DoldaSkolan.se

"De vet att det finns en makt någonstans så organiserad, knappt märkbar, så vaksam, så sammankopplad, så komplett, så genomträngande, att de inte nör tala högre än de andas då de tala fördömande om den"

U.S. President Woodrow Wilson (1856-1924)

"Somliga tror till och med att att vi är del i en hemlig sammanslutning som arbetar mot USA's intressen, och karakteriserar min familj och mig som 'internationalister' och att vi konspirerar med andra runt om i världen för att bygga en mer integrerad global politisk och ekonomisk struktur, en enhetlig värld så att säga.
Ifall detta är anklagelsen, då står jag skyldig, och jag är stolt över det."

David Rockefeller (1915-2017)

"Vi står på gränsen till en global omstrukturering. Allt vi behöver är den rätta stora krisen och nationerna kommer att acceptera den nya världsordningen."

David Rockefeller talar på FNs företagskonferens 1994.

David Rockefeller (1915-2017)

"den riktiga sanningen är den, som du och jag vet, att finanselement inom de stora maktstrukturerna har ägt den amerikanska regeringen sedan Andrew Jacksons tid [president 1829-1837]."

U.S. President Franklin D. Roosevelt (1933 – 1945)

"Om kongressen har fått rätten att genom konstitutionen själva trycka upp pengar, vilket har givits dem, då skall inte detta delegeras till andra individer eller företag."

U.S. President Andrew Jackson (1829-1837)

"Regeringen ska skapa, ge ut och cirkulera alla pengar och krediter som behövs för att tillgodose regeringens finansieringskraft samt konsumenternas köpkraft. Genom att anta dessa principer skulle skattebetalarna bli besparade enorma summor ränta. Pengar skulle sluta att vara mästaren och istället bli tjänaren åt mänskligheten."

U.S. President Abraham Lincoln (1861-1865)

"Det är väl att befolkningen inte förstår vårt bank- och pennings-system, för ifall de gjorde det, tror jag att det skulle bli revolution innan morgonen nästa dag."

U.S. Industrialist Henry Ford (1863-1947)

Maktens historia
Makten brott
• Napoleon mot Rothschild
Napoleons goda kamp för Frankrike och dess folk i början av 1800-talet har grovt förvanskats! Hade Napoleon lyckats med att regera Frankrike och influera de europeiska affärerna, hade Rothschilds Nya Världs-Ordnings-kommunism blivit dödad i sin linda. Så vore även den judiska farsoten med penga-belåning, vilken fortfarande förslavar Europa och USA.
Av Nils, 2019-12-29


• Var Hitler en Rothschild?
I denna artikel avslöjas Hitlers band till Rothschild-familjen. Den förklarar att den ytterst onda makteliten finansierar båda sidor i alla konflikter och styr mänskligheten genom att söndra och härska.
Av David Icke, 2003-08-17


Maktens ursprung
• Khazariska Maffian
Den Khazariska maffian verkar vara roten till otroligt mycket ont här i världen. En ytterst verklig, rasistisk och satanistisk maffia som hotar samtliga människor på planeten.
Av Nils, 2017-12-29

• Bill Cooper
Här kan du lyssna på Bill Coopers gigantiska arkiv. Han var en fantastisk grävade journalist med bakgrund inom militären. Han hade en egen radioshow och skrev en mycket populär bok, Behold a Pale Horse. Han älskade den amerikanska konstitutionen och var en nagel i ögat på den djupa staten. Han avslöjade många djupa konspirationer och är mycket trovärdig. Han föddes 6 Maj 1943 och mördades av civilklädda poliser framför hans hus, vid midnatt 6 November 2001.
Av Nils, 2021-01-06

• Jim Marrs illuminati
Några månader innan hans död avslöjar topp-författaren Jim Marrs fullkomligt illuminatiordern. Det blev, kanske inte förvånande, hans sista bok. Den vågar lysa upp maktens hemliga och mörka lögner med otaliga citat och referenser. Boken är en fantastisk sammanfattande grundbult för framtiden.
Av Nils, 2021-05-14

• Mystery Babylon
Mystery Babylon är den urgamla religionen som fortfarande styr vårt samhälle i bakgrunden. Religionen är utformad för att med hemliga nätverk förslava mänskligheten genom socialism och satanism. Den hatar Jesus eftersom man anser att kristendomen har förvanskat denna ursprungliga religion.
Av Nils, 2021-01-17


Maktens ideologi
• Frimuraren
Många frimurare har blivit totalt grundlurade. De är med i en organisation där de inte vet vem som styr eller vad agendan är. Frimureriet fungerar som ett filtreringssystem för att hjälpa de sjukaste och mest kontrollerbara människorna till höga positioner i vårt samhälle.
Av Nils, 2023-03-19

• Protokollen
En av världens mest läsvärda böcker! Den mycket sjuka och onda satanistiska makt som för länge sedan infiltrerat och tagit över de ledande rörelserna bland judar, kristna och muslimer avslöjas här. Detta dokument är satanisternas egen plan för att förslava världen.
Författare: Okänd, Slutet av 1800-talet

