar, ett arabiskt / islamiskt tentakel i Mystery Babylon.

Återigen liknar symbologin, inledningarna och de esoteriska hemligheterna frimureriet.

Hashshashin, som använde droger, illusion, tankekontroll, dolda spioneringsmetoder, politiska mord, terrorism och mord på sina fiender, är föregångarna till moderna hemliga "Black Ops" -organisationer som CIA, Mossad, MI-6, Al Qaida, KGB och Hezbollah.

Plus mer.

"Två män år 1092 stod på vallarna på ett medeltida slott - örnboet - högt uppe på de persiska bergen: den personliga representanten för kejsaren och den slöda figuren som påstod sig vara inkarnationen av Gud på jorden. Hasan, son till Sabah, Sheikh of the Mountains och ledare för lönnmördarna, talade: 'Du ser den hängivna stå vakt på det andra tornet - topp? Titta!' "Han gjorde en signal. Omedelbart kastade den vitklädda figuren upp händerna i hälsning och kastade sig två tusen fot i den skummande strömmen som omgav fästningen.

"'Jag har sjuttiotusen män - och kvinnor - i hela Asien, var och en av dem redo att göra mitt bud. Kan din herre, Malik Shah, säga detsamma? Och han ber mig att ge upp till hans suveränitet! Detta är din svar. Gå! ' "En sådan scen kan vara värd den mest överdrivna skräckfilmerna. Och ändå ägde det rum historiskt. Det enda grälet som skapades av tidskritikern var att Hasans anhängare räknade 'bara cirka fyrtio tusen'. Hur denna man Sabah kom genom sin kusliga kraft, och hur hans anhängare slog skräck i hjärtan hos män från Kaspiska havet till Egypten, är en av de mest extraordinära av alla berättelser om hemliga samhällen.

Idag existerar sektionen av Hashishin fortfarande i form av ismailis / ismaeliterna, vars obestridda chef, som de har gudomliga attribut, är Aga Khan. "Liksom många andra hemliga kult, var Assassin-organisationen baserad på en tidigare förening. För att förstå hur de arbetade och vad deras mål var måste vi börja med dessa rötter".

Lyssna här: Mystery Babylon 10.mp3


11. Tempelriddarna och Assassinerna (hem)


Deu 28:43 The stranger that is within thee shall get up above thee very high; and thou shalt come down very low.
Deu 28:44 He shall lend to thee, and thou shalt not lend to him: he shall be the head, and thou shalt be the tail.

Riddartemplarnas uppkomst. Det är en myt att templarna skapades för att försvara Jerusalem och pilgrimsresenärer, för de skapades som en ordning för mysteriereligionen. En ordning täckt med kristendomen. Templarna lärde sig sina vägar av Hashshashin, som de var i kontakt med i Mellanöstern. Templarna förde med sig Mystery Religion tillbaka till Europa tillsammans med deras rikedomar och blev de första internationella bankirerna. De var de ursprungliga kommunisterna och introducerade socialismen till Europas nationer och härskade över Europas kungar och furstar.

De var början på den moderna tidens marsch mot den nya världsordningen.

William Cooper pratar också kort om Waco och Ruby Ridge.

Plus mer.

Lyssna här: Mystery Babylon 11.mp3


12. Slutet för Tempelriddarna (hem)


Pro 1:29 For that they hated knowledge, and did not choose the fear of the LORD:
Pro 1:30 They would none of my counsel: they despised all my reproof.
Pro 1:31 Therefore shall they eat of the fruit of their own way, and be filled with their own devices.
Pro 1:32 For the turning away of the simple shall slay them, and the prosperity of fools shall destroy them.

Templarnas eder. Sjukhusläkarna. Templar rikare än kungarna och nationerna som de verkade i. Templarna, frustrerade i deras försök att ta tillbaka det heliga landet från de muslimska horderna, planerade att vända sig mot påven och Europas kungar och att övervinna hela kristendomen. Historien om Jacques DeMolay, förföljelsen och avrättningen av templarna och templarnas fall som drivs under jorden. Baphomet och tillbedjan av människans intellekt. Ursprunget till fredagen den 13: e och den första överraskningen i oktober.

Plus mer.


Lyssna här: Mystery Babylon 12.mp3


13. Skull and Bones (Skallar och ben) (hem)


Mic 2:1 Woe to them that devise iniquity, and work evil upon their beds! when the morning is light, they practise it, because it is in the power of their hand.
Mic 2:2 And they covet fields, and take them by violence; and houses, and take them away: so they oppress a man and his house, even a man and his heritage.

England och Skottland blev den säkra tillflyktsorten för de förföljda och flyktiga templarna på kontinenten.

Den svårfångade kopplingen mellan riddartemplarorden och frimurerarorden finns i släktregistret för elitens familjer. William Cooper diskuterar boken "Born in Blood, the Lost Secrets of Freemasonry", av John J. Robinson.

De franska murarna.

Frimurarens symbologi och ritual bekräftar sambandet med Templarförföljelsen i Frankrike. Frimurarna, som inte, som folk trodde, inte var en guild av medeltida stenhuggare, utan ett underjordiskt hemligt samhälle för att skydda de flyktiga templarna från den dödliga förföljelsen av påven och kungen av Frankrike, var också kända som söner till Ljus.

Ursprunget till legenden om Hiram Abiff.

Förbindelsen till Skull and Bones, Pirates, Rosicrucian Order, den franska revolutionen, Order of the Quest, Brotherhood of Death, Bush-familjen, familjer till Amerikas elit, USA: s underrättelsetjänster och de amerikanska politiska partierna.

Lyssna här: Mystery Babylon 13.mp3


14. Roshaniya'isterna (hem)


Zec 5:6 And I said, What is it? And he said, This is an ephah that goeth forth. He said moreover, This is their resemblance through all the earth.
Zec 5:7 And, behold, there was lifted up a talent of lead: and this is a woman that sitteth in the midst of the ephah.
Zec 5:8 And he said, This is wickedness. And he cast it into the midst of the ephah; and he cast the weight of lead upon the mouth thereof.
Zec 5:10 Then said I to the angel that talked with me, Whither do these bear the ephah?
Zec 5:11 And he said unto me, To build it an house in the land of Shinar: and it shall be established, and set there upon her own base.

