DoldaSkolan.se

"De vet att det finns en makt någonstans så organiserad, knappt märkbar, så vaksam, så sammankopplad, så komplett, så genomträngande, att de inte nör tala högre än de andas då de tala fördömande om den"

U.S. President Woodrow Wilson (1856-1924)

"Somliga tror till och med att att vi är del i en hemlig sammanslutning som arbetar mot USA's intressen, och karakteriserar min familj och mig som 'internationalister' och att vi konspirerar med andra runt om i världen för att bygga en mer integrerad global politisk och ekonomisk struktur, en enhetlig värld så att säga.
Ifall detta är anklagelsen, då står jag skyldig, och jag är stolt över det."

David Rockefeller (1915-2017)

"Vi står på gränsen till en global omstrukturering. Allt vi behöver är den rätta stora krisen och nationerna kommer att acceptera den nya världsordningen."

David Rockefeller talar på FNs företagskonferens 1994.

David Rockefeller (1915-2017)

"den riktiga sanningen är den, som du och jag vet, att finanselement inom de stora maktstrukturerna har ägt den amerikanska regeringen sedan Andrew Jacksons tid [president 1829-1837]."

U.S. President Franklin D. Roosevelt (1933 – 1945)

"Om kongressen har fått rätten att genom konstitutionen själva trycka upp pengar, vilket har givits dem, då skall inte detta delegeras till andra individer eller företag."

U.S. President Andrew Jackson (1829-1837)

"Regeringen ska skapa, ge ut och cirkulera alla pengar och krediter som behövs för att tillgodose regeringens finansieringskraft samt konsumenternas köpkraft. Genom att anta dessa principer skulle skattebetalarna bli besparade enorma summor ränta. Pengar skulle sluta att vara mästaren och istället bli tjänaren åt mänskligheten."

U.S. President Abraham Lincoln (1861-1865)

"Det är väl att befolkningen inte förstår vårt bank- och pennings-system, för ifall de gjorde det, tror jag att det skulle bli revolution innan morgonen nästa dag."

U.S. Industrialist Henry Ford (1863-1947)

Maktens historia
Makten brott
• Napoleon mot Rothschild
Napoleons goda kamp för Frankrike och dess folk i början av 1800-talet har grovt förvanskats! Hade Napoleon lyckats med att regera Frankrike och influera de europeiska affärerna, hade Rothschilds Nya Världs-Ordnings-kommunism blivit dödad i sin linda. Så vore även den judiska farsoten med penga-belåning, vilken fortfarande förslavar Europa och USA.
Av Nils, 2019-12-29


• Var Hitler en Rothschild?
I denna artikel avslöjas Hitlers band till Rothschild-familjen. Den förklarar att den ytterst onda makteliten finansierar båda sidor i alla konflikter och styr mänskligheten genom att söndra och härska.
Av David Icke, 2003-08-17


Maktens ursprung
• Khazariska Maffian
Den Khazariska maffian verkar vara roten till otroligt mycket ont här i världen. En ytterst verklig, rasistisk och satanistisk maffia som hotar samtliga människor på planeten.
Av Nils, 2017-12-29

• Bill Cooper
Här kan du lyssna på Bill Coopers gigantiska arkiv. Han var en fantastisk grävade journalist med bakgrund inom militären. Han hade en egen radioshow och skrev en mycket populär bok, Behold a Pale Horse. Han älskade den amerikanska konstitutionen och var en nagel i ögat på den djupa staten. Han avslöjade många djupa konspirationer och är mycket trovärdig. Han föddes 6 Maj 1943 och mördades av civilklädda poliser framför hans hus, vid midnatt 6 November 2001.
Av Nils, 2021-01-06

• Jim Marrs illuminati
Några månader innan hans död avslöjar topp-författaren Jim Marrs fullkomligt illuminatiordern. Det blev, kanske inte förvånande, hans sista bok. Den vågar lysa upp maktens hemliga och mörka lögner med otaliga citat och referenser. Boken är en fantastisk sammanfattande grundbult för framtiden.
Av Nils, 2021-05-14

• Mystery Babylon
Mystery Babylon är den urgamla religionen som fortfarande styr vårt samhälle i bakgrunden. Religionen är utformad för att med hemliga nätverk förslava mänskligheten genom socialism och satanism. Den hatar Jesus eftersom man anser att kristendomen har förvanskat denna ursprungliga religion.
Av Nils, 2021-01-17


Maktens ideologi
• Frimuraren
Många frimurare har blivit totalt grundlurade. De är med i en organisation där de inte vet vem som styr eller vad agendan är. Frimureriet fungerar som ett filtreringssystem för att hjälpa de sjukaste och mest kontrollerbara människorna till höga positioner i vårt samhälle.
Av Nils, 2023-03-19

