DoldaSkolan.se

"De vet att det finns en makt någonstans så organiserad, knappt märkbar, så vaksam, så sammankopplad, så komplett, så genomträngande, att de inte nör tala högre än de andas då de tala fördömande om den"

U.S. President Woodrow Wilson (1856-1924)

"Somliga tror till och med att att vi är del i en hemlig sammanslutning som arbetar mot USA's intressen, och karakteriserar min familj och mig som 'internationalister' och att vi konspirerar med andra runt om i världen för att bygga en mer integrerad global politisk och ekonomisk struktur, en enhetlig värld så att säga.
Ifall detta är anklagelsen, då står jag skyldig, och jag är stolt över det."

David Rockefeller (1915-2017)

"Vi står på gränsen till en global omstrukturering. Allt vi behöver är den rätta stora krisen och nationerna kommer att acceptera den nya världsordningen."

David Rockefeller talar på FNs företagskonferens 1994.

David Rockefeller (1915-2017)

"den riktiga sanningen är den, som du och jag vet, att finanselement inom de stora maktstrukturerna har ägt den amerikanska regeringen sedan Andrew Jacksons tid [president 1829-1837]."

U.S. President Franklin D. Roosevelt (1933 – 1945)

"Om kongressen har fått rätten att genom konstitutionen själva trycka upp pengar, vilket har givits dem, då skall inte detta delegeras till andra individer eller företag."

U.S. President Andrew Jackson (1829-1837)

"Regeringen ska skapa, ge ut och cirkulera alla pengar och krediter som behövs för att tillgodose regeringens finansieringskraft samt konsumenternas köpkraft. Genom att anta dessa principer skulle skattebetalarna bli besparade enorma summor ränta. Pengar skulle sluta att vara mästaren och istället bli tjänaren åt mänskligheten."

U.S. President Abraham Lincoln (1861-1865)

"Det är väl att befolkningen inte förstår vårt bank- och pennings-system, för ifall de gjorde det, tror jag att det skulle bli revolution innan morgonen nästa dag."

U.S. Industrialist Henry Ford (1863-1947)

Maktens historia
Makten brott
• Napoleon mot Rothschild
Napoleons goda kamp för Frankrike och dess folk i början av 1800-talet har grovt förvanskats! Hade Napoleon lyckats med att regera Frankrike och influera de europeiska affärerna, hade Rothschilds Nya Världs-Ordnings-kommunism blivit dödad i sin linda. Så vore även den judiska farsoten med penga-belåning, vilken fortfarande förslavar Europa och USA.
Av Nils, 2019-12-29


• Var Hitler en Rothschild?
I denna artikel avslöjas Hitlers band till Rothschild-familjen. Den förklarar att den ytterst onda makteliten finansierar båda sidor i alla konflikter och styr mänskligheten genom att söndra och härska.
Av David Icke, 2003-08-17


Maktens ursprung
• Khazariska Maffian
Den Khazariska maffian verkar vara roten till otroligt mycket ont här i världen. En ytterst verklig, rasistisk och satanistisk maffia som hotar samtliga människor på planeten.
Av Nils, 2017-12-29

• Bill Cooper
Här kan du lyssna på Bill Coopers gigantiska arkiv. Han var en fantastisk grävade journalist med bakgrund inom militären. Han hade en egen radioshow och skrev en mycket populär bok, Behold a Pale Horse. Han älskade den amerikanska konstitutionen och var en nagel i ögat på den djupa staten. Han avslöjade många djupa konspirationer och är mycket trovärdig. Han föddes 6 Maj 1943 och mördades av civilklädda poliser framför hans hus, vid midnatt 6 November 2001.
Av Nils, 2021-01-06

• Jim Marrs illuminati
Några månader innan hans död avslöjar topp-författaren Jim Marrs fullkomligt illuminatiordern. Det blev, kanske inte förvånande, hans sista bok. Den vågar lysa upp maktens hemliga och mörka lögner med otaliga citat och referenser. Boken är en fantastisk sammanfattande grundbult för framtiden.
Av Nils, 2021-05-14

• Mystery Babylon
Mystery Babylon är den urgamla religionen som fortfarande styr vårt samhälle i bakgrunden. Religionen är utformad för att med hemliga nätverk förslava mänskligheten genom socialism och satanism. Den hatar Jesus eftersom man anser att kristendomen har förvanskat denna ursprungliga religion.
Av Nils, 2021-01-17


Maktens ideologi
• Frimuraren
Många frimurare har blivit totalt grundlurade. De är med i en organisation där de inte vet vem som styr eller vad agendan är. Frimureriet fungerar som ett filtreringssystem för att hjälpa de sjukaste och mest kontrollerbara människorna till höga positioner i vårt samhälle.
Av Nils, 2023-03-19

• Protokollen
En av världens mest läsvärda böcker! Den mycket sjuka och onda satanistiska makt som för länge sedan infiltrerat och tagit över de ledande rörelserna bland judar, kristna och muslimer avslöjas här. Detta dokument är satanisternas egen plan för att förslava världen.
Författare: Okänd, Slutet av 1800-talet