”Fyrtio år efter att den sista religiösa militära ledaren för de afghanska upplysta personerna dog, bildades ett samhälle med samma namn (Illuminati) i Tyskland, bildades, sägs det, av Adam Weishaupt, den unga professorn i Canon Law vid Ingolstadt University. Tillsammans med datum och övertygelser förbinder dessa bayerska Illuminati med de afghanska, och även med andra kulter som kallar sig "upplysta". "

- Arkon Daraul, Secret Societies

Roshaniya, eller de upplysta i Afghanistan, var en återuppkomst av Cult of the Assassins. Roshaniyas anslutning till jesuiterna och Illuminati i Tyskland bildad av jesuitprästen Adam Weishaupt.

USA designades som fordonet från Mystery Babylon för att skapa världens "stora arbete", en totalitär socialistisk regering, en elitregering över massorna.

Världens kommande kung. Protokollen för de lärda äldste i Sion.

Jämförelse av den bayerska Illuminati med Roshaniya.

Nu, med bakgrunden på templarna, mördarna och Roshaniya, börjar vi se kopplingen till dagens världshändelser med USA och Irak, Iran, Afghanistan, men det finns mycket mer att komma.

Lyssna här: Mystery Babylon 14.mp3


15. Citat från Frimurare (hem)


Psa 35:20 For they speak not peace: but they devise deceitful matters against them that are quiet in the land.

Från hästens mun. Citat från frimurare om frimureriet.

De står fördömda av sina egna ord om frimureriets natur och mål.
Lyssna här: Mystery Babylon 15.mp3


16. Soldyrkan (hem)


Eze 8:15 Then said he unto me, Hast thou seen this, O son of man? turn thee yet again, and thou shalt see greater abominations than these.
Eze 8:16 And he brought me into the inner court of the LORD'S house, and, behold, at the door of the temple of the LORD, between the porch and the altar, were about five and twenty men, with their backs toward the temple of the LORD, and their faces toward the east; and they worshipped the sun toward the east.
Deu 4:15 Take ye therefore good heed unto yourselves...
Deu 4:16 Lest ye corrupt yourselves, and make you a graven image...
Deu 4:19 And lest thou lift up thine eyes unto heaven, and when thou seest the sun, and the moon, and the stars, even all the host of heaven, shouldest be driven to worship them, and serve them, which the LORD thy God hath divided unto all nations under the whole

Soldyrkan. Stjärnans symbolik. Ormkungen.

Ormen som en symbol för gudomlig visdom.

Circumambulation, ritualen för hemliga samhällen som härmar solens gång.

Solguden som Mystery Babylon dyrkar är ingen ringare än Lucifer.

Plus mer.


Lyssna här: Mystery Babylon 16.mp3


17. Källförteckning (hem)


Ta ut pennan och papperet, det här är bibliografin över William Cooper's Mystery Babylon Series.

Cooper ger en viktig lista över viktigt forskningsmaterial och böcker och kommenterar dem.

Detta är bara en startlista över böcker som du kan använda för att själv undersöka materialet som presenterats i Mystery Babylon-sändningen.

Känn din fiende.

Lyssna här: Mystery Babylon 17.mp3


18. Dyrkan av Lucifer (hem)


Mat 4:8 Again, the devil taketh him up into an exceeding high mountain, and sheweth him all the kingdoms of the world, and the glory of them;
Mat 4:9 And saith unto him, All these things will I give thee, if thou wilt fall down and worship me.

Luciferian Doctrine of the Mystery Religion att Lucifer är frihetens goda gud, och Abrahams, Isaks och Jakobs gud är en ond gud som förslavar mänskligheten. Lucifer var en stor gud som en stor orätt hade gjort mot.

Albert Pike och Manly P. Hall på den hemliga guden för Masonic Lodge.

Tron att människan ska bli gud.

Cooper avslöjar patriotvärdshow, Tom Valentine, som driver Preterism, som medlem i Luciferian Stell Group. Valentine har sagt att "Kristus misslyckades och nu är det Lucifers tur".

Plus mer.

Lyssna här: Mystery Babylon 18.mp3


19. Grundläggande lagar (hem)


Hab 1:5 Behold ye among the heathen, and regard, and wonder marvellously: for I will work a work in your days, which ye will not believe, though it be told you.
Hab 1:6 For, lo, I raise up the Chaldeans, that bitter and hasty nation, which shall march through the breadth of the land, to possess the dwellingplaces that are not theirs.
Hab 1:7 They are terrible and dreadful: their judgment and their dignity shall proceed of themselves.
Hab 1:8 Their horses also are swifter than the leopards, and are more fierce than the evening wolves: and their horsemen shall spread themselves, and their horsemen shall come from far; they shall fly as the eagle that hasteth to eat.
Hab 1:9 They shall come all for violence: their faces shall sup up as the east wind, and they shall gather the captivity as the sand.
Hab 1:10 And they shall scoff at the kings, and the princes shall be a scorn unto them: they shall deride every strong hold; for they shall heap dust, and take it.

Jer 50:22 A sound of battle is in the land, and of great destruction.
Jer 50:23 How is the hammer of the whole earth cut asunder and broken! how is Babylon become a desolation among the nations!

Bevis från Mystery Schools egen bok, publicerad 1916, kallad "Fundamental Laws: A Report of the 68th Convocation of the Rose Cross Order", att slutsatserna som presenterades av William Cooper i denna serie är korrekta, att alla hemliga föreningar är en och samma organisation som arbetar under många olika namn och strävar efter samma mål, en ny världsordning.

Uppenbarelsen av USA: s hemliga öde och syfte.