• Protokollen
En av världens mest läsvärda böcker! Den mycket sjuka och onda satanistiska makt som för länge sedan infiltrerat och tagit över de ledande rörelserna bland judar, kristna och muslimer avslöjas här. Detta dokument är satanisternas egen plan för att förslava världen.
Författare: Okänd, Slutet av 1800-talet

• Leonard Cohens texter förklarade
Det är förbluffande hur mycket som Leonard Cohen avslöjar om makteliten och dess agenda. Eftersom maktelitens värld är okänd hos många kommer jag först berätta kort om hemligheterna kring hur världen, de som styr och dess hemska plan för framtiden ser ut. Sedan kommer jag sakligt gå igenom några sång-texter och förklara dess redan faktiskt ganska tydliga budskap.
Av Nils, 2018-06-04


Artikel-kommentar av
Nils
Altiyan Childs, Bill Cooper och Jüri Lina är hjältar som offrar sina liv för att du ska få sanningen. -Ta del av den!

Sanningen om den sjuka frimurarenHjälten Altiyan Childs som avslöjar frimureriet.

Många frimurare har blivit totalt grundlurade. De är med i en organisation där de inte vet vem som styr eller vad agendan är. Frimureriet fungerar som ett filtreringssystem för att hjälpa de sjukaste och mest kontrollerbara människorna till höga positioner i vårt samhälle. Frimureriet är vår maffia i världen och som med de andra maffiorna som t ex sionismen styrs av den starkare (j) som man inte får nämna, samt illuminati.

De kontrollerar, skadar och manipulerar oss. Dessa maffior ser den stora massan av människor som boskap som måste förgiftas, dödas och kontrolleras. De förgiftar aktivt både våra sinnen och vår kropp från barnsben. De behandlar mänskligheten otroligt ondskefullt och deras plan för oss (NWO) är mycket grym.

Det är otroligt viktigt att du tar till dig och sprider denna kunskap. Det finns goda möjligheter för frimurare och satanister att ta avstånd och omvända sig till den goda sidan. Det finns flera sektmedlemmar som har brutit de hemska ederna och avslöjat sanningen. Det finns också de som frigjort kunskapen genom att aktivt infiltrera dessa sjuka organisationer.


Hur frimureriets infiltration fungerar

För att komma någonstans i sin karriär behöver man generellt sett vara frimurare el dyl. Bröderna hjälper varandra högre och högre upp i företag och politiska organisationer. Vanliga ”Goa gubbar” i frimureriet förstår inte att frimureriet är ont utan hjälper sina medbröder. Företag hjälper andra frimurarföretag och skadar även ibland företag som ses som fiender. Politiken, polisen, försvaret och domstolarna är kraftigt infiltrerade.

I de sataniska frimurar-ritualerna ser man vilka människor som är mest lämpliga. Det vill säga personer med psykopatiska drag med pedofili och andra sjuka preferenser. Dessa personer filtreras ut till frimurarnas parallella struktur där otroligt grova övergrepp och offer-ritualer utförs. De vanliga goa gubbarna fattar inget av detta. Det finurliga är att de många goa gubbarna hjälper de sjuka medbröderna till de högsta posterna. Eftersom man under de sjuka ritualerna, filmar och fotograferar övergreppen, ofta i hemlighet, har man sedan total kontroll över personerna.

Personer som är sjuka psykopater och t ex pedofiler som man har komprometterande uppgifter om, är nog det bästa verktyget för att kontrollera ett land.

Förstår du nu varför det är så många sjuka personer i ledande positioner i ett land? Det är för man vill ha det så. En korkad person kan också vara användbar, eftersom han eller hon är beroende av att andra styr.

Nu bör du förstå varför intelligenta ledare är hatade i media medan korkade personer med lätthet kan bli statsministrar eller leda myndigheter. Här kan du lyssna på Dan Eliasson, svensk ämbetsman och tidigare socialdemokratisk statssekreterare. Han var tidigare generaldirektör för Migrationsverket och Försäkringskassan och även rikspolischef. Här kan du höra honom spela bas och sjunga i bakgrunden i låten "Knulla i Bankok"!


Lär dig mer

Popstjärnan Altiyan Childs

Altiyan Childs växte upp i Australien med sin kroatiska fader och serbiska mor. Han var medlem i frimureriet och vann den populära musik-showen X-Factor i Australien år 2010. Efter att ha väckts upp av en inre röst och räddad från att krocka med en bergvägg, valde han sanningen och Jesus.

Altiyan utför låten “A star is born” av U2 i X-Factor 2010.Altiyan Childs dokumentär som totalt avslöjar frimureriet

Han avslöjar i en 5,5h lång dokumentär hur totalt utbrett och sjukt frimureriet är. Den är mycket sevärd. Kanske behöver du se den långsamma versionen (7,5h) för att hinna med att läsa undertexten.