• Leonard Cohens texter förklarade
Det är förbluffande hur mycket som Leonard Cohen avslöjar om makteliten och dess agenda. Eftersom maktelitens värld är okänd hos många kommer jag först berätta kort om hemligheterna kring hur världen, de som styr och dess hemska plan för framtiden ser ut. Sedan kommer jag sakligt gå igenom några sång-texter och förklara dess redan faktiskt ganska tydliga budskap.
Av Nils, 2018-06-04


Artikel-kommentar av
Nils
Man kan nog tycka att Cohen är en dyster person samtidigt som han vet så otroligt mycket, och det kanske är just därför han är så dyster. Jag tycker att han har gjort ett enormt fint bidrag till mänskligheten då han försökt förklara och avslöja både ett och annat för oss.

Leonard Cohens texter avslöjar makten


Det är förbluffande hur mycket som Leonard Cohen avslöjar om makteliten och dess agenda. Eftersom maktelitens värld är okänd hos många kommer jag först berätta kort om hemligheterna kring hur världen, de som styr och dess hemska plan för framtiden ser ut. Sedan kommer jag sakligt gå igenom några sång-texter och förklara dess redan faktiskt ganska tydliga budskap. Som läsare måste du öppna dina sinnen och försöka tänka fritt och utanför den vardagliga världsuppfattningen. Nedan avslöjas en chockerande verklighet.

Observera att detta är min egen tolkning av texternas innebörd. Jag tror jag förstår innebörden mycket bra, det är ju därför jag delar med mig av detta. Men slutligen står tolkningen hos dig, läsaren.


Innehållsförteckning

 1. Leonard Cohens liv och person
 2. Maktelitens värld och agenda
 3. First we take Manhattan (Först tar vi Manhattan)
 4. Everybody knows (Alla vet)
 5. The Future (Framtiden)

Leonard Cohens liv och person

Leonard Cohen var en mycket känd judisk-kanadensisk poet, författare, sångskrivare och sångare född 1934 och död 2016. En musiklegend helt enkelt. Han växte upp som jude i en intellektuell judisk medelklass-familj. Tidigt studerade han judisk teologi och historierna från gamla testamentet.

Man kan tydlig se att Cohen är väl bevandrad i hemligheterna kring de som styr världen och dess agenda. Kanske är det ganska självklart att man kan komma åt eller bli presenterad denna information om man är just jude samt duktig och berömd poet. Man kan nog tycka att Cohen är en dyster person samtidigt som han vet så otroligt mycket, och det kanske är just därför han är så dyster. Jag tycker att han har gjort ett enormt fint bidrag till mänskligheten då han försökt förklara och avslöja både ett och annat för oss. I en av hans sångtexter (closing time) säger han bl a:

”I lift my glass to the awful truth which you can’t reveal to the ears of youth except to say it isn’t worth a dime”

“Jag lyfter mitt glas för den avskyvärda sanningen vilken du inte kan avslöja för ungdomen, förutom att säga att den inte är värd ett skit”

Men nedan tänker jag avslöja den i alla fall och det är upp till dig ifall den ska vara värd något för oss människor eller inte.


Maktelitens värld och agenda

Studerar man makteliten inser man snabbt att de inte bryr sig om vanliga människor det minsta. Det finns en total avsaknad av empati och det enda man tänker på är att bevara den maktfullkomlighet man haft i tusentals år även i framtiden. Man har mycket länge korrumperat samhällena i väst och planen de har för oss är mycket, mycket grym. Man tänker förgöra främst de tre abrahamitiska religionerna (kristendomen, judendomen och islam) för att sedan införa sin satanistiska religion till mänskligheten. Man tänker införa den nya världsordningen, New World Order, som är en kommunistisk världsdiktatur där människorna kommer vara under total kontroll. Man tänker också utplåna över 90% av mänskligheten. Makteliten följer en mycket sjuk religion där människo-offringar, pedofili och tortyr är vardagsmat. Pedofilin är så otroligt utbredd att man inte kan annat än att häpna, då man inser dess enorma utbredning och omfattning.


Vilka är då denna sjuka maktelit?

Här finns det många delade meningar. Många som undersöker saken fastnar ofta i fällan att det måste vara judarna. Detta gör man på grund av att det är just judar som äger de stora bankerna och nästan all massmedia inklusive t ex Hollywood. Det var judar som låg bakom bolsjevismens enorma mördande av människor i Ryssland t ex. De har en enorm kontroll över våra politiker genom korruption och mutor. Men detta är som sagt ett feltänk. De är nämligen inte judar alls och de är bara en ytterst liten bråkdel av befolkningen. De utger sig dock själva för att vara judar, men ibland även för att vara kristna eller muslimer och får ofta vanliga icke ont anande judar och kristna till att stödja dem.

Ibland kallas de för den khazariska maffian vilken skulle, ifall teorin är sann, haft sitt ursprung i Khazarien som konverterade till judendomen på 700-talet. Men kanske är det så som juden Jesus själv uttryckte det; att de inte är judar, utan tillhör satans synagoga:

”… de som tillhör Satans synagoga, vilka säger att de är judar, fast inte är det, men ljuger…”, uppenbarelseboken 3:9 samt 2:9.