President Harry Truman, en 33: e grad frimurare, var avgörande för att skapa Förenta nationerna, undertecknade National Security Act som skapade en hemlighet för de hemliga samhällen att arbeta bakom när de pressade mot sitt "stora arbete", förstörelsen av nationell suveränitet. och skapandet av en världsregering. För att förstöra alla nationer, förstöra alla religioner utom deras, och för att boja världens befolkningar på fängelseplaneten jorden.

De ockulta hemligheterna i Amerikas stora segel och den heliga pyramiden.

Den fantastiska uppenbarelsen att de hemliga föreningarna 1916 redan hade börjat planera för att återförena Mexiko och USA. Nu vet du vad syftet med NAFTA är, Century of the Americas och den nuvarande illegala invandringsinvasionen.

Nu vet du att Amerikas förenta stater är instrumentet för de hemliga samhällena för att uppnå sitt mål, USA är "hela jordens hammare", som formar den nya världsordningen. USA är de hemliga samhällens militära arm och ligger i framkant för att inrätta en världsregering, The Mark of the Beast-teknologin, och tekniken som kommer att märka, spåra, kontrollera och förslava varje enskild människa inför jorden om de får sin väg.

Och nu vet du vad alla krig som Amerika är inblandade i handlar om, vad all "spridning av demokrati" och marionett "nationbyggnad" handlar om.

Plus mer.

Lyssna här: Mystery Babylon 19.mp3


20-22. Frimureriet infiltrerat (hem)


Isa 29:15 Woe unto them that seek deep to hide their counsel from the LORD, and their works are in the dark, and they say, Who seeth us? and who knoweth us?

I ett tidigare segment av Mystery Babylon-serien uppgav William Cooper att några av hans medlemmar i CAJI (Citizens Agency for Joint Intelligence) hade infiltrerat frimurarlogorna. Det här är en 3-delig intervju med "William Morgan", en CAJI-medlem som uppnådde rankningen som 32: e grad av skotsk Rite-frimureri och rapporterade sin syn på frimureriet från det hemliga samhällets fönsterlösa tempel.

För att ha brutit sin frimureriska ed om hemlighet har "William Morgan" utsatt sitt liv för att ge dig denna information.

Ljudkvaliteten är inte lika bra som de tidigare segmenten, men är fortfarande lyssnande och materialet är väldigt intressant.

Plus mer.

Lyssna här: Mystery Babylon 20.mp3

Lyssna här: Mystery Babylon 21.mp3

Lyssna här: Mystery Babylon 22.mp3


23. Intervju med Jordan Maxwell (hem)


Mat 23:28 Even so ye also outwardly appear righteous unto men, but within ye are full of hypocrisy and iniquity.

William Cooper kastar mer ljus över Mystery Babylon-religionen och intervjuar Jordan Maxwell, 'Godfather of Secret Societies'.

Jordan Maxwell är forskare med intressen för Secret Societies and Toxic Religion, World Mysteries: Ancient and Modern inklusive UFO och konspirationer. Forntida symboler och ockulta emblem. Hemliga betydelser av moderna symboler; från företagslogotyper till regeringsemblem. Forntida vetenskap och teknik. Dolda bibliska läror och mysterier.

Det här är en fascinerande intervju, men kom ihåg att Jordan Maxwell tros vara medlem i Mystery School och vara lurad Luciferian, och hans syfte är att lura.

Plus mer.

Lyssna här: Mystery Babylon 23.mp3


24. Etableringen av USA del 1 (hem)


Jer 2:10 For pass over the isles of Chittim, and see; and send unto Kedar, and consider diligently, and see if there be such a thing.
Jer 2:11 Hath a nation changed their gods, which are yet no gods? but my people have changed their glory for that which doth not profit.
Jer 2:12 Be astonished, O ye heavens, at this, and be horribly afraid, be ye very desolate, saith the LORD.
Jer 2:13 For my people have committed two evils; they have forsaken me the fountain of living waters, and hewed them out cisterns, broken cisterns, that can hold no water.

I motsats till den "officiella berättelsen" om att Amerika fick sitt namn från utforskaren Amerigo Vespucci är sanningen att namnet Amerika kommer från en äldre amerikansk källa.

Amaruca, landet med den stora pluomade ormen.

William Cooper, i detta 3-delade segment av Mystery Babylon-serien, tar dig med på en resa tillbaka till början av allt som finns och tar dig framåt från den punkten till nutiden, så att du äntligen får en förståelse för Amerikas uppdrag med öde.

Slumpmässigt kontra konspiration syn på historien.

Forntida Amerikas historia och legender och hur de påverkar dagens Amerika. Aztekerna, Quetzalcoatl och religionen för den plumlade ormen.Lyssna här: Mystery Babylon 24.mp3


25. Etableringen av USA del 2 (hem)


Isa 40:15 Behold, the nations are as a drop of a bucket, and are counted as the small dust of the balance: behold, he taketh up the isles as a very little thing.
Isa 40:17 All nations before him are as nothing; and they are counted to him less than nothing, and vanity.

William Cooper gräver djupare in i Mystery Religion i det gamla Amaruca.

Material du behöver för att sätta ihop allt.

Ämnen: Aztecernas ritualer och prästadöme. Deras kontakt med européerna. Migration av aztekerna. Mayaerna. Mexiko. De nordamerikanska indianerna.

De som känner till Nephilim kommer att se sina fingeravtryck på historien om Amerika.Lyssna här: Mystery Babylon 25.mp3


26. Etableringen av USA del 3 (hem)


1Ch 1:19 And unto Eber were born two sons: the name of the one was Peleg; because in his days the earth was divided: and his brother's name was Joktan.
Gen 11:4 And they said, Go to, let us build us a city and a tower, whose top may reach unto heaven; and let us make us a name, lest we be scattered abroad upon the face of the whole earth.
Gen 11:5 And the LORD came down to see the city and the tower, which the children of men builded.
Gen 11:6 And the LORD said, Behold, the people is one, and they have all one language; and this they begin to do: and now nothing will be restrained from them, which they have imagined to do.
Gen 11:7 Go to, let us go down, and there confound their language, that they may not understand one another's speech.
Gen 11:8 So the LORD scattered them abroad from thence upon the face of all the earth: and they left off to build the city.
Gen 11:9 Therefore is the name of it called Babel; because the LORD did there confound the language of all the earth: and from thence did the LORD scatter them abroad upon the face of all the earth

Varför utövade indianerna exakt samma Mystery Religion som rådde i Egypten och Mellanöstern, långt före Kristi födelse?