Ladda ned den här:

 1. Svenska - Normal hastighet (5,5h): 480p (1,3 GB), 1080p (2,8 GB).
 2. Svenska - Långsam hastighet (7,5h): 480p (1,5 GB), 1080p (3,0 GB).
 3. Kroatiska (Hrvatski Prijevod) - Normalna brzina (5,5h): 720p (1,3 GB).
 4. Kroatiska (Hrvatski Prijevod) - Spora brzina (7,5h): 720p (1,5 GB).

Ladda endast ned den svenska undertexten (SweSub.zip)

Länkar till sociala medier:

 1. Odysee.com på Svenska: Normal hastighet, Långsam -30% hastighet.
 2. Odysee.com på Kroatiska (Hrvatski Prijevod): Normalna brzina, Spora -30% brzina.
 3. Rumble.com på Svenska: Normal hastighet, Långsam -30% hastighet.
 4. Rumble.com på Kroatiska (Hrvatski Prijevod): Normalna brzina, Spora -30% brzina.


Frihetskämpen och radiotalaren Bill Cooper


Bill Cooper var en fantastisk grävande journalist med bakgrund inom militären. Han hade egen radioshow och skrev en mycket populär bok, Behold a Pale Horse. Han älskade den amerikanska konstitutionen och var en nagel i ögat på den djupa staten. Han avslöjade många djupa konspirationer och är mycket trovärdig. Han föddes 6 Maj 1943 och mördades av civilklädda poliser framför sitt hus, vid midnatt 6 November 2001.

För att lära dig mer om frimureriets hemliga religion, ladda ner de 20 Mystery Babylon-avsnitten!

 1. Ladda ner Mystery Babylon-avsnitten delande i 20 delar i hög ljudkvalitet med bortklippt musik: Bill Cooper - Mystery Babylon 1-20 HQ.zip (850 MB) (på engelska)
 2. Läs mer om honom och lyssna på hans gigantiska arkiv: Bill Cooper (på engelska)
 3. Lär dig om frimureriets hemliga religion avslöjad i Bill Coopers radioshow, här (på engelska)


Vår främsta historiker Jüri Lina


Jüri Lina kommer från Estland och upplevde kommunismens sanna anda då han växte upp. Han har skrivit flera mycket läsvärda böcker och gjort ett flertal mycket sevärda filmer främst om frimureriet och kommunismens förtryck. Du kan köpa dem på svenska från hans hemsida JyriLina.com/svenska.

 1. Världsbyggarnas bedrägeri – Frimurarnas dolda historia
  Boken ger en mycket grundlig inblick i den dolda maktstrukturen bakom händelserna i det förflutna och nutiden.
 2. Under skorpinjonens tecken – Sovjetmaktens uppkomst och fall
  I denna bok lämnas häpnadsväckande uppgifter om frimurarnas hemliga roll i den internationella politiken, om de blodiga omvälvningarna i Frankrike år 1789 och i Ryssland år 1917.
 3. Film: Sprickor i fasaden
  Filmen visar hur frimurarna har i demokratins namn begått ohyggliga brott mot mänskligheten, som synliggörs genom sprickorna i fasaden.
 4. Film: Ljusbärarna – Jabulons emissarier (2005)
  Filmen presenterar häpnadsväckande bevis om politisk verksamhet, planering och allehanda kryptiska symboler som avslöjar frimurarnas ljusskygga väsen.
 5. Film: Den omättliga Ouromboros – Frimurarnas lömska taktik (2011)
  I filmen, som bygger på Jüri Linas böcker ”Under Skorpionens teckens” och ”Världsbyggarnas bedrägeri”, dokumenteras skeenden i vår okända historia med offentliggjorda dokument som allmänheten inte visste existerade.
 6. Film: Kraftmätningen – Frimurarnas fällor (2012)
  I denna film visas hur frimurare och kommunister slöt sig samman för att överta makten i Spanien 1936, det s k spanska inbördeskriget. Det var general Francisco Franco som ledde motståndet mot Stalin, Komintern (Tredje internationalen) och det internationella frimureriet.
 7. Film: Januseffekten - Baals slavar (2015)
  Filmen visar hur frimurarna skapade och utnyttjade de mest destruktiva ideologier världen har någonsin skådat och tittaren får veta varför det begicks de vidrigaste brott under bedrägliga frimurarsymboler.
 8. Film: Illusionernas labyrint – Uniformerad mångfald (2016)
  Filmen visar material om den marxistiska rebellrörelsen i Sverige, USA-s roll i uppbyggandet av kommunism i Vietnam, förräderiet i Kambodja, olika hjärntvättsexperiment i det ockuperade Ukraina i det kommunistiska Rumänien och Kina med flera.