First we take Manhattan (Först tar vi Manhattan)

Denna låt handlar om Cohens musik-karriär och hans kamp mot den falsk-judiska maktelitens otroliga grepp om musikindustrin. Med musikinstrumenten som vapen och genom himmelsk vägledning kämpar han mot förtrycket. Han beklagar sig över att makten utnyttjar människornas empati genom att ständigt utge sig att vara de sårade och förföljda medan de styr och hänsynslöst bestraffar de som försöker förändra systemet.

First we take Manhattan

Först tar vi Manhattan

They sentenced me to twenty years of boredom
For trying to change the system from within
I'm coming now, I'm coming to reward them
First we take Manhattan, then we take Berlin

De dömde mig till 20 år av tristess
För att jag försökte ändra systemet inifrån
Nu kommer jag, nu kommer jag, för att belöna dem
Först tar vi Manhattan, sedan tar vi Berlin

Förmodligen tyckte Cohen illa om hur Hollywood kontrollerar och manipulerar artister. När han försökte ändra detta på ett civiliserat sätt (inifrån) saboterade de hans karriär i 20 år. Cohens karriär tog fart till slut ändå och Hollywood kommer få sin belöning (vare sig de vill eller inte).

Cohen tyckte om Manhattan och tänkte först erövra denna stadsdel innan han går vidare för att erövra Berlin. Berlin var ju där The Beatles började sin karriär. Det handlar alltså inte om terrorattacker som vissa vill påskina utan om en musikalisk karriär.

I'm guided by a signal in the heavens
I'm guided by this birthmark on my skin
I'm guided by the beauty of our weapons
First we take Manhattan, then we take Berlin

Jag är vägledd av en signal från himlen
Jag är vägledd av födelsemärket på min hud
Jag är vägledd av skönheten av våra vapen
Först tar vi Manhattan, sedan tar vi Berlin

Här menar Cohen att han är spirituellt vägledd från himlen. Han är också vägledd av rasen han blivit stämplad som från födseln, dvs att vara jude. Hans sköna instrument och musik vägleder honom också där instrumenten är hans vapen mot översittarna i Hollywood.

I'd really like to live beside you, baby
I love your body and your spirit and your clothes
But you see that line there moving through the station
I told you, I told you, told you, I was one of those

Jag skulle gärna vilja leva vid din sida, baby
Jag tycker om din kropp, ditt sinnelag och dina kläder
Men du förstår att kön som rör sig mot stationen
Jag berättade för dig, jag berättade för dig, jag var en av dem

Här för kören Hollywoods talan när de sjunger lögnaktigt hur mycket de tycker om honom och vill leva i gemenskap med honom. De falska judarna i Hollywood använder som ursäkt för sin manipulation och övergrepp mot honom att de var de judar som blev ställda i kö och bortforslade med tåg till koncentrationslägren.

Ah you loved me as a loser, but now you're worried that I just might win
You know the way to stop me, but you don't have the discipline
How many nights I prayed for this, to let my work begin
First we take Manhattan, then we take Berlin

Ja, du älskade mig som en förlorare, men nu är du orolig att jag skulle kunna vinna
Du vet hur jag kan stoppas, med du har inte disciplinen
Så många nätter som jag bad för detta, att mitt arbete skulle starta
Först tar vi Manhattan, sedan tar vi Berlin

Makten i Hollywood tyckte om Cohen när han var underlägsen och i deras våld men när han blev mer känd blev de oroliga för att förlora kontrollen över honom. Hollywood vet mycket väl hur de skulle kunna stoppa hans karriär men de har inte tillräcklig disciplin för att göra det. Cohen har länge drömt om att hans karriär äntligen skulle ta fart, och nu händer det äntligen och han tänker erövra Manhattan och sedan Berlin.

I don't like your fashion business mister
And I don't like these drugs that keep you thin
I don't like what happened to my sister
First we take Manhattan, then we take Berlin

Jag tycker inte om din mode-industri herrn
Och jag tycker inte om dessa droger som håller en smal
Jag tycker inte om det som hände med min syster
Först tar vi Manhattan, sedan tar vi Berlin

Cohen tycker inte om Hollywoods modeindustri och drogerna de tar för att hålla sig smala. Många artister har skadats av detta; även hans syster hävdar han.

I'd really like to live beside you, baby
I love your body and your spirit and your clothes
But you see that line there moving through the station?
I told you, I told you, told you, I was one of those

Jag skulle gärna vilja leva vid din sida, baby
Jag tycker om din kropp, ditt sinnelag och dina kläder
Men du förstår att kön som rör sig mot stationen
Jag berättade för dig, jag berättade för dig, jag var en av dem

Se ovan.