Är det möjligt att folk från Mellanöstern, Egypten och kontinenten Afrika besökte Amerika långt före Christopher Columbus?

William Cooper sätter allt ihop, att Mystery Religion finns på ALLA kontinenter, i ALLA nationer, i ALLA folks traditioner och han spårar den tillbaka till det bibliska Babylon där världen var en kontinent, där människan var en, av en sinne, ett språk, med en nation, en stam och en ledare.

Och vid Babels tornfall var språken förvirrade och människan delades in i stammar och nationer, och sedan bröt kontinenterna isär kort därefter på Pelegs dagar och drev katastrofalt till sina nuvarande positioner och spridda de många nationerna och stammar över hela världen, och de tog ALLA med sig minnet av sin ursprungliga Mystery Religion of Babylon.

Illuministen Christopher Columbus sanna historia.

Legenden om Atlantis och Amerika som New Atlantis.

Att bryta igenom lögnerna i den Illuminist-tillverkade världshistorien som matas till världens massor.

Plus mer.

Lyssna här: Mystery Babylon 26.mp3


27. Den kommande konflikten (hem)


Psa 5:8 Lead me, O LORD, in thy righteousness because of mine enemies; make thy way straight before my face.
Psa 5:9 For there is no faithfulness in their mouth; their inward part is very wickedness; their throat is an open sepulchre; they flatter with their tongue.
Psa 5:10 Destroy thou them, O God; let them fall by their own counsels; cast them out in the multitude of their transgressions; for they have rebelled against thee.

William Cooper läser från boken "In the Coils or the Coming Conflict".

En mans kamp mot frimureriet. År 1882 ställer författaren frågan: "Kommer vår nation att överleva om vi tillåter frimurare att få positioner i våra regeringar?"

Män som är under ed för att skydda sina andra murare mot till och med anklagelser om förräderi och mord. Män som inte är skyldiga någon nation eller regering utom frimureriet och som betraktar sig som "världsmedborgare" i en "världsregering för frimureriet" och utlänningar i de länder där de bor. Män som föraktar regering och religion räddar sina egna. Män som anser att en ed till en konstitution eller nation är ogiltig i ljuset av sin ed till frimureriet.
Lyssna här: Mystery Babylon 27.mp3


28. Mystery Babylon (hem)


Psa 2:1 Why do the heathen rage, and the people imagine a vain thing?
Psa 2:2 The kings of the earth set themselves, and the rulers take counsel together, against the LORD, and against his anointed, saying,
Psa 2:3 Let us break their bands asunder, and cast away their cords from us.
Psa 2:4 He that sitteth in the heavens shall laugh: the Lord shall have them in derision.
Psa 2:5 Then shall he speak unto them in his wrath, and vex them in his sore displeasure.
Psa 2:6 Yet have I set my king upon my holy hill of Zion.

William Coopers assistentforskare leder en livlig öppen diskussion med gästerna Jordan Maxwell och Anthony J. Hilder som täcker många ämnen med fokus på Mystery Babylon.

Den ockulta symboliken i Amerika. Illuminatis ursprung. FN, frimurarnas brittiska israelism eller kristen identitet, skalle och ben, jakobinerna, president "Red Ronnie" Reagan kommunisten och hedersmuraren, USA: s stora sigill, teosofin och Lucifer Trust, New York, Empire State , leder världen in i New World Order Empire.

Tänk på att både Jordan Maxwell och Anthony Hilder tros vara agenter för att lura dem som för närvarande följer Jesus Kristus.

Lyssna här: Mystery Babylon 28.mp3


29. Skaparna av gudar (hem)


Mat 11:12 And from the days of John the Baptist until now the kingdom of heaven suffereth violence, and the violent take it by force.

Det hemliga kungariket i Mormonkyrkan, en annan täckmantel för Mystery Religion Babylon, vars diktatoriska skuggiga kontrollanter har stor makt, inflytande och rikedom.

Grundad av en frimurare liknar mormonsymboliken, ritualen och avfettade hierarkin alla andra tentakler i Mystery Babylon, såsom riddartemplarna, frimurarna och Quest of Order.

LDS-målet att ta över världen, hämnas på den amerikanska regeringen och att etablera Sion och regera för alltid, är skrivet i deras egna grunddokument.

Mormoner föredrog framför Black Ops Intelligence och andra regeringspositioner.

Cooper avslöjar Bo Gritz. Hemligheten i Utahs stad "Orderville".

LDS är känt för "survivalism", och lägga mat och förnödenheter i minst två år, och krävs av Mormonkyrkan, eftersom de vet vad som kommer och kommer att ha en hand i vad som kommer.

Plus mer.

Lyssna här: Mystery Babylon 29.mp3


30. FNs meditationsrum (hem)


Jer 50:38 A drought is upon her waters; and they shall be dried up: for it is the land of graven images, and they are mad upon their idols.

William Cooper beskriver layouten och utformningen av FNs meditationsrum, det konstiga pseudo-religiösa förändrade hedniska kapellet som finns i FN: s byggnad i NYC.

Cooper avslöjar vem som designat det och finansierat skapandet.

Betydelsen av symboliken från deras egna ord.

Plus mer.


Lyssna här: Mystery Babylon 30.mp3


31. Den ultimata katastrofen (hem)


2Pe 2:1 But there were false prophets also among the people, even as there shall be false teachers among you, who privily shall bring in damnable heresies, even denying the Lord that bought them, and bring upon themselves swift destruction.
2Pe 2:2 And many shall follow their pernicious ways; by reason of whom the way of truth shall be evil spoken of.
2Pe 2:3 And through covetousness shall they with feigned words make merchandise of you: whose judgment now of a long time lingereth not, and their damnation slumbereth not.