Nesta Webster


Nesta Helen Webster (född Bevan, 24 augusti 1876 - 16 maj 1960) var en engelsk författare som krafterna barkom franska revolutionen och samhäller i övrigt. Hon hävdade att det hemliga sällskapet Illuminatis medlemmar var ockultister som planerade kommunistiskt världsherravälde genom en judisk kabal, frimurarna och jesuiterna.

 1. Ladda ner boken Secret Societies and Subversive Movements som ljudbok (mp3): Secret Societies and Subversive Movements - Nesta H. Webster (50partsMp3).zip (560 MB) (på engelska)

Edith Starr Miller - Lady Queenborough


Edith Starr Miller föddes i USA 16 juli 1887 och mördades förmodligen efter att ha släppt boken Occult Thecracy. Hon dog den 16 January 1933 i London). Boken går igenom hur samhället styrs genom occulta rörelser och judendom.

Enligt Miller är phariseisk judendom inte en religion alls, utan ett hemligt nätverk som utger sig för att vara en religion; en sekt med judaismen som rit. Hon refererar till Moses Mendelssohn som skrev "judendomen är inte en religion utan en lag som formats som en religion".

 1. Ladda ner boken Occult Theocracy som ljudbok (mp3): Occult Theocrasy - Edith Starr Miller (77partsMp3).zip (277 MB) (på engelska)
 2. Ladda ner boken Occult Theocracy (*.pdf): Occult Theocrasy - Edith Starr Miller (1933).pdf (12 MB) (på engelska)


Hur kan man hjälpa en frimurare?

En frimurare har genomgått ritualer som ger honom över till Satan. Givetvis kan man då inte komma till himlen. Det som behövs enligt min uppfattning om den kristna läran är att man studerar sitt felsteg, ångrar sig och ber gud om förlåtelse. Man behöver förmodligen även döpa sig igen i Jesus namn.


Jesus Christ

Många frimurare har blivit totalt grundlurade. De är med i en organisation där de inte vet vem som styr eller vad agendan är. Frimureriet fungerar som ett filtreringssystem för att hjälpa de sjukaste och mest kontrollerbara människorna till höga positioner i vårt samhälle.
Av Nils, 2023-03-19
Det är förbluffande hur mycket som Leonard Cohen avslöjar om makteliten och dess agenda. Eftersom maktelitens värld är okänd hos många kommer jag först berätta kort om hemligheterna kring hur världen, de som styr och dess hemska plan för framtiden ser ut. Sedan kommer jag sakligt gå igenom några sång-texter och förklara dess redan faktiskt ganska tydliga budskap.
Av Nils, 2018-06-04
Napoleons goda kamp för Frankrike och dess folk i början av 1800-talet har grovt förvanskats! Hade Napoleon lyckats med att regera Frankrike och influera de europeiska affärerna, hade Rothschilds Nya Världs-Ordnings-kommunism blivit dödad i sin linda. Så vore även den judiska farsoten med penga-belåning, vilken fortfarande förslavar Europa och USA.
Av Nils, 2019-12-29
Här kan du lyssna på Bill Coopers gigantiska arkiv. Han var en fantastisk grävade journalist med bakgrund inom militären. Han hade en egen radioshow och skrev en mycket populär bok, Behold a Pale Horse. Han älskade den amerikanska konstitutionen och var en nagel i ögat på den djupa staten. Han avslöjade många djupa konspirationer och är mycket trovärdig. Han föddes 6 Maj 1943 och mördades av civilklädda poliser framför hans hus, vid midnatt 6 November 2001.
Av Nils, 2021-01-06
Mystery Babylon är den urgamla religionen som fortfarande styr vårt samhälle i bakgrunden. Religionen är utformad för att med hemliga nätverk förslava mänskligheten genom socialism och satanism. Den hatar Jesus eftersom man anser att kristendomen har förvanskat denna ursprungliga religion.
Av Nils, 2021-01-17
Den Khazariska maffian verkar vara roten till otroligt mycket ont här i världen. En ytterst verklig, rasistisk och satanistisk maffia som hotar samtliga människor på planeten.
Av Nils, 2017-12-29
I denna artikel avslöjas Hitlers band till Rothschild-familjen. Den förklarar att den ytterst onda makteliten finansierar båda sidor i alla konflikter och styr mänskligheten genom att söndra och härska.
Av David Icke, 2003-08-17
Några månader innan hans död avslöjar topp-författaren Jim Marrs fullkomligt illuminatiordern. Det blev, kanske inte förvånande, hans sista bok. Den vågar lysa upp maktens hemliga och mörka lögner med otaliga citat och referenser. Boken är en fantastisk sammanfattande grundbult för framtiden.
Av Nils, 2021-05-14