And I thank you for those items that you sent me
The monkey and the plywood violin
I practiced every night, now I'm ready
First we take Manhattan, then we take Berlin

Och tack för de saker som ni sände mig
Apan och plywood-violinen
Jag övade varje natt, nu är jag redo
Först tar vi Manhattan, sedan tar vi Berlin

Cohen tackar sarkastiskt för de ringa sakerna han fick av musik-industrin i början av hans karriär. Cohen ger ifrån sig ett skratt här, som tydligt visar att han menar ironi. Med apa menas förmodligen en liten taktmaskin eller liknande som kan spela enklare trummor eller komp när man övar t ex gitarr. En plywood-violin är helt enkelt en violin eller liknande av ganska usel kvalité. Cohen berättar hur han ihärdigt övade och nu är han äntligen redo. Redo att göra karriär. Först vill han ta Manhattan, sedan Berlin.

I am guided...

Jag är vägledd...

Ah remember me, I used to live for music
Remember me, I brought your groceries in
Well it's Father's Day and everybody's wounded
First we take Manhattan, then we take Berlin

Ah, kom ihåg mig, jag brukade leva för musik
Kom ihåg mig, jag bar hem dina varor
Ja, det är fars dag och alla är sårade
Först tar vi Manhattan, sedan tar vi Berlin

Här säger Cohen till makten i Hollywood att de ska komma ihåg honom. Att de ska komma ihåg att han älskade musiken i början och att de ska komma ihåg att han har dragit in pengar till dem genom hans musik. I den judiska kulturen kan man säga att var dag är fars dag eftersom de respekterar deras fäder så extremt högt. Han beklagar sig över att judarna alltid ska uppleva sig som och/eller utge sig för att vara de sårade människorna.


Everybody knows (Alla vet)

Här avslöjar Cohen hur världen egentligen fungerar och säger att alla vet detta. Den stora massan vet givetvis inte någonting om detta förutom det ytterst ytliga att något måste vara fel. Men det är nog så att alla länders underrättelsetjänster och de som verkligen studerar detta helt klart vet hur det fungerar. Och fler och fler människor vaknar upp.

Cohen hävdar här att det är så många som vet (alla) att makteliten kommer att bli tvingade att släppa strypgreppet på människorna och upphöra med förtrycket.

Everybody knows that the dice are loaded
Everybody rolls with their fingers crossed
Everybody knows that the war is over
Everybody knows the good guys lost
Everybody knows the fight was fixed
The poor stay poor, the rich get rich
That's how it goes
Everybody knows

Alla vet att tärningarna är preparerade
Alla kastar med sina fingrar i kors
Alla vet att kriget är över
Alla vet att de goda killarna förlorade
Alla vet att matchen var uppgjord
De fattiga förblir fattiga, de rika blir rika
Det är så det funkar
Alla vet

Alla vet att makten fuskar och alla är med och försöker sko sig på samma omoraliska sätt, även om de vet innerst inne att det är ett oärligt system.

Alla vet att det andra världskriget är över. De många konflikter och det kalla kriget sedan dess är egentligen inte riktiga stor-konflikter utan handlar mest om att manipulera massorna och roffa åt sig tillgångar. Dvs det stora kriget är över och de goda, dvs Tyskland och dess allierade, förlorade så totalt. Cohen menar alltså häpnadsväckande att Tyskland var de goda. Är detta verkligen sant? Om du tänker bort allt du fått lära dig i skolan om kriget och förstår att det är vinnaren som skriver historien (enbart) och om du undersöker alla övergrepp som de allierade utförde. Om du också undersöker och genomskådar alla de lögner som vinnarna av kriget lurat i oss, kommer du fascineras av hur verkligen, inte minst, berättelser om ont och gott i krig är högst subjektiva!

Vidare hävdar Cohen att matchen var uppgjord! Var kriget verkligen uppgjort på förhand? Det är faktiskt ett helt realistisk men helt otroligt påstående!

 • Var det så att Hitler egentligen var en Rothchild? (ja, det verkar så).
 • Var det verkligen så att de stora bankerna finansierade båda sidorna av kriget? (ja).
 • Var det verkligen så att kriget framprovocerades av handelsbojkott av Japan och Tyskland? (ja).
 • Var det verkligen så att man krigsrustade i Tysklands närliggande länder och terroriserade den tyska befolkningen i dessa områden, så att man provocerade fram en aggression av Tyskland? (ja).
 • Var det verkligen så att judendomen förklarade krig mot Tyskland innan kriget bröt ut? (ja, det finns tydliga tidningsutklipp om detta).
 • Var det verkligen så att de allierade våldtog och mördade enormt många människor vid krigets slutskede? (ja).
 • Var det verkligen så att de allierade bombade Dresden urskillningslöst och mördade ca 600 000 människor bara över ett par dar? (ja).
 • Var det verkligen så att de allierade fällde två atombomber över 2 japanska städer? (ja).
 • Var det verkligen så att Hitler överlevde kriget och flydde till Argentina? (ja, förmodligen).
 • Är det verkligen så att anklagelsen att Tyskland mördade 6 miljoner judar är en lögn? (?)
 • Är det verkligen så att Israel aldrig hade kunnat skapats om förintelsen ej ägt rum och att judarna provocerades att fly från Tyskland för att kunna befolka ett då framtida Israel? (?)
 • Finns det verkligen ett dokument (Balfour-deklarationen) där den Engelska staten lovar Rothchild ett land i Palestina redan innan först världskriget var slut? (ja)

Kan det möjligtvis ha varit så att matchen var uppgjord, som Cohen tycks hävda?