William Cooper läser från boken "Ice: The Ultimate Disaster" och gräver djupare in i de elitistiska, rasistiska och eugeniska övertygelserna hos dessa adepter i de hemliga samhällena.

Från sin egen mun bekräftar de vem och vad de är, och berättar om deras förakt och hat mot kristna.

Cooper avslöjar Tom Valentine, "Radio Free America" ​​-sändningen (som han kallar "Radio Free Freemasonry") och "The Spotlight", som ett bedrägeri, infiltration och front för de hemliga samhällena, som poserar som en röst från "Patriot Rörelse".

Några av de mest kända rösterna från patriotrörelsen har varit medlemmar i hemliga samhällen, kommunistpartiet, mormonerna och andra grenar av de "upplysta".

Cooper var med på att de flesta av de så kallade patriotrörelserna faktiskt var fienden förklädda som kristna.

Stelle-gruppen, visionen om en världsutopi, den stora pyramiden, det antika landet Mu.

Medan Cooper ännu inte helt fattade Nephilim-anslutningen, kommer de som förstår att se påverkan från Nephilim och Fallen Angels i Mystery Religionens historia.

Plus mer.

Lyssna här: Mystery Babylon 31.mp3


32. Den humanitära polisen (hem)


Psa 73:6 Therefore pride compasseth them about as a chain; violence covereth them as a garment.
Psa 73:7 Their eyes stand out with fatness: they have more than heart could wish.
Psa 73:8 They are corrupt, and speak wickedly concerning oppression: they speak loftily.
Psa 73:9 They set their mouth against the heavens, and their tongue walketh through the earth.
Psa 73:10 Therefore his people return hither: and waters of a full cup are wrung out to them.
Psa 73:11 And they say, How doth God know? and is there knowledge in the most High?
Psa 73:12 Behold, these are the ungodly, who prosper in the world; they increase in riches.

William Cooper upprepar det faktum att dessa "upplysta" har infiltrerat alla nivåer i vårt samhälle, vår regering, våra institutioner, våra kyrkor och vår polis, och att vi som nation behöver för att få dessa människor ur vår regering och institutioner och utvisa dem från landet.

Cooper citerar från ett polisnyhetsbrev som heter "Hjälp och Abet", uttaget av Jack McLamb, skriven förment av en polischef, (eller var det skriven av "Hjälp och Abet" själva) för att skicka ett meddelande och identifiera sig till hemligheten Samhällen och att förmedla politik och en varning till polisläsare av detta nyhetsbrev. I polisens brev uppmanas "oss herdar" att utpeka dem som inte kommer att acceptera 21-talets nya tidsålder. Ett dolt hot mot de kristna i Amerika. Men de som har studerat dessa "elitister" vet att målet är att förstöra kristendomen och kristna från jordens yta.

Brevet är en avhandling om humanism riktad mot polisen och var en varning till poliser, av en frimurarpolischef, att de bättre skulle följa med den nya världsordningen.

Jack McLamb är idag på "Patriot" och "Christian" radio och startade gruppen som kallas "Polisen mot den nya världsordningen".

Träna den nya världsordenspolisen som ett förtryckningsverktyg för eliten, där folket kontrolleras varje sekund varje dag, varje ögonblick, för alltid.

Cooper förutspådde också korrekt att om Clinton drogs ut skulle det inte göra någon skillnad i riktning mot detta land.

Den verkliga orsaken till Gulfkriget.

Farsten för folket som röstar på president.

Plus mer.

Lyssna här: Mystery Babylon 32.mp3


33. Den dolda regeringen (hem)


Dan 2:43 And whereas thou sawest iron mixed with miry clay, they shall mingle themselves with the seed of men: but they shall not cleave one to another, even as iron is not mixed with clay.
Isa 13:4 The noise of a multitude in the mountains, like as of a great people; a tumultuous noise of the kingdoms of nations gathered together: the LORD of hosts mustereth the host of the battle.
Isa 13:5 They come from a far country, from the end of heaven, even the LORD, and the weapons of his indignation, to destroy the whole land.
Dan 11:38 But in his estate shall he honour the God of forces: and a god whom his fathers knew not shall he honour with gold, and silver, and with precious stones, and pleasant things.
Dan 11:39 Thus shall he do in the most strong holds with a strange god, whom he shall acknowledge and increase with glory: and he shall cause them to rule over many, and shall divide the land for gain.
Rev 19:19 And I saw the beast, and the kings of the earth, and their armies, gathered together to make war against him that sat on the horse, and against his army.

Detta är en klassisk inspelning av ett live-seminarium av William Cooper.

Han avslöjar vad han lärde sig som militärmedlem och informationen i regeringsdokument som han stötte på.

I detta seminarium avslöjar Cooper vem den hemliga regeringen egentligen är, vem som säljer droger till dina barn och varför den amerikanska regeringen är rädd för dig att ta reda på vad som är sanningen om UFO.

Det faktum att många UFO har kraschat och att främmande kroppar har återställts diskuteras. Och att två kraschar nära Aztec, New Mexico är så viktiga att regeringen är dödsrädd för en nationell panik och kommer att göra vad som helst för att dölja detta, för båda dessa UFO-krascher innehöll kroppsdelar.

Sanningen om Majesty Twelve eller MJ-12.

Berättelsen om "Krill" och berättelsen om "Ebe", det utomjordiska från vilket filmen "E.T." härleddes.

Ursprunget till NSA är dess inneboende laglöshet.

Jason Society. Roswell. Projekt Sigma. Projekt Platon. Projekt rött ljus. Profetia. Verkställande order. Område 51: Drömland. Projekt Snowbird. Projekt Excaliber. Fatimas hemlighet. Den mörka sidan av månen. Djupa underjordiska komplex. Främmande baser. Månbaser. Mars-baser. Alternativ tre. Trilaterala insignierna och den trilaterala kommissionen. Bilderbergers ursprung och deras syfte. Djurstympning och bortförande av utomjordingar. Det kalla krigets fars och USA: s och Rysslands allians bakom kulisserna. Mordet på JFK. Omvänd manipulerad främmande teknik.