• Leonard Cohens texter förklarade
Det är förbluffande hur mycket som Leonard Cohen avslöjar om makteliten och dess agenda. Eftersom maktelitens värld är okänd hos många kommer jag först berätta kort om hemligheterna kring hur världen, de som styr och dess hemska plan för framtiden ser ut. Sedan kommer jag sakligt gå igenom några sång-texter och förklara dess redan faktiskt ganska tydliga budskap.
Av Nils, 2018-06-04


Artikel-kommentar av
Nils
Jag beundras av David Ickes otroliga förmåga att se igenom vår falska historieförklaring. Otroligt mycket vi fått lära oss av massmedia och i skolan är mycket riktigt 100% falskt. Här avslöjas toppen av isberget. Vill vi har fred och lycka på jorden är det detta vi behöver fokusera på.

Var Hitler en Rothschild?

Den officiella historieförklaringen är bara en slöja för att dölja sanningen om vad som verkligen hände. När slöjan lyfts upp ser vi, om och om igen, att det inte bara är den officiella versionen som är osann, den är ofta 100% fel.

Figur 1: Familjen Rothschild
I fallet Rothschild-familjen, var dess blodlinje tidigare känd som bland annat Bauer, en av de mest beryktade svart-ockulta blodlinjerna på medeltiden i Tyskland. De blev kända som Rothschild (Rödsköld eller Rotes-schild på tyska) på 1800-talet då en finansiell dynasti grundades i Frankfurt av Mayer Amschel Rothschild i sammarbete med Illuminati-huset (Illuminati) Hesse med andra.

De tog sitt namn från den röda skölden eller hexagrammet / Davidsstjärnan på framsidan av sitt hus i Frankfurt.

Davidsstjärnan eller Salons sigill är en gammal esoterisk symbol som endast blev associerad med judiska människor efter att Rothschilds valde att använda den. Den har absolut ingen koppling till "David" eller "Solomon", vilket judiska historiska källor bekräftar.

Rothschilds är en av de främsta Illuminati-blodlinjerna på planeten och de är formskiftande reptiler (se The Biggest Secret).

Guy de Rothschild, av det franska huset, leder denna blodlinje-dynasti idag. Han är en av de mest groteska förespråkarna av trauma-baserad sinnes-kontroll, faktiskt den alra främsta enligt många av dem som har lidit nådelöst under hans tortyr. Jag är alltid försiktig med att använda ordet ordet ondska, men om ondskan är motsatsen till livet, är Guy de Rothschild helt och hållet ond.

Han står för motsatsen till livet. Han har varit personligt ansvarig för tortyr och död för miljontals barn och vuxna, antingen direkt eller genom de han kontrollerar. Han utför sataniska ritualer som alla dessa blodlinjer alltid har gjort, och gud vet hur många mänskliga offer som han varit inblandad i.

Om det jag säger är fel, kan ju Guy de Rothschild anmäla mig till domstol och låt oss avslöja bevisen. Du är en mång-miljardär som styr både domstolarna och media. Jag har nästan ingenting. Jag borde därför vara en lätt match. Så kom igen, herr Rothschild, visa vad du kan. Låt oss ta dessa påståenden till den offentliga arenan och få dig och mig i vittnesbåset. Gör min dag.

Jag kan redan höra anklagelserna som fördömer mig som "antisemit" eftersom Rothschild hävdar att han är "jude". Organisationer som Anti-Defamation League och B'nai B'ith har redan gjort kraftiga ansträngningar för att brännmärka mig på detta sätt för att exponera Rothschilds så att jag slutar uttala mig offentligt. Så underligt då, att båda organisationerna skapades av, och fortsätter att vara finansierade av, Rothschilds. Bara en osannolikt sammanträffande, inget att oroa sig för.

B'nai Brith betyder, på lämpligt sätt, "Alliansens Söner" och grundades av Rothschilds 1843 som en intelligensarm för att fördöma och förstöra legitima forskare med etiketten "antisemit".

Många av deras företrädare stödde öppet slaveriet under amerikanska inbördeskriget och idag försöker de fördöma några svarta ledare som "antisemitiska" eller "rasistiska". Varje år tilldelar Anti Defamation League deras "Frihets-fackla" (den klassiska Illuminati-symbolen) till den person som de tror har tjänat deras mål mest. Ett år gav de den till Morris Dalitz, en medlem av det ökända Meyer Lansky-syndikatet som terroriserade Amerika. Perfekt val.

Självklart kommer den känslomässiga styrkan att fördöma någon som anti-semit från den sjuka förföljelsen av det judiska folket av Adolf Hitlsers nazister. Att avslöja eller ifrågasätta Rothschilds handlingar eller någon annan judisk person eller organisation sammanställs med att vara "nazist" och "antisemit", den allomfattande etiketten som har diskrediterat så många forskare och stoppat dem att ha möjlighet att prata offentligt på grund av protester av icke-tänkande robotradikaler och vägran att hyra ut möteslokaler.

Jag har själv känt av det här ibland, inte minst i östra Kanada, tack vare en kampanj av B'nai B'ith och Anti-Defamation League (som tillbringar hela sin tid till att svartmåla människor). Båda organisationerna, jag upprepar, är skapade och kontrollerade av Rothschilds.

