DoldaSkolan.se

"De vet att det finns en makt någonstans så organiserad, knappt märkbar, så vaksam, så sammankopplad, så komplett, så genomträngande, att de inte nör tala högre än de andas då de tala fördömande om den"

U.S. President Woodrow Wilson (1856-1924)

"Somliga tror till och med att att vi är del i en hemlig sammanslutning som arbetar mot USA's intressen, och karakteriserar min familj och mig som 'internationalister' och att vi konspirerar med andra runt om i världen för att bygga en mer integrerad global politisk och ekonomisk struktur, en enhetlig värld så att säga.
Ifall detta är anklagelsen, då står jag skyldig, och jag är stolt över det."

David Rockefeller (1915-2017)

"Vi står på gränsen till en global omstrukturering. Allt vi behöver är den rätta stora krisen och nationerna kommer att acceptera den nya världsordningen."

David Rockefeller talar på FNs företagskonferens 1994.

David Rockefeller (1915-2017)

"den riktiga sanningen är den, som du och jag vet, att finanselement inom de stora maktstrukturerna har ägt den amerikanska regeringen sedan Andrew Jacksons tid [president 1829-1837]."

U.S. President Franklin D. Roosevelt (1933 – 1945)

"Om kongressen har fått rätten att genom konstitutionen själva trycka upp pengar, vilket har givits dem, då skall inte detta delegeras till andra individer eller företag."

U.S. President Andrew Jackson (1829-1837)

"Regeringen ska skapa, ge ut och cirkulera alla pengar och krediter som behövs för att tillgodose regeringens finansieringskraft samt konsumenternas köpkraft. Genom att anta dessa principer skulle skattebetalarna bli besparade enorma summor ränta. Pengar skulle sluta att vara mästaren och istället bli tjänaren åt mänskligheten."

U.S. President Abraham Lincoln (1861-1865)

"Det är väl att befolkningen inte förstår vårt bank- och pennings-system, för ifall de gjorde det, tror jag att det skulle bli revolution innan morgonen nästa dag."

U.S. Industrialist Henry Ford (1863-1947)

DoldaSkolan.se
Blog
Om sidan
• Välkommen!
DoldaSkolan.se
Varmt välkommen till Dolda­Skolan­.se! Här kan du lära dig vad du inte fick veta i skolan. På denna sida skriver vi fritt och har högt i tak.
-Länge leve tryckfriheten!
Nils, 2017-11-24
• Startsida
DoldaSkolan.se
Startsidan för DoldaSkolan.se


Skribenter
• Nils
Nils
Civilingenjör i teknisk fysik bosatt i Blekinge. Har alltid gillat inter­nationell stor­politik. Kom global­isterna på spåren då han år 2005 fick se filmen Loose Change angående insider­jobbet den 11 sep­tember 2001.


Skribent Nils

Civilingenjör i teknisk fysik bosatt i Blekinge. Har alltid gillat inter­nationell stor­politik. Kom global­isterna på spåren då han år 2005 fick se filmen Loose Change angående insider­jobbet den 11 sep­tember 2001. Det tog honom flera år att verkligen förstå att det var ett insider­jobb. På senare år har det upp­dagats för honom vilka som egent­ligen ligger bakom den kommun­istiska och global­istiska agendan (New World Order).Rekommenderade böcker

 • Seeds of destruction, F. William Engdahl
 • The Bad War, M.S. King
 • Napoleon vs the Old and New World Orders, M.S. King
 • The protocols of the meetings of the wise men of zion, "Okänd" författare

Rekommenderade filmer

 • Loose Change Final Cut, Jason Burmas et al.

Rekommenderade hemsidor

 • WhiteTV.se, Sida av Henning Witte. En god själ som kämpar i sanningens främsta led.
 • Vaken.se, Klassikern där man tar upp de flest konspirationer
 • Jinge.se, Mycket bra omvärldsbevakning
 • LightOnConspiracies.com, Sida av Ole Dammegård - expertten på konspirationer angående mord och terrorattacker.
 • Infowars.com och Prisonplanet.tv, Ett måste för den som vill hålla sig uppdaterad inom amerikans och världslig politik. Startad av den nu berömda folkrättskämpen Alex Jones.

Rekommenderade personer

 • Ron Paul, Intressant och trogen konstitutionalist i det republikanska partiet i USA.
 • Bechir Rabani, Dog natten mellan 14 och 15 december precis efter han förmedlat att han skulle avslöja något stort om Robert Aschberg. förmodligen för att han försökte ena den polariserade befolkningen (invadrare och icke invandrare) emot den kommunistiska makten.


Kontakt:Här presenteras en del av den tekniska bevisningen om 11 september. Det finns många referenser så att man kan fortsätta studierna på egen hand.
Av Nils, 2016-06-21
Den Khazariska maffian verkar vara roten till otroligt mycket ont här i världen. En ytterst verklig, rasistisk och satanistisk maffia som hotar samtliga människor på planeten.
Av Nils, 2017-12-29