Regeringskontakt med utomjordingar har redan inträffat, fördrag har ingåtts och personalutbyte, verkligheten i händelserna bakom filmen "Close Encounters of the Third Kind".

Plus mer.

Lyssna här: Mystery Babylon 33.mp3


34. Dolda sällskap och Vatikanen II (hem)


Eze 8:5 Then said he unto me, Son of man, lift up thine eyes now the way toward the north. So I lifted up mine eyes the way toward the north, and behold northward at the gate of the altar this image of jealousy in the entry.

William Cooper läser från "The Secrets in the Vatican II-The Church and Secret Societies-A Brief History".

Före Nimrod: Frimurarnas historia före översvämningen av Lameck, som, precis som Noah, varnades för den överhängande översvämningen orsakad av människans ondska och störningen av de fallna änglarna.

Inbyggda i praktiskt taget alla kristna kyrkor, dolda under förändringarna och på andra håll, var repliker av Osiris penis, annars känd som Nimrod.

Idag finns den repliken av Osiris penis, öppen för alla att se, på toppen av praktiskt taget alla kyrkor i världen, den kallas en kyrktorn.

Salomons söner. Jabulon. Lion's Paw Grip. Jesuiterna. Hermes. Thoth.

Essenerna. Sir Francis Bacon. Det stora arbetet. De hemliga samhällens pyramidstruktur. Påvens förhållande till de hemliga samhällena.

Vatikanen II. Infiltration av den katolska kyrkan och mordet påven.

Ekumenism.

Protestantisk reformator Martin Luther, en medlem av Rose and Cross Secret Society.

De amerikanska grundarna var medlemmar i dessa hemliga föreningar.

Och en av William Coopers berömda uppmaningar till "Sheeple" att vakna.

Lyssna här: Mystery Babylon 34.mp3


35. Från Kristendomen till Babylon (hem)


Act 17:6 And when they found them not, they drew Jason and certain brethren unto the rulers of the city, crying, These that have turned the world upside down are come hither also;
Act 17:7 Whom Jason hath received: and these all do contrary to the decrees of Caesar, saying that there is another king, one Jesus.
Act 17:8 And they troubled the people and the rulers of the city, when they heard these things.
Psa 146:9 The LORD preserveth the strangers; he relieveth the fatherless and widow: but the way of the wicked he turneth upside down.

Från Nimrod till Constantine. Konstantins syn på korset i himlen.

I Hoc Signo Vinces: I detta tecken ska du erövra.

Syntesen av den hedniska Mystery Religion med kristendomen resulterade i de katolska och så småningom de protestantiska kyrkorna.

Manteln av den romerska panteonen av hedniska gudar med kristendomen och omvandlingen av kejsaren till påven.

Eldens filosofer.

De sanna kristna som vände världen upp och ner och fick härskare att skaka.

De flesta människor som kallar sig kristna idag förstår inte ens innebörden av ordet och kan tycka att ingången till riket är stängd och spärrad mot dem.

William Cooper betonar vikten av religionsfrihet och frånvaron av en regeringsetablerad religion.
Lyssna här: Mystery Babylon 35.mp3


36. Det röda korset del 1 - Den heliga gralen (hem)


I del 1 av detta 3-delarsegment om Rosicrucians, Order of the Rose Cross, lägger William Cooper grunden för att förstå den angloariska grenen av Mystery Religion och sätter scenen för uppenbarelsen av det hedniska ursprunget till brittisk israelism Kristen identitet.

Amerikanska sammankallningen av Rosekorsordern 1916 för att markera 400-årsjubileet för grundandet av ordern.

Betydelsen av deltasymbolen. Betydelsen av "INRI."

Prästerna i Melchisedek. Osiris söner. Belysningskyrkan. Order of the Holy Grail. Riddarnas riddare.

Den esoteriska berättelsen om Eros och sökandet efter den heliga gralen, själen.

Plus mer.

Lyssna här: Mystery Babylon 36.mp3


37. Det röda korset del 2 - Merlin (hem)


Jer 50:12 Your mother shall be sore confounded; she that bare you shall be ashamed: behold, the hindermost of the nations shall be a wilderness, a dry land, and a desert.

I del 2 av detta 3-delarsegment om roskorsarna, Order of the Rose Cross, börjar William Cooper med kommentarer om 32-graders frimurare och Mormon Bo Gritzs "Spike" -träning, Delta Force och The First Earth Battalion. Den rosikuriska tron på att bränna fienden så att de inte kommer tillbaka efter dem. Och nu vet du varför de brände filialen Davidians kyrka till grunden och alla i den.

Användningen och missbruket av makt och förtryck i Rose Cross-berättelsen om Merlin the Magician, som var en Nephilim, och King Arthur and the Holy Grail.

Delta, det allt seande ögat.

Den nya världsordningen och guldåldern.

Roskorsets inledning, 666 och mannen som blir gud.

Läsningar från boken "Undervisning om mästarna" om Amerikas profetior, det stora experimentet, det stora sigillet och örnen och den vita stenen.

Amerika, den sista stora försökskammaren för mänskliga själar.

Betydelserna i USA: s stora segel och Amerikas fädernesland, som är Egypten.

Lyssna här: Mystery Babylon 37.mp3


38. Det röda korset del 3 - Den kristna identiteten (hem)


Rev 3:9 Behold, I will make them of the synagogue of Satan, which say they are Jews, and are not, but do lie; behold, I will make them to come and worship before thy feet, and to know that I have loved thee.

I del 3 av detta 3-delarsegment om roskorsarna, Order of the Rose Cross, går William Cooper till källan till brittisk israelism och kristen identitet och finner att det är samma gamla övertygelser, symboler och läror från Mystery Babylon Religion och den rasmässiga överlägsenhet som finns i Rose Cross Order.