Verkar det inte konstigt, det som jag har dokumenterat i The Truth Shall Set You Free och The Biggest Secret tillsammans med oändligt många andra forskare och lärda, blev Adolf Hitler och nazisterna skapade och finansierade av ... Rothschilds.

Det var de som arrangerade så att Hitler kom till makten genom de hemliga Illuminati-ordrarna i Tyskland så som Thule Society och Vril Society som de skapade genom sina tyska nätverk. Det var Rothschilds som finansierade Hitler genom Bank of England och andra brittiska och amerikanska källor som Rothschilds bank Kuhn, Loeb och Co, som också finansierade den ryska revolutionen.

Själva hjärtat av Hitlers krigsmaskin var kemi-jätten, I.G. Farben, som hade en amerikansk arm som kontrollerades av Rothschilds genom deras lackej, familjen Warburg.

Paul Warburg, som manipulerade fram den privatägda "centralbanken" i USA, Federal Reserve, 1913, var med i styrelsen för amerikanska I.G. Faktum är att Hitlers I.G. Farben, som körde slavarbetarlägen vid Auchwitz, i verkligheten var en del av Standard Oil, officiellt ägd av Rockefellers, men som i verkligheten skapats av Rothschilds.

Läs And The Truth Shall Set You Free ( The Truth Shall Set You Free och The Biggest Secret ) för en detaljerad bakgrund och andra delar av denna historia.

Rothschilds ägde också de tyska nyhetsbyråerna under båda världskrigen och kontrollerade således flödet av "information" till tyskar och omvärlden. Som en överraskning fann de allierade trupperna när de kom in i Tyskland att I.G. Farben-fabrikerna, själva kärnan i Hitlers krigshandling, inte hade drabbats av massbombningen och inte heller hade Ford-fabrikerna, en annan Illuminati-support till Hitler. Andra fabriker i närheten hade demolerats av bombningarna.

Så kraften bakom Adolf Hitler, arbetandes för Illuminati var Rothschilds hus, den så kallade "judiska" blodlinjen som hävdar att den stöder och skyddar den judiska tron och dess människorna. Faktum är att de använder och missbrukar det judiska folket för sina egna fruktansvärda ändamål. Rothschilds, som Illuminati i allmänhet, behandlar den judiska folkmassan med fullständigt förakt.

De är, så som resten av den globala befolkningen, bara boskap som används för att främja agendan för global kontroll och makt genom ett nätverk av inavlade blodslinjer, inpregnerade med en reptilisk genetisk kod, och kända för forskare som Illuminati.

Faktum är att Illuminati är så fullständigt besatt av sin blodslinje på grund av reptiliska genetiska koden, att det inte fanns någon möjlighet att någon som Hitler skulle komma till makten under de vitala omständigheterna för Illuminati, om han inte var av den reptiliska blodlinjen. Om du tittar någon annanstans på den här webbplatsen (googla på http://www.bibliotecapleyades.net/ och David Icke) ser du hur samma blodlinje har hållit de kungliga, aristokratiska, finansiella, politiska, militära och mediella krafternas ställning i världen i bokstavligen tusentals år.

Detta är den blodlinje som har producerat alla de 42 presidenterna i USA sedan och inklusive George Washington år 1789. Det är blodlinjen för favoriten till att vinna valet 2000, George W. Bush.

Andra världskrigets ledare, Roosevelt, Churchill och Stalin var av blodlinjen och även frimurare och satanister. De hjälptes med manipulation till makten, och deras länders krigsansträngningar finansierades av Rothschilds och de andra Bloodlines i Illuminati.

Figur 2: Hitler
Så man vill alltså att vi ska tro att när den här gruppen som bevisligen finansierade Adolf Hitlers väg till makten och hans krigsmaskin, skulle låta denna ledare vara den udda, den med avgörande betydelse för agendan och inte samtidigt tillhöra blodlinjen?

Men vänta. Hitler kunde inte vara av samma blodlinje som Rothschilds eftersom, som vi alla vet, är Rothschilds försvarare av judiska folket som Hitler slaktade tillsammans med kommunister, zigenare och andra som motsatte sig honom eller som han ville eliminera av andra skäl. Rothschilds är judiska, de skulle aldrig kunna göra något sådant.

Jasså.

Enligt en bok av en psykoanalytiker, Walter Langer, som heter The mind of Hitler, var inte bara Hitler stödd av Rothschilds, han VAR en Rothschild.

Denna uppenbarelse passar som hand i handske med Rothschilds handlingar och andra Illuminati-blodlinjer i Tyskland som hjälpte Hitler fram som diktator över nationen. Han stöddes också av den brittiska kungafamiljen, the House of Windsor (i verkligheten det tyska huset Saxe-Coburg-Gotha), och de inkluderade den brittiska kungliga "krigshjälten", Lord Mountbatten, en Rothschild och satanist.