Han säger vidare att de fattiga fortsatte att vara fattiga och de rika blev rika. Under krig är detta knappast ett kontroversiellt påstående då det är allmänt känt att det militärindustriella komplexet lever på krig.

Det är ju så det funkar! Alla vet…

Everybody knows that the boat is leaking
Everybody knows that the captain lied
Everybody got this broken feeling
Like their father or their dog just died
Everybody talking to their pockets
Everybody wants a box of chocolates
And a long stem rose
Everybody knows

Alla vet att båten läcker
Alla vet att kaptenen ljög
Alla har denna brustna känslan
Som om deras far eller hund precis dött
Alla premierar sina egna fickor
Alla vill ha en låda choklad
och en lång stjälkad ros
Alla vet

De flesta människor idag vet att samhället är ruttet – dvs båten läcker och kaptenen (dvs politikerna och statsministern) ljög.

Sedan kritiserar Cohen här att judarna går runt med denna brustna och olyckliga känslan – att det är de som är de mest förföljda och mest synd om i hela världen.

Sedan kritiserar Cohen igen den extremt låga moralen i samhället där alla bara premierar sig själva och alla vill vara populära och få pris. Alla vet att det är så…

Everybody knows that you love me baby
Everybody knows that you really do
Everybody knows that you've been faithful
Ah give or take a night or two
Everybody knows you've been discreet
But there were so many people you just had to meet
Without your clothes
And everybody knows

Alla vet att du älskar mig baby
Alla vet att du verkligen gör det
Alla vet att du har varit trogen
Ah, förutom en natt eller två
Alla vet att du varit diskret
Men det var så många du bara var tvungen att träffa
Utan dina kläder
Och alla vet

Detta stycke hävdar jag vara ett trick av Cohen för att göra sin mycket allvarliga sång-text mera populär genom att flörta med det sexuella och hemlighetsfulla begäret hos främst kvinnor… Kanske skulle en mera sekundär mening med stycket kunna vara att ytterligare understryka maktens dubbelmoral och lurendrejeri.

Everybody knows, everybody knows
That's how it goes
Everybody knows

Alla vet, alla vet
Det är så det fungerar
Alla vet

Everybody knows, everybody knows
That's how it goes
Everybody knows

Alla vet, alla vet
Det är så det fungerar
Alla vet

And everybody knows that it's now or never
Everybody knows that it's me or you
And everybody knows that you live forever
Ah when you've done a line or two
Everybody knows the deal is rotten
Old Black Joe's still pickin' cotton
For your ribbons and bows
And everybody knows

Alla vet att det är nu eller aldrig
Alla vet att det är jag eller du
Alla vet att man lever för evigt
Ah, när du snortat en lina eller två
Alla vet att avtalet är ruttet
Gamla mörkhyade Joe plockar fortfarande bomull
Till dina band ock rosetter
Och alla vet

Cohen menar mycket riktigt att det är nu eller aldrig för makteliten. Internet har väckt upp en otrolig mängd människor och vi går inte längre på lögnerna vi hör i massmedia. Det är allmänt känt att det rör sig om propaganda och fake news och massmedias lögner avslöjas dagligen för den som läser de alternativa medierna. Ifall makteliten inte lyckas med sin nya världsordning nu så kommer det vara kört för dem. Lögn efter lögn avslöjas och snart återstår bara ett tredje världskrig som alternativ för att i tillräcklig mån kunna kuva massorna.

När han säger att det är du eller jag, talar han till makteliten och syftar förmodligen på att han representerar de vanliga människorna och att antingen kommer de falska judarna ta makten med en världslig totalitär regim eller så kommer deras lögner att avslöjas. Men notera att det är egentligen inte judar som är problemet utan det är judarnas, de kristnas och muslimernas dolda regeringar. Som jag säger ovan: De är inte judar, de är satans synagoga.

Man ser också att något är allvarligt fel med de som styr våra samhällen, för fattiga arbetare utnyttjas fortfarande i mycket stor utsträckning.

And everybody knows that the Plague is coming
Everybody knows that it's moving fast
Everybody knows that the naked man and woman
Are just a shining artifact of the past
Everybody knows the scene is dead
But there's gonna be a meter on your bed
That will disclose
What everybody knows

Och alla vet att farsoten kommer
Alla vet att det går snabbt
Alla vet att den nakna mannen och kvinnan
Bara är ett skinande historiskt feltänk
Alla vet att tillställningen är slut
Men det kommer att finnas en mätare på din säng
Som kommer avslöja
Det alla redan vet

För att kunna skapa en totalitär världsregering måste man skapa förutsättning i form av riktiga problem som man sedan kan erbjuda en lösning på i form av en dold världsdiktatur (NWO). Eftersom man samtidigt vill få ner antalet människor på jorden har man säkerligen utvecklat ett flertal hemliga militära biologiska stridsmedel. Möjligtvis attackerar de endast specifika raser till råga på allt. Cohen menar att farsoten kommer och att det kommer att gå snabbt.