Sionism handlar inte om att bevara Israels nation utan om att skapa en världsregering och den drivande kraften bakom världsionismen är brittisk israelism.

Cooper avslöjar anhängarna av kristen identitet för att vara lögnare, eftersom historien visar att när romarna åkte till de brittiska öarna hittade de inget annat än primitiva vilda hedniska stammar, och absolut ingenting hebreiska hittades bland dessa stammar, på deras språk, i deras religion eller i deras traditioner.

Cooper visar att den kristna identitetsreligionen leds av adepter från de hemliga samhällena och anhängarna är duper som faktiskt driver en socialistisk världsregering på mänskligheten, och att det absolut inte finns något kristen eller biliskt med brittisk israelism, men det är faktiskt bara en annan gren av Mystery Babylon som täcktes med vanliga perversa kristna mantlar. De brittiska angloaryerna är Satans synagoga och är lögnare eftersom de inte är Israels hus.

Kristen identitet är inget annat än kvarlevan av Tories, som inte ville ha något att göra med amerikanskt självständighet och upprättandet av de fria och oberoende staterna i Amerika, inte heller med att bryta sig loss från England, och som förblev lojala mot kungen av England, och deras handlingar och mål visar att de, precis som alla hemliga samhällsgrenar, är benägna att förstöra de friheter som vi har etablerat i Amerika.

Amerika, Messias. The New World Order Anglo-Aryan Theocracy.

Master Race. De ska bli gudar och Kristus ska härska på dem på jorden.

Lyssna här: Mystery Babylon 38.mp3


39-41. Den ockulta historien av Hitlers Tredje rike (hem)


I detta tre delar segment sänder William Cooper en dokumentärfilm om det tredje rikets ockulta historia.

Denna dokumentär tar dig igenom historien om Hitler och nationalsocialismens uppkomst och dess grundvalar i den ockulta troen på Mystery Babylon Religion.

SS som de nya riddartemplarna. De 6 rotloppen. Det ariska mästerloppet. De tyska folkens hedniska gudar. Dyrkan av Runor. De uppstigna mästarna och adepterna i den ariska rasen. Nazivisionen om tysk styrning av en rådgivare från Secret Society High Priests. Profeten från de germanska folken. De konstiga ockulta ritualerna från nazistpartiet. De tyska människornas besatthet med "New Age" religionen som verkligen är "ålderdom" religionen i Mystery Babylon.

Darwinism, eugenik, etnisk rensning och proaktiv avel för genetisk överlägsenhet och målet för en ny arisk superman, när den ariska mannen ska bli gud.

En glimt av hur livet skulle vara under en kristen identitet, mormon, dispensation, katolik eller något annat märke av ockult teokrati.

Om du har öron att höra och en hjärna att tänka kommer du att se parallellerna, eftersom det som hände i mardrömmen i Nazityskland nu upprepar sig idag i USA, när Amerika kastar sig djupare och djupare in i nationalsocialismen, ledd av adepterna. av Mystery Babylon som har infiltrerat hela spektrumet av våra amerikanska politiska, ekonomiska, militära, utbildnings- och religiösa institutioner.

Plus mer.

"Den som tolkar nationalsocialismen enbart som en politisk rörelse vet nästan ingenting om det. Det är mer än religion. Det är beslutsamheten att skapa en ny människa."

-Adolf Hitler

"Skapelsen är ännu inte fullbordad. Människan har nått ett bestämt stadium av metamorfos. Den forntida mänskliga arten befinner sig redan i ett tillstånd av nedgång och lyckas bara överleva. Mänskligheten åstadkommer ett steg upp vart sjunde hundra år, och det slutliga målet är kommer från Guds söner. Alla kreativa krafter kommer att koncentreras till en ny art. De två sorterna kommer att utvecklas snabbt i olika riktningar. Den ena kommer att försvinna och den andra kommer att blomstra. Den kommer att vara oändligt överlägsen den moderna människan. Förstår du den djupgående innebörden av vår nationalsocialistiska rörelse? "

-Adolf Hitler

"Jag kommer att berätta en hemlighet ... Jag grundar en ordning. Det är därifrån som det andra steget kommer att dyka upp - människogudens scen, när människan kommer att vara världens mått och centrum. Gud, det fantastiska väsen, kommer att vara ett objekt för tillbedjan ... Men det finns andra stadier som jag inte får tala om ... "

-Adolf Hitler

"Jag var tvungen att uppmuntra" nationella "känslor av lämplighetsskäl, men jag var redan medveten om att" nationens "idé bara kunde ha ett tillfälligt värde. Dagen kommer att till och med här i Tyskland kommer det som kallas" nationalism "praktiskt taget att har upphört att existera. Vad som kommer att inta dess plats i världen kommer att vara ett universellt samhälle av mästare och herrar. "

-Adolf Hitler

"Hur kommer framtidens sociala ordning att se ut? Kamrater, jag kommer att säga er: det kommer att finnas en klass av överherrar, och efter dem rangeringen av partimedlemmar i hierarkisk ordning, och sedan den stora massan av anonyma anhängare, tjänare och arbetare i evighet, och under dem, igen alla erövrade främmande raser, de moderna slavarna. Och utöver alla dessa kommer det att regera en ny och upphöjd adel som jag inte kan tala om ... Men av alla dessa planer är det vanliga militanta medlemmar vet ingenting ... "

-Adolf Hitler

Övernaturliga möten eller galenskap?

De hemsökta drömmarna som Hitler nämnde bevittnades av hans personliga hjälpmedel och registrerades av deras vittnesmål. En sådan berättelse, "Hitler stod där i sitt sovrum och snubblade omkring och tittade omkring honom med en förvirrad blick. Han mumlade:" Det är honom! "Det är honom! Han är här!" Hans läppar hade blivit blåa. Han droppade av svett. Plötsligt yttrade han några siffror som inte gav någon mening, sedan några ord, sedan bitar av meningar. Det var skrämmande. Han använde termer som var sammanbundna på det konstigaste sättet och som var helt konstiga. Sedan blev han åter tyst, även om hans läppar fortsatte att röra sig ... Sedan skrek han plötsligt: ​​"Där borta! I hörnet! Vem är det?" Han hoppade upp och ner och han ylade. De försäkrade honom att allt var okej, och han lugnade sig gradvis.