Deras kungliga släktingar i Tyskland, som du aldrig skulle få för dig att tro, skulle stödja en kille så uppenbart från gatan som Hitler, var bland hans mest entusiastiska anhängare. Men såklart visste de vem han egentligen var. Det finns ingen möjlighet i världen när du gör en studie av Illuminati-besattheten med blodlinjen att Hitler inte skulle ha varit en av dem.

Langer skriver:

"Adolfs far, Alois Hitler, var den utomäktenskapliga sonen till Maria Anna Schicklgruber. Det ansågs allmänt att fadern till Alois Hitler (Schicklgruber) var Johann Georg Hiedler. Det finns vissa människor som allvarligt tvivlar på att Johann Georg Hiedler var fadern till Alois ... [ett österrikiskt dokument var] förberett som visade att Maria Anna Schicklgruber bodde i Wien när hon födde.

Vid den tiden var hon anställd som tjänare i Baron Rothschilds hem. Så snart familjen upptäckte hennes graviditet skickades hon tillbaka hem ... där Alois föddes. "

Langers information kom från den höga Gestapo-chefen, Hansjurgen Koehler, publicerad 1940 under titeln "Insidan av Gestapo". Han skriver om utredningarna om Hitlers bakgrund som utförs av den österrikiska kanslern Dolfuss i Hitlers familjefiler.

Koehler såg faktiskt en kopia av Dolfuss-dokumenten som gavs till honom av Heydrich, överguden till nazistens hemliga säkerhetstjänst. Dokumenten, skrev han, "orsakade ett sådant kaos som inga dokumment i världen någonsin orsakat förut" (Inne i Gestapo, s 143).

Han avslöjade också att:

"Den andra bunten i den blå dokumentfilen innehöll de handlingar som Dolfuss samlat in. Den kroppsligen lilla, men storhjärtade österrikiska kanslaren måste ha känt genom en sådan personlig fil att han skulle kunna kontrollera Hitler ... Hans uppgift var inte svårt, som ledare i Österrike kunde han lätt ta reda på Adolf Hitlers personuppgifter och familj, som föddes på österrikisk mark ...

Genom de ursprungliga födelsecertifikaten, polisregisteringskorten, protokoll etc., alla vilka låg med i den ursprungliga akten, lyckades den österrikiska kanslaren samla de ojämnaste delarna av pusslet och skapa en mer eller mindre logisk enhet.

En liten tjänsteflicka ... (Hitlers mormor) ... kom till Wien och blev tjänare, för främst ganska rika familjer. Men hon hade otur; hon hade blivit förförd och var på väg att få ett barn. Hon återvände hem till sin by för att få ro ... Var var den lilla tjänsteflickan i Wien? Detta var inte ett så värst svårt problem.

Mycket tidigt hade Wien infört ett tvångsregistrerings-system. Både tjänstefolk och arbetsgivare riskerade stora böter om de försummade denna skyldighet. Kansler Dolfuss lyckades hitta registreringskortet. Den lilla oskyldiga tjänsteflickan hade varit tjänare vid ... Rothschilds herrgård… och Hitlers okända farfar måste förmodligen letas efter i detta magnifika hus. Dolfuss-filen slutade med detta uttalande."

Hade Hitlers beslutsamhet att ta över Österrike någonting att göra med hans önskan att förstöra registren över hans släktskap?

En korrespondent som har omfattande undersökt detta ämne skriver:

"Det verkar för mig som om Hitler visste om hans släktband långt före hans arbete som politiker. Liksom hans far före honom, när levernet blev hårt, gick Hitler familj till Wien. Hitlers far lämnade sin hemby i en tidigt stadium för att söka sin förmögenhet i Wien. När Hitler blev föräldralös, efter att hans mamma dog i december 1907, åkte han till Wien inte långt efter begravningen.

Där tycktes han vara ur sikte i tio månader! Vad som hände under dessa tio månaders vistelse i Wien är ett komplett mysterium som historieböckerna inte belyser. Det är förnuftigt att tro, nu när det blivit uppenbart att Hitler var en Rothschild, att han och hans kusiner bekantades, och hans potential för framtida familjeinsatser förstorades".

Rothschilds och Illuminati producerar i deras äktenskap många avkommor i sina hemliga avelsprogram och dessa barn tas upp under andra namn med andra föräldrar.

Precis som Bill Clinton, som nästan säkert är en Rockefeller, producerad på samma sätt, fortsätter dessa "vanliga barn från vanliga bakgrunder" att vara utomordentligt framgångsrika inom sitt valda område. Hitler skulle också ha producerat inofficiella barn för att upprätthålla sin blodlinje och det lär uppenbarligen finnas människor från hans blodlinje vid liv idag.

Så vilken Rothschild var Hitlers farfar? Mitt tack till en webbplats-korrespondent för dessa ytterligare, uppdaterade, informationerna i denna artikel. En man har forskat på denna historia i detalj.

Alois, Hitlers far, föddes 1837 under den tid då Salomon Mayer var den enda Rothschild som bodde i Wiens herrgård. Även hans fru bodde inte där eftersom deras äktenskap var så illa att hon bodde i Frankfurt. Deras son, Anselm Salomon, tillbringade större delen av sitt arbetsliv i Paris och Frankfurt, borta ifrån Wien och hans far.