När Cohen säger att den nakna mannen och kvinnan bara är ett påhitt syftar han på Adam och Eva och att mänskligheten inte startade på det sättet. Anledningen till att mänskligheten har utvecklats från ett fåtal individer på bara några hundra tusen år är snarare att utrotningar skett, liknande de som nämns i Bibeln, t ex Noaks Ark.

Cohen menar att den fruktansvärda planen för mänskligheten som makteliten planerar har skitit sig. För det finns faktiskt en riktig chans att makteliten inte kommer att lyckas med sin kupp. Det Cohen menar med en mätare vid sängen som kommer tala om det vi redan vet kan vara en lögndetektor som kommer att användas på makteliten då de kommer att sättas i fängelse för deras stora bedrägeri.

And everybody knows that you're in trouble
Everybody knows what you've been through
From the bloody cross on top of Calvary
To the beach of Malibu
Everybody knows it's coming apart
Take one last look at this Sacred Heart
Before it blows
And everybody knows

Och alla vet att du har problem
Alla vet vad du har haft i görningen
Från det blodiga korset på Golgatas topp
Till stranden i Malibu
Alla vet att det är under upplösning
Ta en sista titt på detta heliga hjärta
Innan det exploderar
Och alla vet

Att makteliten har problem med människornas snabba uppvaknande diskuterar jag ovan. Och man vet redan vad de har haft i görningen, ända från Golgata där judarna korsfäste Jesus, till 2000 år senare ända till Malibu som ligger långt ut på USA’s västkust ganska nära Hollywood. Cohen menar att man mycket väl vet att lögnerna och de onda maktstrukturerna är under upplösning och att de ska titta på Cohens hjärtliga gärningar innan hans liv är över.

Everybody knows, everybody knows
That's how it goes
Everybody knows

Alla vet, alla vet
Det är så det fungerar
Alla vet

Everybody knows, everybody knows
That's how it goes
Everybody knows

Alla vet, alla vet
Det är så det fungerar
Alla vet

Everybody knows

Alla vet ...


The Future (Framtiden)

Här klär sig Cohen i den hemliga maktelitens kläder och för ironiskt dess talan. Vidare hävdar Cohen att han har sett framtiden och att det är mord. De himmelska makterna kommer stiga ner på Jorden och sätta stopp för mänskligheten och våra onda gärningar.

Give me back my broken night
my mirrored room, my secret life
it's lonely here,
there's no one left to torture

Ge tillbaks min brutna natt
mitt spegelvända rum, mitt hemliga liv
Det är ensamt här,
det finns ingen kvar att tortera

I framtiden då maktelitens onda plan implementerats önskar Cohen, som för maktenelitens talan, att han vill få tillbaka den brutna natten. Den brutna natten syftar till det de gör i hemlighet då alla andra sover. Han syftar förmodligen på maktelitens hemliga liv där de torterar och utövar sin pedofili. Efter att planen blivit utförd finns det ingen mer att tortera, det är ensamt.

Give me absolute control
over every living soul
And lie beside me, baby,
that's an order!

Ge mig absolut kontroll
över varje levande själ
och lägg dig bredvid mig, älskling
-Det är en order!

Dessa rader ger uttryck för maktelitens sjuka totalitära härskarmoral, där man ska ha total kontoll över alla människor. Ordern att någon ska lägga sig bredvid honom handlar om total kontroll och sexslaveri.

Give me crack and anal sex
Take the only tree that's left
and stuff it up the hole
in your culture

Ge mig crack och analsex
Ta det sista trädet som är kvar
och stoppa upp det i hålet
i er kultur

Här syftar Cohen på maktelitens uppmuntrande till sjuka kultur med t ex knark och analsex. Det sista trädet handlar om hur vi människor förbrukar vår planet och Cohen tycker att makten kan ”stoppa upp det” i dess kultur som tydligen innehåller ett stor hål (kulturen är alltså långt ifrån fullkomlig).

Give me back the Berlin wall
give me Stalin and St Paul
I've seen the future, brother:
it is murder.

Ge mig Berlinmuren tillbaks
Ge mig Stalin och St Paul
Jag har sett framtiden, broder:
Det är mord.

Cohen, som ironiskt för maktelitens talan, vill ha tillbaka Berlinmuren, Stalin och St Paul. Han har sett framtiden och det rör sig om mord.

Aposteln Saint Paul, även vid namn Saul of Tarsus, var den som förde kristendomen ut till de icke-judiska människorna. Man säger att han var Jesus främsta budbärare. Men Saul var också en som förföljde kristna och mördade dem. Saul skall ha hört Jesus röst som frågade honom varför han förföljde honom. Saul skall sedan ha blivit omvänd. Cohen verkar dock ha den tydliga åsikten att han är jämställd med den fruktansvärda falsk-juden Stalin, vars riktiga namn var Iosif Vissarionovich Dzhugashvili (detta namn var såklart hemligt för att folket inte skulle kunna koppla ihop kommunismens ofantliga mördande med judarna, som i hemlighet hade legat bakom den bolsjevistiska revolutionen.