Ett sista ord från Der Fuhrer.

I boken "The Sign" av Robert Van Kampen citerar han från en film gjord av personlig hjälp till Hitler, den sista personen som såg honom leva. Om det är sant har vi ett profetiskt sista ord som talas av Der Fuhrer. Hitlers sista ord till hans hjälp var, "... att bryta upp och sprida sig till väst". Som svar på detta uttalande svarade hjälpen till Hitler: "För vem ska vi kämpa nu för?" Med det sa Hitler med monoton röst "För den kommande mannen". Med det stängde Hitler dörren till sin bunker och sköt sig själv med sin egen pistol. Hans fru sväljer med sig en kapsel cyanid.

Lyssna här: Mystery Babylon 39.mp3

Lyssna här: Mystery Babylon 40.mp3

Lyssna här: Mystery Babylon 41.mp3


42. Mörkret (hem)


Joh 1:5 And the light shineth in darkness; and the darkness comprehended it not.
Joh 3:19 And this is the condemnation, that light is come into the world, and men loved darkness rather than light, because their deeds were evil.
Rom 1:21 Because that, when they knew God, they glorified him not as God, neither were thankful; but became vain in their imaginations, and their foolish heart was darkened.
Rom 1:22 Professing themselves to be wise, they became fools,
Rom 1:23 And changed the glory of the uncorruptible God into an image made like to corruptible man, and to birds, and fourfooted beasts, and creeping things.
Mat 6:23 But if thine eye be evil, thy whole body shall be full of darkness. If therefore the light that is in thee be darkness, how great is that darkness!
Eph 5:11 And have no fellowship with the unfruitful works of darkness, but rather reprove them.
Eph 5:12 For it is a shame even to speak of those things which are done of them in secret.
Isa 60:2 For, behold, the darkness shall cover the earth, and gross darkness the people: but the LORD shall arise upon thee, and his glory shall be seen upon thee.
Eph 6:12 For we wrestle not against flesh and blood, but against principalities, against powers, against the rulers of the darkness of this world, against spiritual wickedness in high places.
Jud 1:12 ...feeding themselves without fear: clouds they are without water, carried about of winds; trees whose fruit withereth, without fruit, twice dead, plucked up by the roots;
Jud 1:13 Raging waves of the sea, foaming out their own shame; wandering stars, to whom is reserved the blackness of darkness for ever.

William Cooper avslutar det sista avsnittet av Mystery Babylon Series med en kraftfull sammanfattning av Mystery Religion från början till nutid.

Den fallna människans mörker och hans tillbakadragen religion som har spridit sina vilseledande och förtryckande tentakler över hela jorden och genomsyrat dess symboler, det är traditioner, det är tro, det är filosofi, det är helgdagar, in i alla aspekter av mänskligt liv, och har förstört den kristna kyrkan redan från Kristi dagar.

Plus mer.
Lyssna här: Mystery Babylon 42.mp3


Många frimurare har blivit totalt grundlurade. De är med i en organisation där de inte vet vem som styr eller vad agendan är. Frimureriet fungerar som ett filtreringssystem för att hjälpa de sjukaste och mest kontrollerbara människorna till höga positioner i vårt samhälle.
Av Nils, 2023-03-19
Det är förbluffande hur mycket som Leonard Cohen avslöjar om makteliten och dess agenda. Eftersom maktelitens värld är okänd hos många kommer jag först berätta kort om hemligheterna kring hur världen, de som styr och dess hemska plan för framtiden ser ut. Sedan kommer jag sakligt gå igenom några sång-texter och förklara dess redan faktiskt ganska tydliga budskap.
Av Nils, 2018-06-04
Napoleons goda kamp för Frankrike och dess folk i början av 1800-talet har grovt förvanskats! Hade Napoleon lyckats med att regera Frankrike och influera de europeiska affärerna, hade Rothschilds Nya Världs-Ordnings-kommunism blivit dödad i sin linda. Så vore även den judiska farsoten med penga-belåning, vilken fortfarande förslavar Europa och USA.
Av Nils, 2019-12-29
Här kan du lyssna på Bill Coopers gigantiska arkiv. Han var en fantastisk grävade journalist med bakgrund inom militären. Han hade en egen radioshow och skrev en mycket populär bok, Behold a Pale Horse. Han älskade den amerikanska konstitutionen och var en nagel i ögat på den djupa staten. Han avslöjade många djupa konspirationer och är mycket trovärdig. Han föddes 6 Maj 1943 och mördades av civilklädda poliser framför hans hus, vid midnatt 6 November 2001.
Av Nils, 2021-01-06
Mystery Babylon är den urgamla religionen som fortfarande styr vårt samhälle i bakgrunden. Religionen är utformad för att med hemliga nätverk förslava mänskligheten genom socialism och satanism. Den hatar Jesus eftersom man anser att kristendomen har förvanskat denna ursprungliga religion.
Av Nils, 2021-01-17
Den Khazariska maffian verkar vara roten till otroligt mycket ont här i världen. En ytterst verklig, rasistisk och satanistisk maffia som hotar samtliga människor på planeten.
Av Nils, 2017-12-29
I denna artikel avslöjas Hitlers band till Rothschild-familjen. Den förklarar att den ytterst onda makteliten finansierar båda sidor i alla konflikter och styr mänskligheten genom att söndra och härska.
Av David Icke, 2003-08-17
Några månader innan hans död avslöjar topp-författaren Jim Marrs fullkomligt illuminatiordern. Det blev, kanske inte förvånande, hans sista bok. Den vågar lysa upp maktens hemliga och mörka lögner med otaliga citat och referenser. Boken är en fantastisk sammanfattande grundbult för framtiden.
Av Nils, 2021-05-14