Fadern Salomon Mayer som ensam bodde i Wiens herrgård där Hitlers mormor arbetade, är den främsta och mest uppenbara kandidaten.

Och Hermann von Goldschmidt, sonen till Salomon Mayers seniora bokhållare, skrev en bok publicerad 1917, som hävdade följande om Salomon:

"... vid 1840-talet hade han utvecklat en något hänsynslös entusiasm för unga tjejer .."

och

"Han hade en liderlig passion för mycket unga tjejer, hans äventyr med vilka måste tystas upp av polisen."

Och Hitlers mormor, en ung tjej som arbetade under samma tak, skulle inte ha varit föremål för Salomons önskan?

Och samma flicka blev gravid då hon arbetade där? Och hennes barnbarn blir Tysklands kansler, finansierad av Rothschilds, och han startade andra världskriget, vilket var så viktigt för Rothschild-Illuminati-agendan? Och Illuminati är besatta av att sätta sina blodlinjer till makten på alla "sidor" i en konflikt?

Och Rothschilds är en av de viktigaste blodlinjerna? Och allt är bara ett sammanträffande?

Hitler var en Rothschild!!

Andra världskriget var otroligt produktivt för Illuminati-agendan för global kontroll.

Det ledde till en explosion av globalt centraliserade institutioner, som Förenta nationerna (FN) och Europeiska gemenskapen, nu Union (EU), och många andra inom finans, näringsliv och militären. Exakt vad de ville ha. Det sätter också länder under en enorm skuldbörda av lån som ges till alla sidor av ... Rothschilds och Illuminati.

Rothschilds hade länge haft en plan att skapa en personligt område för sig själva och Illuminati i Palestina och att planen innebar att man manipulerade det judiska folket för att bosätta sig i området som sitt "hemland". Charles Taze Russell, av den Illuminati-reptil-blodlinjen Russell, var mannen som grundade Watchtower Society, bättre känd som Jehovas vittnen.

Han var en satanist, en pedofil enligt sin fru, och absolut Illuminat.

Hans nya "religion" (mental kontrollkult) finansierades av Rothschilds och han var dears vän, precis som grundarna till mormonerna, som också var Rothschild-finansierade genom banken Kuhn, Loeb och Co. Russell och mormonernas grundare var alla frimurare.

År 1880 förutspådde Charles Taze Russell, vän av Rothschilds, att judarna skulle återvända till sitt hemland. Det handlade om den enda förutsägelsen Russell någonsin haft rätt i. Varför? För att han visste att det var planen. Han skrev till Rothschilds och lovordade ansträngningarna att etablera ett judiskt hemland i Palestina.

Därefter kom den berömda Balfourdeklarationen 1917, när den brittiske utrikesministern, Lord Balfour, på regeringens vägnar uttalade att de stödde skapandet av ett judiskt hemland i Palestina. Nu när du hör den frasen, Balfour-deklarationen, får du en känsla av att det var något slags uttalande eller offentligt meddelande. Men inte så.

Balfour-deklarationen var ett brev från Lord Balfour till ... Lord Lionel Walter Rothschild. Forskare säger att brevet faktiskt var SKRIVET av Lord Rothschild och hans anställde, bankiren, Alfred Milner. Förstå nu det här. Ett av de viktigaste hemliga sällskapen på 1900-talet var Rundabordet, the Round Table. Det är baserad i Storbritannien med grenar över hela världen.

Det är rundabordet som orkestrerar nätverken Bilderberg-gruppen, Council on Foreign Relations, den trilaterala kommissionen och Royal Institute of International Affairs. Se mina böcker (David Icke) för detaljer.

Hur fascinerande är då inte detta, att den här Lord Balfour var en inre cirkelmedlem i rundabordet, Alfred Milner var rundabordets officiella ledare efter Cecil Rhodos död, och rundabordet finansierades av ... Lord Lionel Walter Rothschild. Dessa var de tre personer som deltog i Balfour-deklarationen 1917.

Två år senare, 1919, kom Versailles fredskonferens utanför Paris när eliten från rundabordet från Storbritannien och USA, folk som Alfred Milner, Edward Mandel House och Bernard Baruch, utsågs att företräda sina länder vid mötena som bestämde hur världen skulle förändras till följd av kriget som samma folk hade skapat.

De bestämde sig för att ålägga Tyskland omöjliga reparationsbetalningar efter kriget, så att att Weimar-republiken kollapsade till följderna av ett otroligt ekonomiskt sammanbrott och därigenom skapa omständigheterna som förde Rothschild, Hitler, till makten. Det var i Paris som dessa Illuminati och Round Table möttes på Hotel Majestic för att påbörja processen med att skapa Bilderberg-CFR-RIIA-Trilaterala kommissionens nätverk.

De bestämde också i Versailles att de nu alla stödde skapandet av ett judiskt hemland i Palestina. Som jag visar i mina böcker tillhörde samtliga av dem antingen en Rothschild-blodlinje eller kontrollerades av dem.