I den här texten kan jag inte avgöra ifall det är makteliten eller ifall det är Gud som kommer att utföra mördandet. Men det är klart att planen om framtiden innefattar ett omfattande mord på människor, oavsett om det rör sig om en syndaflod (av Gud nedan) eller ett övertagande via den nya världsordningen, NWO (ovan).

Things are going to slide,
slide in all directions
Won't be nothing
Nothing you can measure anymore
The blizzard, the blizzard of the world
has crossed the threshold
and it has overturned
the order of the soul

Saker kommer att glida,
glida i alla riktningar
Kommer inte vara något,
någonting som du kan mäta längre
Snöstormen, världens snöstorm
har nått tröskeln
och den har upphävt
själens ordning

Här syftar Cohen på en syndaflod som kommer att förgöra mänskligheten. Mänsklighetens onda gärningar har fått syndafloden att nå upp till tröskeln. I samband med syndafloden kommer själens ordning att upphävas. Det vill säga att organiseringen av hur själarna vandrar mellan död och återfödelse kommer upphävas.

When they said REPENT REPENT
I wonder what they meant
When they said REPENT REPENT
I wonder what they meant
When they said REPENT REPENT
I wonder what they meant

När de sa: -Omvänd er! -Omvänd er!
Undrar jag vad de menade ...
När de sa: -Omvänd er! -Omvänd er!
Undrar jag vad de menade ...
När de sa: -Omvänd er! -Omvänd er!
Undrar jag vad de menade ...

Här ifrågasätter Cohen ironiskt vad man kunde menat med att man skulle omvända sig. Ordet repent (omvända sig) betyder att man både skall be gud om förlåtelse och att man skall upphöra med sitt dåliga beteende.

You don't know me from the wind
you never will, you never did
I'm the little jew
who wrote the Bible

Du känner inte skillnad på mig och vinden
Det kommer du aldrig göra, du gjorde det aldrig
Jag är den lilla juden
som skrev Bibeln

Nu övergår Cohen från att ironiskt föra maktelitens talan till att föra sin egen. Han menar att han tillhör den typen av judar som skrev bibeln. Han tar avstånd från de falska judarna genom att påtala att de inte förstår sig på hans typ. Det kommer de aldrig att göra och det har de aldrig gjort.

I've seen the nations rise and fall
I've heard their stories, heard them all
but love's the only engine of survival

Jag har sett nationer resa sig och falla
Jag har hört historier, hört dem alla
Men kärleken är den enda motorn för överlevnad

Här förklarar Cohen att han är väl insatt i hur och varför nationer bildas och förstörs. Han har studerat alla dessa historier. Man kan tro att maktelitens psykopatiska maktspel över nationer är viktigt, men det är endast kärleken som är motorn till överlevnad.

Your servant here, he has been told
to say it clear, to say it cold:
It's over, it ain't going any further

Din betjänt här, han har fått sagt till sig
att säga det tydligt, att säga det kallt:
-Det är över, det går inte längre

Här gör Cohen ett trick! Texten stämmer inte överens med det han sjunger. I texten står det ”servant” som betyder betjänt, men han sjunger ”Zealot” eller ”sell-out”. Zealots var en rebellisk rörelse under första århundradet e Kr. som ville frigöra landet från romarna. Att vara en ”sell-out” betyder att man säljer ut eller sviker den egna gruppen. Det är ju just detta som Cohen gör när han berättar om maktelitens planer för framtiden. Han säljer ut sina ”egna” även om han hävdar att han faktiskt inte tillhör dem.

Cohen har fått berättat för sig att han ska säga det tydligt och säga det klart: Makteliten, satans synagoga, den Khazariska maffians tid är över, de kommer inte klara att behålla deras förtryck.

And now the wheels of heaven stop
you feel the devil's riding crop
Get ready for the future:
it is murder

Och nu stannar himlens hjul
Du känner hur djävulen skördar
Gör dig redo för framtiden:
Det är mord

Cohen talar om att de himelska krafterna som driver världen framåt kommer att stanna och djävulen kommer skörda sina offer. Gör dig redo för framtiden för det handlar om mord på mänskligheten.

Things are going to slide ...

Saker kommer att glida ...

When they said REPENT REPENT ...

När de sa: -Omvänd er! -Omvänd er! ...

There'll be the breaking of
the ancient western code
Your private life will suddenly explode
There'll be phantoms
There'll be fires on the road
and the white man dancing

Den urgamla västerlänska koden
kommer att knäckas
Ditt privatliv kommer plötsligt att explodera
Det kommer vara vålnader
Det kommer vara eld på vägen
och den vita mannen dansar

Här berättar Cohen att man kommer förstöra den urgamla moraliska koden i de västerliga samhällena. Detta har man gjort t ex med hjälp av pornografi, prostitution, musik och filmer med usel moral. Detta kommer att trasa sönder ditt privatliv. Detta beteende kommer att kalla till sig demoner och kravaller (eld) på gatorna. Den vita mannen kommer dansa, som marionetter, då de blir styrda och manipulerade som marionett-dockor, av de som styr i bakgrunden, som så många gånger förr.