Amerikanska presidenten Woodrow Wilson var "rådgiven" i Versailles av Colonel House och Bernard Baruch, båda Rothschild-kloner och ledare för rundabordet i USA. Den brittiske premiärministern, Lloyd George, var "rådgiven" av Alfred Milner, Rothschild anställd och Round Table ledare, och Sir Phillip Sassoon, en direkt efterträdare av Mayer Amschel Rothschild, dynasti grundare. Den franska ledaren, Georges Clemenceau, "rådgavs" av sin inrikesminister Georges Mandel, vars riktiga namn var Jeroboam Rothschild.

Vem tror du fattar besluten här ??

Men det gick ännu djupare. Också i den amerikanska delegationen ingick bröderna Dulles, John Foster Dulles, som skulle bli USA: s statssekreterare och Allen Dulles, som skulle bli första chef för den nya CIA efter andra världskriget. Bröderna Dulles var i blodlinjen och skulle senare vara anhängare till Hitler och anställdes av Rothschilds på Kuhn, Loeb och Co. De var också inblandade i mordet på John F. Kennedy och Allen Dulles skulle sitta i Warren-kommissionen som undersökte mordet.

Den amerikanska delegationen i Versailles var också representerad av Rothschild-kontrollerade, Paul Warburg, Kuhn, Loeb och den amerikanska grenen av I.G. Farben, medan den tyska delegationen inkluderade sin bror Max Warburg, som skulle bli Hitlers bankir!! Deras värd i Frankrike under konferensen "fred" var ... Baron Edmond de Rothschild, den ledande kraften vid den tiden som pressade för att skapa ett judiskt hemland i Israel. Se mina böcker för finare detaljer.

Rothschilds har alltid varit den sanna kraften bakom den zionistiska rörelsen. Zionismen är i själva verket SIONism, Sion = Solen, därav namnet på det elite-hemliga samhället bakom den merovingiska blodlinjen, Sion Priory. I motsats till de flesta människors förståelse är zionismen inte det judiska folket. Många judar är inte zionister och många icke-judar är. Zionism är en politisk rörelse, inte en ras. Att säga att Zionism är det judiska folket är som att säga att det demokratiska partiet är det amerikanska folket. Judiska folk som motsätter sig zionismen har emellertid haft en mycket svår tid.

Nu, efter att ha manipulerat sina marionett-regeringar för att stödja sin plan för en personligt område i Mellanöstern, började Rothschilds processen att bosätta det judiska folket i Palestina. Som alltid behandlade de sitt eget folk med förakt.

Tag t ex baron Edmond de Rothschild, "Israels fader", som dog 1934, mannen som var värd för ”freds-” delegationerna i Versailles. Edmond var från franska huset, som Guy de Rothschild. Edmond började faktiskt att bosätta judar i Palestina så långt tillbaka som på 1880-talet (då Charles Taze Russell gjorde sin förutsägelse).

Han finansierade ryska judar för att etablera bosättningar i Palestina, men det hade inget att göra med frihet eller arvsrätt, utan att fördjupa Rothschild-Illuminati-agendan. Edmond finansierade skapandet av gårdar och fabriker och styrde hela verksamheten med järnhand.

De judiska bönderna fick veta vad de skulle odla och de upptäckte snart vem som hade makten ifall de ifrågasatte sina order. År 1901 klagade dessa judar till Rothschild över denna diktatur som fanns över deras bosättningar eller "Yishuv".

De frågade honom:

"Om du vill rädda Yishuv, ta först händerna från det, och ... för en gångs skull tillåt kolonisterna att få möjligheten att korrigera för sig själva vad som helst som behöver rättas till."

Baron Rothschild svarade:

"Jag skapade Yishuv, jag ensam. Därför har inga män, varken kolonister eller organisationer, rätt att störa mina planer..."

I en mening har du Rothschilds sanna attityd till de judiska människorna, och faktiskt den mänskliga befolkningen i allmänhet.

Dessa människor är INTE judar, de är en icke-mänsklig blodlinje med en reptiliansk genetisk kod som gömmer sig bakom det judiska folket och använder dem som en skärm och ett verktyg för ett slutmål. Enligt Simon Schamas bok, Two Rothschilds and the Land of Israel (Collins, London, 1978) förvärvade Rothschilds 80% av Israels land.

Edmond de Rothschild arbetade i nära samarbete med Theodore Herzl, som just råkade vara grundare av zionismen, den politiska rörelse som skapades för att säkerställa ett "judiskt" hemland i Palestina. Rothschild var också makten bakom Chaim Weizmann, en annan ledare av zionismen.

Som Rothschild berättade för Weizmann:

"Utan mig skulle zionismen inte ha lyckats, men utan zionismen skulle mitt arbete ha blivit ihjäl-stucket."

Låt oss gå vidare med Rothschilds ökade finansiering av de judiska bosättningarna i Palestina, och med deras agenter i regeringar som officiellt stöder deras planer för en Rothschild, förlåt judiskt hemland, behövde de en katalysator som skulle trycka ned de arabiska protesterna mot övertagandet av landet.

Katalysatorn var den fruktansvärda behandlingen av judar i Tyskland och de länder de Rothschildfinansierade nazisterna erövrade med sin egen, en Rothschild som hette Adolf Hitler.

Vågen av avsky i de nazistiska koncentrationslägren gav vital och i slutet en avgörande drivkraft för Rothschild-agendan. Det var de som finansierade den judiska terror-verksamheten så som Stern Gang och Irgun, som orsakade kaos och mord för att få staten Rothschild (Israel) att bli till 1948.

Dessa terroristgrupper, som slaktade judiska människor med lika entusiasm, leddes av samma folk som senare steg för att leda det nya Israel ... människor som Menachem Begin, David Ben-Gurion, Yitzhak Rabin och Yitzhak Shamir. Det var dessa Rothschild-kontrollerade zionist-ligorna som mördade den internationella medlaren greve Bernadotte den 17 september 1948, tydligen för att han hade för avsikt att presentera en ny landsuppdelning till FN.

Och Rothschildarna var inte nöjda med att förorsaka det judiska folkets ofattbara lidande under nazisterna, de stal också dess rikedom när kriget var över, precis som de stal de ryska rikedomarna under den revolution som de hade finansierat.

I början av 1998, under en talande rundtur i Sydafrika, hade jag ett personligt möte med P.W. Botha, apartheidpresidenten i Sydafrika under 1980-talet.

Inbjudan kom oväntat då jag talade några kilometer från hans hem. Vi talade i en och en halv timme om manipulationen av Sydafrika och det var inte länge för namn som Henry Kissinger, Lord Carrington och Rothschilds kom upp.

"Jag hade några underliga förehavanden med engelska Rothschilds i Kapstaden när jag var president", sa han, och fortsatte med att berätta en historia för mig som sammanfattar Rothschilds så perfekt.

Han sa att de hade begärt ett möte med honom och hans utrikesminister, Illuminati-operatören, Pik Botha (ingen relation).

Vid det mötet sa han att Rothschilds berättade att det fanns massiva rikedomar i schweiziska bankkonton som en gång tillhörde tyska judar och det var tillgängligt för investeringar i Sydafrika om de kunde komma överens om en räntesats.

Det här är den stora rikedomen som stulits från tyska judar som led under nazisterna, och som blivit känt som stora skandaler de senaste åren. Rothschilds har gjort sig en förmögenhet på dessa sedan kriget!! Botha sa till mig att han vägrade ta emot pengarna, men Pik Botha lämnade mötet med Rothschilds och han kunde inte vara säker på att de inte kom till något avtal.

Magstarkt? Självklart, men världen är inte som vi tror att den är.

Fram till idag fortsätter Rothschilds att kontrollera staten som har sin familjesymbol på sin flagga och det är de som använder det landet och dess folk för att upprätthålla konflikten, både inom dess gränser och med de omgivande arabiska länderna, vilket har gjort det möjligt för Rothschilds-Illuminati att kontrollera sin så kallade "Krisbåge" i Mellanöstern genom att erövra, söndra och härska.

Det har gjort det möjligt för dem, inte minst, att kontrollera de oljeproducerande länderna sedan kriget när oljan verkligen kom var på frammarch.


VÄNLIGEN, DET JUDISKA FOLKET AV ISRAEL AND THE WORLD, UNDERSÖK DET HÄR.

NI BLIR UTSPELADE MOT DE ICKE-JUDISKA RASERNA OCH VICE VERSA. NI OCH ALLA SOM BRYR OSS OM VÅRA BARN OCH FRIHETEN I VÄRLDEN MÅSTE ENA OSS FOKUSERA PÅ KRAFTEN SOM SPELAR ALLA MÄNNISKOR SOM EN VIOLIN. RÄDSLAN AV VARANDRA OCH STRATEGIN SÖNDRA OCH HÄRSKA HAR ALLTID VARIT DE GRUNDLÄGGANDE VERKTYGEN FÖR DIKTATORER, GLOBALA SOM ANDRA.

OCH TILL DET ARABISKA FOLKET SÄGER JAG:

ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG KONTROLLERAR ROTHSCHILDS OCH ILLUMINATI ENDAST EN SIDA I EN KONFLIKT. OM DE GJORDE DET SKULLE DE VARA SÄKRA PÅ SLUTRESULTATET OCH DET ÄR INTE SÅ DE SPELAR SPELET. I VARJE BETYDANDE KONFLIKT KONTROLLERAR DE LEDARSKAPET I ALLA FRAKTIONER ÄVEN IFALL DE KAN RÅKA SLÅSS OCH TRÄTAS PÅ DEN OFFENTLIGA SCENEN.

SÅ VI VET VILKA SOMKONTROLLERAR DET JUDISKA LEDARSKAPET I ISRAEL: ROTHSCHILDS OCH ILLUMINATI.

MEN VEM KONTROLLERAR DÅ YASSER ARAFAT? JAG GER ER EN CHANS ATT GISSA RÄTT.