You'll see a woman hanging upside down
her features covered by her fallen gown
and all the lousy little poets coming round
tryin' to sound like Charlie Manson
and the white man dancin'

Du kommer se en kvinna hänga upp och ned
hennes former täckta av hennes fallna klänning
och alla de odugliga små poeterna kommer fram
och försöker låta som Charlie Manson
och den vita mannen dansar

Här beskriver bildligt Cohen om en apokalyptsik framtid med en skändad och död kvinna. Alla de olika nyhetsbyråerna med dess poeter kommer fram med sina patetiska förök att beskriva världsläget. De gör sitt bästa för att låta som Charles Manson – en sinnessjuk poetisk massmördare som övertalade många människor att mörda varandra. Han mördade dock ingen själv utan övertalade andra att göra det själva. Den vita mannen dansar...

Give me back the Berlin wall
Give me Stalin and St Paul
Give me Christ or give me Hiroshima

Ge mig Berlinmuren tillbaks
Ge mig Stalin och St Paul
Ge mig Jesus eller ge mig Hiroshima

Här målar Cohen upp den framtid som kan fås i och med Berlinmuren, Stalin och St Paul. Han säger att antingen vill han ha Jesus (enl Cohen var Jesus prinsen av fred) eller ingenting. Han väljer helltre utplåning (Hiroshima) än maktelitens sjuka plan.

Destroy another fetus now
We don't like children anyhow
I've seen the future, baby:
it is murder

Förstör ytterligare ett foster
Vi gillar ju ändå inte barn
Jag har sett framtiden, älskling:
Det är mord.

Här syftar nog Cohen på alla aborterade foster och läkelmedelindustrins sjuka handel med dem. Han påstår att de inom makteliten ändå inte tycker om barn. Han hävdar att han har sett framtiden, kallar makteliten för älskling och påminner dem om att det är mord.

Things are going to slide ...

Saker kommer att glida ...

When they said REPENT REPENT ...

När de sa: -Omvänd er! -Omvänd er! ...


Många frimurare har blivit totalt grundlurade. De är med i en organisation där de inte vet vem som styr eller vad agendan är. Frimureriet fungerar som ett filtreringssystem för att hjälpa de sjukaste och mest kontrollerbara människorna till höga positioner i vårt samhälle.
Av Nils, 2023-03-19
Det är förbluffande hur mycket som Leonard Cohen avslöjar om makteliten och dess agenda. Eftersom maktelitens värld är okänd hos många kommer jag först berätta kort om hemligheterna kring hur världen, de som styr och dess hemska plan för framtiden ser ut. Sedan kommer jag sakligt gå igenom några sång-texter och förklara dess redan faktiskt ganska tydliga budskap.
Av Nils, 2018-06-04
Napoleons goda kamp för Frankrike och dess folk i början av 1800-talet har grovt förvanskats! Hade Napoleon lyckats med att regera Frankrike och influera de europeiska affärerna, hade Rothschilds Nya Världs-Ordnings-kommunism blivit dödad i sin linda. Så vore även den judiska farsoten med penga-belåning, vilken fortfarande förslavar Europa och USA.
Av Nils, 2019-12-29
Här kan du lyssna på Bill Coopers gigantiska arkiv. Han var en fantastisk grävade journalist med bakgrund inom militären. Han hade en egen radioshow och skrev en mycket populär bok, Behold a Pale Horse. Han älskade den amerikanska konstitutionen och var en nagel i ögat på den djupa staten. Han avslöjade många djupa konspirationer och är mycket trovärdig. Han föddes 6 Maj 1943 och mördades av civilklädda poliser framför hans hus, vid midnatt 6 November 2001.
Av Nils, 2021-01-06
Mystery Babylon är den urgamla religionen som fortfarande styr vårt samhälle i bakgrunden. Religionen är utformad för att med hemliga nätverk förslava mänskligheten genom socialism och satanism. Den hatar Jesus eftersom man anser att kristendomen har förvanskat denna ursprungliga religion.
Av Nils, 2021-01-17
Den Khazariska maffian verkar vara roten till otroligt mycket ont här i världen. En ytterst verklig, rasistisk och satanistisk maffia som hotar samtliga människor på planeten.
Av Nils, 2017-12-29
I denna artikel avslöjas Hitlers band till Rothschild-familjen. Den förklarar att den ytterst onda makteliten finansierar båda sidor i alla konflikter och styr mänskligheten genom att söndra och härska.
Av David Icke, 2003-08-17
Några månader innan hans död avslöjar topp-författaren Jim Marrs fullkomligt illuminatiordern. Det blev, kanske inte förvånande, hans sista bok. Den vågar lysa upp maktens hemliga och mörka lögner med otaliga citat och referenser. Boken är en fantastisk sammanfattande grundbult för framtiden.
Av Nils, 2021-05-14