SAMMA MÄNNISKOR SOM KONTROLLERAR MENACHEM BEGIN AV ISRAEL OCH PRESIDENT SADAT AV EGYPTEN UNDER ”FREDSFÖRHANDLINGARNA” UNDER PRESIDENT CARTER, VAR ALLA NICKEDOCKOR ÅT ILLUMINATI, PRECIS SOM DET ISRAELISKA LEDARSKAPET, ARAFAT OCH CLINTON ÄR IDAG. DET ÄR EN SKAM, EN KUPP, EN FILM FÖR FOLKETS KONSUMTION ENDAST.

DET SOM ÄR GJORT ÄR GJORT OCH MÄNNISKORNA I ISRAEL OCH I PALESTINA BEHÖVER LEVA TILLSAMMANS I ÖMSESIDIG RESPEKT. DET FINNS INGEN ANNAN VÄG, OM MAN VILL UNDVIKA MER DÖD, MER LIDANDE OCH MER KONFLIKT – PRECIS DET SOM ILLUMINATI OCH ROTHSCHILDS EFTERSTRÄVAR.

DE HAR FRUKTANSVÄRDA PLANER FÖR ISRAEL, DÄR ALLA SIDOR KOMMER ATT LIDA, INTE MINST AV DERAS PLAN FÖR EN STOR HÄNDELSE VID MOSKEN VI TEMPELBERGET, PLATSEN VID DEN SÅ KALLADE ”SOLOMONS TEMPEL” ENLIGT DEN JUDISKA TROSUPPFATTNINGEN.

KOM IGEN VÄRLDENS FOLK, OAVSETT DIN RAS, FÄRG ELLER KULTUR. OAVSETT DIN RELIGÖSA TRO OCH DIN VINKLING AV DITT LIV.

FRIHETEN, VAD SOM FINNS KVAR AV DEN, ÄR FÖR ALLA OSS SATT PÅ SPEL HÄR OCH MEDAN VI ÄR SPLITTRADE AV DESSA IRELLEVANTA ORSAKERNA ÄR VÅR FRIHET DÖMD.

LÅT OSS ARBETA IHOP
MEDAN DET FORTFARANDE FINNS TID.

KRIG ÄR SLUT NÄR VI VILL DET.
VÄRLDEN ÄR VAD HELST VI TILLÅTER DEN ATT VARA

VI VILL FÖRÄNDRA VÄRLDEN. OK,
LÅT OSS FÖRÄNDRA OSS SJÄLVA.


David Icke 2003-08-17


Många frimurare har blivit totalt grundlurade. De är med i en organisation där de inte vet vem som styr eller vad agendan är. Frimureriet fungerar som ett filtreringssystem för att hjälpa de sjukaste och mest kontrollerbara människorna till höga positioner i vårt samhälle.
Av Nils, 2023-03-19
Det är förbluffande hur mycket som Leonard Cohen avslöjar om makteliten och dess agenda. Eftersom maktelitens värld är okänd hos många kommer jag först berätta kort om hemligheterna kring hur världen, de som styr och dess hemska plan för framtiden ser ut. Sedan kommer jag sakligt gå igenom några sång-texter och förklara dess redan faktiskt ganska tydliga budskap.
Av Nils, 2018-06-04
Napoleons goda kamp för Frankrike och dess folk i början av 1800-talet har grovt förvanskats! Hade Napoleon lyckats med att regera Frankrike och influera de europeiska affärerna, hade Rothschilds Nya Världs-Ordnings-kommunism blivit dödad i sin linda. Så vore även den judiska farsoten med penga-belåning, vilken fortfarande förslavar Europa och USA.
Av Nils, 2019-12-29
Här kan du lyssna på Bill Coopers gigantiska arkiv. Han var en fantastisk grävade journalist med bakgrund inom militären. Han hade en egen radioshow och skrev en mycket populär bok, Behold a Pale Horse. Han älskade den amerikanska konstitutionen och var en nagel i ögat på den djupa staten. Han avslöjade många djupa konspirationer och är mycket trovärdig. Han föddes 6 Maj 1943 och mördades av civilklädda poliser framför hans hus, vid midnatt 6 November 2001.
Av Nils, 2021-01-06
Mystery Babylon är den urgamla religionen som fortfarande styr vårt samhälle i bakgrunden. Religionen är utformad för att med hemliga nätverk förslava mänskligheten genom socialism och satanism. Den hatar Jesus eftersom man anser att kristendomen har förvanskat denna ursprungliga religion.
Av Nils, 2021-01-17
Den Khazariska maffian verkar vara roten till otroligt mycket ont här i världen. En ytterst verklig, rasistisk och satanistisk maffia som hotar samtliga människor på planeten.
Av Nils, 2017-12-29
I denna artikel avslöjas Hitlers band till Rothschild-familjen. Den förklarar att den ytterst onda makteliten finansierar båda sidor i alla konflikter och styr mänskligheten genom att söndra och härska.
Av David Icke, 2003-08-17
Några månader innan hans död avslöjar topp-författaren Jim Marrs fullkomligt illuminatiordern. Det blev, kanske inte förvånande, hans sista bok. Den vågar lysa upp maktens hemliga och mörka lögner med otaliga citat och referenser. Boken är en fantastisk sammanfattande grundbult för framtiden.
Av Nils, 2021-05-14